Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#261 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 20 December 2009 - 07:58 PM

Cody,e mos Craciunel? :D

Danutul,ma topeste!Ce contrast ..în zapada :)

Ana,pufa ta seamana cu Maya,noru'mea :)

Pe masa de TV,am încercat sa decorez..nu reusesc!Tot azvîrl astia! :twisted: :lol:
Praf se alege din tot!Unu mai nebun ca altu! :D

Imagine postata

Azi ,un soare puternic la noi...si un frig de -13 °C ...brrrrrr!

- The Three Kings -

Imagine postata

Felix si Berry,continua sa se joace ca niste nebuni.Mike..e mai comod :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#262 Useril este offline   anaiordan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 282
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationGrecia-Syros

Postat 21 December 2009 - 03:00 PM

Si Mica mea arunca tot ce prinde...cum vede ceva pe masa, langa TV...numai decat le da cu labutza jos....si ca si Mike orice cutie prinde se baga in ea...inclusiv in cele in care nu-i incape fundu :)

Sa inteleg ca Berry deja e al el acasa? :)

#263 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 21 December 2009 - 03:15 PM

În sfarsit am si eu putin timp sa ma uit pe aici, am deschis fix pe flocoshenia lu' Mino. Îi mortal Minom ce espresie are el cum se uita la instalatia aia :)

Mama, Maya, io uite ce casa plina la voi dom'ne. Abia astept sa citesc topicul cap-coada. Revin in cateva zile.

Am uitat: le zmotocesc pi toati mustacioasele zapacite!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#264 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 21 December 2009 - 03:54 PM

anaiordan a spus:

Si Mica mea arunca tot ce prinde...cum vede ceva pe masa, langa TV...numai decat le da cu labutza jos....si ca si Mike orice cutie prinde se baga in ea...inclusiv in cele in care nu-i incape fundu :)

Sa inteleg ca Berry deja e al el acasa? ;)

Maya mea aseara incerca sa se bage intr-un cosulet de nuiele mare cat doua palme :D Si se uita foarte mirata dupa ce-si bagase labutele din fata ca nu mai are loc si de rest..

M-a topit Danut..o frumusete de rosior pe zapada alba (Hana, te rog trimite si pe la noi zapada!)Si da, pufilica Anei seamana cu Maya mea.

Imi place spanacul prospat MIke :) Si baietii jucausi evident..Maya ascunde pixuri (am mereu colectie sub canapea) carti de credit, scrisori..orice intra in labutul ei si se poate impinge ;))

Zilele astea am mutat mobila prin casa, am mai schimbat cateva piese..Maya mea a fost printre picioarele amicului care m-a ajutat, se ridica in doua labute sa vada ea exact ce se intampla..ca sa nu mai spun ca a trebuit sa probeze toate sertarele, cutiile....ce sa zic, fata a fost prezenta non-stop :)
A cat is a friend fur-ever !

#265 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 21 December 2009 - 04:07 PM

anaiordan a spus:

Sa inteleg ca Berry deja e al el acasa? ;)

Ana,nu stiu.Complet la casa lui..nu e,zic eu.Pentru ca înca dispare noaptea.Acum vine de mai multe ori pe zi,petrece multe ore pe la noi,dar totusi cred ca mai are o casa.Cît vrea sa stea ape la noi,e bine venit.Nu e primul pisic adoptiv,ci al 4-lea..asa ca ;)
Prima,batrîna,la aia îi zicea Denise-Liz,aia a ramas la noi,pîna a murit de batrînete.Dar ea a venit deja batrîna la noi(avea aproximativ 13-14 ani,din cîte stiam de prin vecini)A fost pisica unei batrîne care locuia la 2 case de noi.Murise,iar copiii au luat pisica la ei,în celalalt capat al orasului,si asta de vreo 2-3 ori,iar pisica venea 'napoi la casa veche,pe care tinerii o vîndusera.Noii proprietari nu locuiesc în ea,ci vin doar asa cînd si cînd,si pisica ar fi înfometat pe acolo,asa ca am tot chemat-o :D (pîsîind dupa ea ;) ) pe la noi s-o hranim,si asa venea zilnic la noi,dar de dormit,dormea la ea acasa(probabil intra ori prin cocioaba din gradina,sau prin pod...nu stiu.Doar iarna venea la noi si dormea pe scaun în bucatarie.Cred ca îi era frig prin cotloanele unde avea acces,la vechea casa.Vreo 3 ani,a tinut-o tot asa cu vizitele,pîna a murit.Cred ca avea vro 17 ani.

