Postat 02 October 2015 - 02:30 PM
Sa va povestesc cum am dat de belea cu o pufosenie de pisica care este copie la indigo a lui Perla lui Adriana.
Va spuneam anul trecut ca am pierdut scumpetea noastra,pierdere din care nu ne-am revenit nici acum,revin mereu in minte momente minunate petrecute cu el.Vazind cat a suferit pina cand am luat decizia ireversibila am hotarit sa nu mai luam altul.La asta se adauga si faptul ca suntem plecati iarna cca.2 luni in locuri mai calde si nu avem unde sa-i lasam pentru o perioada lunga.
De vreo doua saptamini ne viziteaza o minune de pisica,vine pe terasa din spate si se cere in casa.N-am avut decit citeva bobite sa-i dam prima oara si nu i-au ajuns,drept urmare am cumparat un sac sa-l avem in caz ca mai vine.Asa s-a si imtimplat,venea de citeva ori pe zi si minca cu o pofta de invidiat pina cind intr-o dimineata dupa ce si-a astimparat foamea a cazut lata adormita bustean.Vreo 4 ore n-am facut nici un zgomot sa nu-i stricam somnul.Istoria s-a repetat in fiecare zi de atunci,si-a gasit refugiu reparator.N-a mai plecat,a ramas sa doarma la noi si chiar cu mine in pat.Vesela si buna ca piinea calda.Problema este ca ea cred ca apartine unei familii ce locuieste in spatele casei noastre la cca.100 de metri.Am vazut-o trecind pe toata pajistea de la ei la noi.Nu mai vrea sa plece de la noi si mi-e groaza sa ma duc la presupusii parinti sa intreb,probabil ca a gasit la noi un loc mult mai placut oamenii fiind ocupati si cu multi copii.Ce ma fac ?Aveti vreo idee ?