Uneori durerea mai poate fi alinata prin unele bucurii.
De ieri seara s-a intors copilul ratacitor.A venit singur, era doar al meu a casa, l-a auzit miunand si chiar se mira ca stie ca nu Mitzi miauna asa.
La cum arata a fost tinut in casa, azi l-am dus la dr ca sa ma asigur ca e totul in regula cu el.E doar cu 200 gr mai slab ca la ultimul control , totul e ok.Azi a iesit doar odata de a facut treburi mai importante, in rest doar in casa.
Pentru orice eventualitate am scos si laditza cu nisip.Aseara l-am luat si a dormit cu noi in pat, ne iubim, ne pupam, ne dragalim si uneori plangem prin casa.Desi are apa la el in castron, se duce si bea de la Schatzi.
Am vorbit cu dr. azi vis-a vis de ce s-a intamplat cu Schatzi , vreau de acum sa le fac analize mai amanuntite ca sa nu mai ajung sa trec prin ce am trecut cu el.Lui Baloo am sa-i fac de 2 ori/ani ca e mai tanar, Mitzi caci are varsta critica la care se poate aparea boala v-a necesita un control mai des.
Si ca sa va zic despre ce e vorba, boala se numeste tromboembolism aortic.Acum daca in Romania sau alte tari inafara de DE exista tratament si stiti as vrea sa nu-mi spuneti, am mai citit si eu cazuri si cazuri, desi chiar un caz aici cand i s-a facut un tratament pisicii si apoi la o zi distanta a murit, n-as vrea sa stiu, ca si asa ma chinui ca am fi putut sa ne gandim sa ii controlam, sau ca dr. ar fi trebuit sa ne spuna.Si n-as face decat sa imi prelungesc suferinta.
Acum incerc sa ma bucur de Mitzi si Baloo, sa-i ingrijesc si mai bine decat am facut-o pana acum, sa am grija mai multa de ei.
Al meu spune ca spiritul lui Schatzi l-a cautat pe Baloo si l-a trimis acasa la parintii care sufera
Baloo.jpg (74.85K)
Number of downloads: 0