Apoi am mai avut o vizitatoare neagra,care avea casa si masa,dar tot tragea la noi,dupa care s-a mutat cu tot cu familie în alt capat de oras.Tare a mai suferit Felix dupa plecarea pisicii!(pe batrîna Liz,a tratat-o cu indiferenta).
A cautat-o timp de un an aproape.Asta a fost "impulsul" care ne-a împins sa mergem la adapost,sa-l aducem pe Mike :)
Acu vreo 2 ani,am avut-o scurt timp pe Oli,care a disparut dupa cîteva luni.Era foarte salbaticuta,si taaare frumusica.Aia a fost iubita lui Mike,si nu se suporta cu Felix de nici o culoare! ;)

Acum e rîndul lui Berry.Sa vedem...care este povestea lui :)

Am poze cu toti.Cîndva o sa le caut pe CD-uri,si le pun aici ;)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#266 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 21 December 2009 - 04:09 PM

Lapona Enigel a spus:

În sfarsit am si eu putin timp sa ma uit pe aici, am deschis fix pe flocoshenia lu' Mino. Îi mortal Minom ce espresie are el cum se uita la instalatia aia :)

Mama, Maya, io uite ce casa plina la voi dom'ne. Abia astept sa citesc topicul cap-coada. Revin in cateva zile.

Am uitat: le zmotocesc pi toati mustacioasele zapacite!

Da,Lapo,am o casa plina de mîtzi :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#267 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 21 December 2009 - 04:16 PM

Uma a spus:

Imi place spanacul prospat MIke :) Si baietii jucausi evident..Maya ascunde pixuri (am mereu colectie sub canapea) carti de credit, scrisori..orice intra in labutul ei si se poate impinge :))

Zilele astea am mutat mobila prin casa, am mai schimbat cateva piese..Maya mea a fost printre picioarele amicului care m-a ajutat, se ridica in doua labute sa vada ea exact ce se intampla..ca sa nu mai spun ca a trebuit sa probeze toate sertarele, cutiile....ce sa zic, fata a fost prezenta non-stop :)

Mike,se baga doar în cutii Big,unde are loc sa se întinda.Felix,ca Maya,încearca si cutia de chibrituri,daca ar avea,sînt sigura!
El probeaza orice cutie trece pe la noi prin casa,orice cos sau cosulet,toate pungile... :D

Daca uit ceva deschis,amîndoi se baga în sertare,dulapuri...si se culca acolo ;)

Berry,este cel mai obraznic pisoi care l-am vazut vreodata!E foaaarte bagaret,si se urca peste tot.Ridic tonul,îi arat directia : "Jos!",coboara,si cum întorc capul,se urca la loc! ;)
Ieri,mi-am scos un castronas de supa de rosii,si vroiam s-o bag la mo,s-o încalzesc.Între timp a aparut domnisorul,si pîna am venit eu de la baie,aproape ca mîncase tot castronul de supa!!!L-am certat si a fugit.Daca are o casa,si s-a dus acolo,sigur se prind oamenii lui ca mai sta si la alta casa,ca era uns cu supa de rosii pîna la urechi!!!Si în albul lui,arata ca si macelarit ;)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#268 Useril este offline   anaiordan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 282
  • LocationGrecia-Syros

Postat 21 December 2009 - 05:43 PM

maya...am citit pe blogul tau de Oli...ciar m-am si intristat cand am vazut ca a plecat :D.

Am uitat sa va zic...d-soara Mica...toata vara a dormit intr-un cos de paine.... :) aveti mai jos dovada :))

Si cu dormitul in sertare/dulapuri cunosc....mie mi-a alergat cu dresul in gura cu niste prieteni acasa :)...si de atunci le pitesc bine, ca mai las usa deschisa la dulapul cu haine...

Acasa mama are un motan, cand era mic impreuna cu frate-su (care a murit ;) ), dormeau intre geamurile de la dormitor....stiti geamuri duble care aveau gol intre ele...am avut candva de mult acasa d-alea..

