Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa
Postat 25 December 2014 - 09:03 AM

Postat 28 December 2014 - 08:58 AM

A fost ieri la vet la tuns, ca era plina de noduri. Si cu ocazia asta, am curatat si dintii si-am scos cativa care erau stricati. Nu apucase sa-si revina ca lumea din anestezie, si-a descoperit jucaria cu catnip

Iar azi dimineata sarea ca o caprita, ca de obicei.
Acuma, dimineata si seara luam antibiotice, si bineinteles ca nu suporta si ne cam chinuim, dar asta este. Am luat o siringa cu care pot sa-i "impusc" pastila in fundul gatului, da' tot e neplacut, ca ar fi bine daca ar tine-o cineva ca sa-i deschid eu gura si sa-i dau pastila.
Trebuie sa mai ia si-un antiinflamator, dar ala e lichid si nu trebuie sa-i dau decat 3 picaturi o data, asa ca le pun pe deget, ii deschid gura si-i pun lichidul ala pe limba.
Cat a fost ea la vet, Nera a tot plans, se vedea clar ca-i simte lipsa, desi nu-s chiar cele mai bune prietene. Iar aseara si azi-noapte, la fel, a stat Nera tot pe langa mine, tot plangea, parca ma intreba: mami, cine-i alienul asta? Unde e Lili? Azi noapte Nera a dormit toata noaptea langa perna mea.

Number of downloads: 0

Apoi, dush

Postat 28 December 2014 - 09:42 AM
Eu nu mai zic nimic de bagat medicamente pe gat, le fac praf le dizolv in apa si le scuipe cu siriga in fundul gatului!
Pisi insa, stie sa ma scuipe si asa cu tot cu tableta dizolvata, trebuie prinsa cand e cam adormita!

Eu am preferat sa invat sa fac injectii subcutanat cu antibiotic decat sa alerg prin casa pisica!
Nera face fitze, ea stie bine ca ceva nu e in regula asa isi exprima ea grija!
Postat 28 December 2014 - 07:08 PM
sa nu te superi, da' are o moaca de ma face sa rad continuu

saracuta!
Postat 29 December 2014 - 07:56 AM
moatza, la 28 December 2014 - 07:08 PM, a spus:
sa nu te superi, da' are o moaca de ma face sa rad continuu

saracuta!
Moatzo, n-am de ce sa ma supar, si pe mine ma distreaza cand o vad cat e de aschimodie si de urata

Cat despre suparare, ea oricum nu are o fata vesela, din cauza botului turtit. Dar in pozele astea il bate la fund pe Grumpy Cat. Probabil si pentru ca inca resimtea efectul anesteziei, probabil incepusera sa o doara gingiile, ca i-au fost scosi niste dinti.
Postat 29 December 2014 - 01:20 PM
Postat 03 January 2015 - 12:16 PM

Postat 03 January 2015 - 01:09 PM
Postat 03 January 2015 - 02:00 PM
Peter, la 03 January 2015 - 12:05 PM, a spus:

Cat de acceptat cat sunt mici, hmmm, Mitzi nici acum dupa 1,5 ani nu-l suporta pe Baloo, e din ce in ce mai rau parca dupa ce a murit Schatzi.Il hasaie si maraie pe pici de mi-e si mila de el.Acum i-a mai si furat pernutza pe care dormea ea, asa ca face ce n-a mai facut de ani de zile, doarme cu noi in pat

Au primit fiecare cate un soricel de catnip, el l-a facut praf in 5 minute, ea doar mirosea si apoi l-a ignorat.Nici nu stiu unde e, cred ca domnul si l-a ascuns pe undeva ca tot timpul aduce jucarii care nu stiu pe unde le ascunde.
Cami, saracuta pufosenie, noroc ca la voi e cald.Pupam noi boticul turtit.

Postat 03 January 2015 - 02:16 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 03 January 2015 - 02:39 PM

Cateodata ma gandesc ca daca mi-ar dedica o melodie Cafe ar fi Si je t'avais pas!
Postat 04 January 2015 - 12:51 AM
Postat 04 January 2015 - 07:47 AM
Adriana, la 04 January 2015 - 12:51 AM, a spus:

A sarit din greseala pe tort, sarind pe bar unde l-am lasat sa raceasca.
L-a atins numai cu o singura labuta, si-a dat seama ca a sarit gresit..sa fi vazut cum s-a uitat la mine.
Nici nu mai stiu care din ele a fost.

Peter