Fisiere atasate

#269 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 21 December 2009 - 07:32 PM

Vai, rusine, d-soara Mica in cosul de paine, direct pe masa!!!!! :pupic:
GEORGIA

#270 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 22 December 2009 - 03:33 PM

Ooooo, mi se parea mie ca e cam liniste dincolo si nu staim de ce.Am de recuperat mult vad ,plus ca in ultimul timp nu am mai apucat sa intru prin prea multe locuri.

Poate acum de sarbatori facem si noi poze sa va o arata pe Mitzulina mea care de cand sta in casa s-a ingrasat 1,5 kg.

Cu ocazia asta ii mltumesc Hannei pt atentionare. :)
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#271 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 22 December 2009 - 03:46 PM

Ioana a spus:

Ooooo, mi se parea mie ca e cam liniste dincolo si nu staim de ce.Am de recuperat mult vad ,plus ca in ultimul timp nu am mai apucat sa intru prin prea multe locuri.

Poate acum de sarbatori facem si noi poze sa va o arata pe Mitzulina mea care de cand sta in casa s-a ingrasat 1,5 kg.

Cu ocazia asta ii mltumesc Hannei pt atentionare. :)

Bune venit,Ioana!Te asteptam cu Mitzulina! :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#272 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 22 December 2009 - 05:22 PM

[quote name="anaiordan"]
Am uitat sa va zic...d-soara Mica...toata vara a dormit intr-un cos de paine.... :D aveti mai jos dovada :))
[quote]

Deci Mica ta, ca si Mica mea (cred ca ti-am mai spus ca Mica e unul din numele ei si vine de la Miaunica, cum era numita mandra pana la 1 anisor :D ) are ce are cu cosurile...ea a decis ca un cosulet de jucarii e de fapt bun pentru poponeata ei..asa ca am jucariile in casuta ei de plus si ea doarme fericita in cosul de jucarii...
Cred ca am o poza pe undeva...da...asta e de ceva ani, dar tot in cosuletul ala ii place sa doarma, sub un fotoliu L)

Fisiere atasate

#273 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 22 December 2009 - 05:58 PM

Nora mea,si pets-urile ei =))
S-o pup! =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#274 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 22 December 2009 - 06:02 PM

Maya a spus:

Nora mea,si pets-urile ei =))
S-o pup! =))

Are asa de multe jucarii (si am cumparat si acum de craciun, ca deh' e membru cu drepturi depline in casa mea, chiar mai multe decat bipezii) dar daca ii faci o umbra, ii dai o hartie, capac de sticla de plastic sau un siret, elastic, e cel mai fericit pisic din lume!
Nu stiu de ce ma incapatanez sa dau banii, ca oricum se plictiseste repede de jucarii..

#275 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,428
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 22 December 2009 - 06:20 PM

anaiordan a spus:

maya...am citit pe blogul tau de Oli...ciar m-am si intristat cand am vazut ca a plecat :).

Am uitat sa va zic...d-soara Mica...toata vara a dormit intr-un cos de paine.... :D aveti mai jos dovada =)))

Si cu dormitul in sertare/dulapuri cunosc....mie mi-a alergat cu dresul in gura cu niste prieteni acasa :D...si de atunci le pitesc bine, ca mai las usa deschisa la dulapul cu haine...

Acasa mama are un motan, cand era mic impreuna cu frate-su (care a murit :P ), dormeau intre geamurile de la dormitor....stiti geamuri duble care aveau gol intre ele...am avut candva de mult acasa d-alea..

Ha ha ha, e ambitioasa Mica, nu incape prea bine in cos dar nu se lasa. Chiar seamana cu Maya Umei.
Imi place poza lui Danut in zapada iar zapacitul mic de Berry ma face sa zambesc de cate ori il vad =))
Ioana bine ne-ai gasit si astept si eu poze.
brain loading....please wait....

#276 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 22 December 2009 - 06:36 PM

black_cat a spus:

...iar zapacitul mic de Berry ma face sa zambesc de cate ori il vad =))

Da,voi va amuzati..e adevarat ca si eu ma amuz,dar dupa amuzament îmi vine sa-i strîng de gît =))

Cu doi,e total diferit,fata de...trei!Si mai ales unu asa tînar,care e bagat în priza!
Felix,a întinerit cu 7 ani!Toata ziua se joaca,alearga,se dau de-a dura...Berry,este ceeace îi lipseste lui la Mike.
Astia-i amîndoi nebuni!Rastoarna tot în timp ce se joaca,sar peste noi,asta mic ne zgîrie din greseala,ca nu stie sa puna frîna fara gheare..daca nu-i convine ceva,ne musca(nu tare :) ).

Rastoarna scaune!!!Azi au termiat-o pe Denise,care se chinuia sa împacheteze niste cadouri pentru cîteva colege de-ale ei.
Berry îi mînca banda de legat,Felix i-a muscat si gaurit hîrtia,Mike s-a pus pe ea..si tocmai venise de afara,plin cu zapada,ud!
Afara e activ si el,a început sa se joace si el cu ei,nu numai cu unul dintre ei,cum facea înainte...doar ca nu face fata la curentatii de Fel si Ber :P Mike,se misca în reluare,el e cumintelul lui mama.

...asa,si fac mai multa mizerie,iar Berry asta,este de needucat!Nu exista loc unde nu se urca,linge toate farfuriile daca nu le bag rapid în masina de vase...
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#277 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,428

Postat 22 December 2009 - 06:48 PM

Maya a spus:

black_cat a spus:

...iar zapacitul mic de Berry ma face sa zambesc de cate ori il vad =))

Da,voi va amuzati..e adevarat ca si eu ma amuz,dar dupa amuzament îmi vine sa-i strîng de gît :D

Cu doi,e total diferit,fata de...trei!Si mai ales unu asa tînar,care e bagat în priza!
Felix,a întinerit cu 7 ani!Toata ziua se joaca,alearga,se dau de-a dura...Berry,este ceeace îi lipseste lui la Mike.
Astia-i amîndoi nebuni!Rastoarna tot în timp ce se joaca,sar peste noi,asta mic ne zgîrie din greseala,ca nu stie sa puna frîna fara gheare..daca nu-i convine ceva,ne musca(nu tare :) ).

Rastoarna scaune!!!Azi au termiat-o pe Denise,care se chinuia sa împacheteze niste cadouri pentru cîteva colege de-ale ei.
Berry îi mînca banda de legat,Felix i-a muscat si gaurit hîrtia,Mike s-a pus pe ea..si tocmai venise de afara,plin cu zapada,ud!
Afara e activ si el,a început sa se joace si el cu ei,nu numai cu unul dintre ei,cum facea înainte...doar ca nu face fata la curentatii de Fel si Ber :P Mike,se misca în reluare,el e cumintelul lui mama.

...asa,si fac mai multa mizerie,iar Berry asta,este de needucat!Nu exista loc unde nu se urca,linge toate farfuriile daca nu le bag rapid în masina de vase...

Ha ha ha, dupa ce ai povestit aici mi-s si mai dragi, toti 3 . Si tu, nah =))
brain loading....please wait....

#278 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,017

Postat 23 December 2009 - 08:50 AM

Desi nu aveam de gind sa fac bradul anul asta, constiinta mea (pre numele ei Bunny, mira, CarmenL) nu m-a lasat!

Asa ca am facut bradul, cam pe locul unde doarme duda, asa ca pe el l-am tras cu floarea lui cu tot mai incoa. Asta n-a parut sa-l deranjeze, nici bradul sa-l intereseze, in schimb are un razbi decloarat cu ciucurele de la fata de masa pe care e pus bradul :scratch:
Se crizeaza grav cind trece pe acolo. A tipat omu' la el, s-a suparat pe noi, s-a asezat cu spatele si nu ne-a bagat in seama 2 h =))
raluca elena

#279 Useril este offline   delioara 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 158
  • LocationBucuresti

Postat 23 December 2009 - 12:20 PM

Actualizam si noi cu o poza adecvata sarbatorilor care bat la usa.
Pupam toti pisicontii si pe stapanii lor si va dorim Sarbatori fericite si un an nou cu muuulte bucurii si impliniri!Fisier atasat  DSCF5353.jpg (137.09K)
Number of downloads: 47
www.cristal-furnicutza.blogspot.com

#280 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 23 December 2009 - 01:37 PM

Maya, mercic de urari.Pe fuga intre bucatareala si treburi de facut pe ultima suta de metri, pun totusi o pozica cu Mitzulina mea.

Astept sa treaca sarbatorile si sa-mi plece musafirii si ma pun la pc cu ce s-a scris pana acum

Edit ca nu mi-a luat poza.Inca ma familiarizez cu forumul. :)

Fisiere atasate

"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

Arata acest topic

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »