Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#4841 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 17 August 2014 - 09:36 PM

Vezi postareazerda, la 16 August 2014 - 07:57 PM, a spus:

Toata viata noastra a facut un salt mortal cu pirueta. Squeaky si-a tras o afectiune foarte rara la pisici( deobicei e la caini, eu am zis ca nu e normala) abces al glandelor perianale. Am descoperit-o din pura intamplare, ca m-a zgariat sor'sa si m-am pus sa le tai ghearele si am descoperit ca are niste ulceratii langa coada mari cat o moneda de 50 de bani, una, ailalta mai mica dar mai adanca. Acum 2 saptamani nu erau sigur! Se pare ca se face ca un furuncul dar ele se ling pana il sparg si pe urma supureaza.... si se face carne vie :icon_fessee:
Suntem in a treia zi de antibiotic si unguent cu antibiotic,luni o opereaza.
Azi am vazut ca s-a restrans rana, desi s-o vedeti( sau mai bine nu) cu gulerul iti rupe inima!

Ufff, Zerda! Numai bine!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#4842 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 18 August 2014 - 10:02 AM

Pupicei la toate blanoasele, care mai de care mai frumoasa.

Bine ai venit Tipsi.Peter frumoasa foc domnisorica ta.Imi aduce aminte de Baloo cand era mic.
Daca Mitzi cand am luat-o n-a stricat nimic, doar de copacelul ei se lua, dl Baloo a avut energie cat ea si Schatzi la un loc.Perdelele mele erau legate si ridicate la o distanta cat sa nu sara pe ele, scaunele de piele toate sunt zgariate, dar acum s-a potolit, dar si avem un anisor acum, nu mai suntm puiut.

Oricum e un nebunel si jumatate, a avut urechiusa indoita, dar din fericire s-a indreptat
Fisier atasat  urechiusa Baloo.jpg (54.9K)
Number of downloads: 1

am avut coada muscata, piciorusul julit, chiar muscat si umflat ca un ciomag.prin ce am trecut cu el, n-am trecut cu nici unul pana acum.

Ce ma bucura e ca cu Schatzi a inceput sa se mai inteleaga, se alearga se joaca, dar cu Mitzi nici o sansa, cum il vede il maraie, hasaie si apoi ea pleaca.Poate la iarna cand o sa stea si domsoara mai mult in casa o sa-l mai accepte.Desi luna viitoare avem un an ca e cu noi domsoarul.

Zerda, multa sanatate blanoasei.tinem pumnii sa fie totul ok
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#4843 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 19 August 2014 - 07:48 AM

N-am scris ieri ca n-am avut timp. Squeaky a scapat de cutit. Doctorul vet chirurg a zis ca nu este abces al glandelor perianale, ci o muscatura urata de fund, care s-a infectat, mai ales pe caldura turbata de saptamana trecuta!
A spus ca daca ar fi fost abces nu se mai micsora rana si nu incepea cicatrizarea pe margini. Facem tratament cu antibiotic pana joi si aplicat unguent local.

Hmmm, eu le mai aud ca se bat, le mai si vad, mai tip la ele, dar ele se bat pe sub fotolii, in colturi sau noaptea asa ca nu stiu cine e vinovata, oricum nu prea conteaza. Nu am cum sa le tin izolate una de alta.
Pana la urma, eu am fost prima victima de la muscatura de pisica cand am luat antibiotic 10 zile ca mi se umflase piciorul ca un butuc pana la genunchi. A spus ca muscatura nu avea mai mult de 2 zile si probabil ca si-a spart punga de puroi tot lingindu-se.De aia e important gulerul.

In fine e bine si asa ca inceput sa se vindece!

Daca pana joi nu avem progrese importante, tot la cutit ajunge... :floare:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#4844 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 22 August 2014 - 01:17 PM

Vezi postareazerda, la 19 August 2014 - 07:48 AM, a spus:

Daca pana joi nu avem progrese importante, tot la cutit ajunge... :floare:

Cafe, ce face papusica?

Dupa cum va spuneam, Maya cum gaseste un cos gol..tzup in el. Taman golisem cosul asta sa pun diverse in el..dar nu-i pentru cine(ce) se pregateste, e pentru cine crede ca i se cuvine :floare:
Fisier atasat  Miau in cosulet.jpg (1.85MB)
Number of downloads: 0
A cat is a friend fur-ever !

#4845 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 23 August 2014 - 06:39 PM

Cosul lui Tipsi va ramine gol pe viitor. :floare:

De luni seara nu o mai gasim. Brigitte spune ca o fi fost o pisica nomada, care nu sta la o casa ci umbla hai-hui.
Sunt si alte posibilitati, desigur, dar fapt este, ca a disparut pur si simplu...

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#4846 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 24 August 2014 - 04:40 PM

Vezi postareaPeter, la 23 August 2014 - 06:39 PM, a spus:

Cosul lui Tipsi va ramine gol pe viitor. :)

De luni seara nu o mai gasim. Brigitte spune ca o fi fost o pisica nomada, care nu sta la o casa ci umbla hai-hui.
Sunt si alte posibilitati, desigur, dar fapt este, ca a disparut pur si simplu...

Peter

Sper sa fie prima varianta..si sa mai vina in vizita pe la voi..

#4847 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 August 2014 - 10:06 AM

Pupam Maya frumoasa.Uma pune mai des poze cu printesa.

Peter, sper ca Tipsi sa mai treaca pe la voi.

Noi ne-am luat ramas bun de la babuta nostra.Negruta a hotarat ca este cazul dupa 16 ani de cand a venit pe lume sa isi faca somnul vesnic alaturi de fratele (ei care ne-a parasit acum 4 ani)D´artagnian in raiul pisicilor.
Somn bun iubita nostra.
Fisier atasat  Negruta.jpg (38.36K)

Acasa la mine

#4848 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 26 August 2014 - 06:01 PM

Of, Ioana, trebuie sa fie dureros!!!!! Ne atasam de blanosi ca de niste copii si despartirea este grea!
O sa-i fie bine in raiul pisicilor, se va intalni cu siguranta cu Negrut si Tigrut... :)
GEORGIA

#4849 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 26 August 2014 - 06:03 PM

Vezi postareazerda, la 19 August 2014 - 07:48 AM, a spus:

Daca pana joi nu avem progrese importante, tot la cutit ajunge... :)

Ce faceti!!!!! Cum ii este lui Squeaky!!!! Pupici pisicosi!!!!
GEORGIA

#4850 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 26 August 2014 - 06:05 PM

Uma, pufoasa ta este o dulceata!!!!!

Peter, poate totusi se intoarce Tipsi!!!!Asa as vrea sa cred!
GEORGIA

#4851 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 August 2014 - 08:14 AM

Vezi postareaPeter, la 23 August 2014 - 06:39 PM, a spus:

Cosul lui Tipsi va ramine gol pe viitor. =))

Peter

Tipsi este iara acasa la noi!
Daca va spun cum am gasit-o, nu ma credeti.

Crezind ca poate a fost calcata, omorita sau ca nu o sa mai vina deloc acasa, cautam pe net la "pisici de dat" din preajma Augsburg-ului.
Vroiam sa-i fac sefei o bucurie... =))
Pe cine descopar acolo? Pe Tipsi. :unsure:

Am aflat aseara cind am luat-o din Augsburg care era treaba.
S-a tinut ea scai dupa niste biciclisti, pina acestia s-au oprit si s-au vorbit cum sa scape de ea.
Stateau sub geamul de la baie a unei familii, care doamna casei asculta cum se sfatuiau sa o arunce pe un geam deschis... :unsure:
Doamna a iesit afara si a luat-o pe Tipsi de la biciclisti, a avut grija de ea. Abia de alaltaieri au anuntat pe net, ca au gasit o pisica. Au pus anuntul la "de dat" in loc de "am gasit". :unsure: Bine ca au pus si poze cu ea. Ce mi-a mai saltat inima cind am vazut-o.

Disparuta a fost din data de 18.08 in jururl orei 19:30.
Gasita de biciclisti/doamna din bloc a fost pe data de 19.08. O zi dupa ce a disparut.
Dar cum a ajuns ea tocmai la Augsburg, distanta de 26 de km?(cartierul unde a fost gasita).

Copiii nostri(Alexander, al mic al nostru) cu gasca merg din cind in cind la bowling la Augsburg. Tipsi se mai ascundea sub masinile parcate la noi in curte.
Presupun ca ea s-a ascuns sub capota masinii(altfel nu-mi pot da seama) si s-a lasat carata pina la bowling. Nu a vazut-o nimeni. Daca era in interiorul masinii pai o vedeau copiii. Restul stiti deja.

Si uite asa am fost necajit timp de 10 zile.
Fazit:
Tipsi este umblatoare, calatoare si e o norocoasa. Iar biciclistii sunt tembeli...(nu toti) =))

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#4852 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 29 August 2014 - 09:50 AM

Bine ca ai gasit-o, buna idee ai avut sa o cauti pe net.
Peter eu Perlei i-am pus zgarda cu numele de telefon si numele ei din prima zi pentru ca unde a stat inainte n-a iesit in viata ei din casa iar aici e libera si teroarea mea a fost ca i se intimpla ce s-a intimplat cu Tipsi. Sunt zgarzi speciale care la cea mai mica tragere se desprind ca sa nu ramina agatate de git pe undeva. A pierdut la inceput citeva, acum eu cred ca s-am mai linistit si nu se indeparteaza prea tare de casa si nici nu se mai baga in locuri periculoase (pentru mine :unsure: )
Asa ca daca ea e umblareata poti considera optiunea asta. Microchipul e mai complicat ca cine o gaseste tre sa o duca la un veterinar sa-l citeasca si nu cred ca toti au chef de asta dar la zgarda se uita imediat si te cheama.

#4853 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 29 August 2014 - 10:15 AM

Chiar ca Tipsi e o norocoasa! Ma bucur ca ai gasit-o! Cred ca si ea se bucura Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#4854 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 29 August 2014 - 11:00 AM

Ma bucur ca ati gasit-o pe Tipsi!! Pisicile umbla destul de mult pe jos, dar deobicei de nevoie!
Fetele mele sunt bine, intre timp am descoperit cine cu cine s-a batut ca am descoperit o rana cicatrizata dupa urechea lui Pisi, vet-ul mi-a zis ca rana ei era mult mai grava ca o infectie acolo se lasa cu infectii ale urechii medii, e aproape de creier, de la tulburarile de echilibru cade si se lovestesau isi pierde increderea sa mearga si nu mai mananca.... Dar pisica mea samurai a scapat! :unsure:
Tot pe ea am si pierdut-o cand mi-a fost rau si-a fugit pe langa medicii de la Salvare si am gasit-o dupa doua zile, e norocoasa!

#4855 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 29 August 2014 - 11:31 AM

Bun revenit acasa Tipsi.
Al meu are chip pus de vet. oricum ca sa calatoresti cu el e obligatoriu, si el anual face un drum luuuuuuuung spre sud :unsure: , unde crede ca toate casele si gradinile sunt ale lui, basca campurile din jur.

#4856 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 August 2014 - 07:09 PM

Deja am hotarit cind a disparut. Primeste chip. Eu zic ca nemtii sunt iubitori de animale. Chiar asi paria ca daca nu are incotro, se duce la vet, sa vada daca are chip...familia asta s-a dus cu ea la vet! =)) Oricum am acum doua portale tari pe net la care pot apela daca s-a ratacit.
Dar acum si asa are arest de casa. :unsure:
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#4857 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 29 August 2014 - 11:56 PM

Vesti cu adevarat bune! Bun venit acasa Tipsi :unsure:

Cosuletul s-a umplut iar cu bulgarele de blanita =))

#4858 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 September 2014 - 05:28 PM

Ce sa va spun despre Tipsi? Nu mai este asa rea, are iarasi voie afara cum vrea domnisoara. Da, este deja domnisoara si e a mea. :)

Fisier atasat  d.jpg (292.97K)

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#4859 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 11 September 2014 - 05:47 PM

Libertate si pentru ea!! :)

#4860 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 September 2014 - 04:38 PM

Peter, ma bucur ca Tipsi e din nou cu voi.

Noi si pana acum, Schatzi e un casnic, iese scurt revine si doarme in casa.Vara sta la umbra sub gardul viu.

Mitzi plimbareata, acum ca ploua mai sta prin casa si chiar acum cand scriu ea si Schatzi sunt la 20 cm distanta, el langa mine, ea in brate.Rar o mai vad sa vina la noi in brate de cand cu ceilalti doi.Daca pe Schatzi il mai accepta pe pici sa nu-l vada.
Poate unde sunt di de aceeasi varsta.Chiar la sfarsitul lui august amandoi au facut frumoasa varsta de 7 ani.Ce mai varsta de mers la scoala:)

In schimb Baloo, mezinul familiei, acusic face 1 an ca e cu noi, e un nebunatic si jumatate.

Daca dupa ce a facut un an am hotarat sa-l castram, dar a a avut noroc cu tati care i-a salvat outzele, i n ultimul timp a inceput sa cam faca pipi(doar odata a stropit), ori pe ziare, ori pe sacosele mele de panza.Asa ca l-am programat luni.Duminica seara cand ne-am intors din plimbare domnul nu era.Dimineata iara nu era.Am sunat sa anulam.L-am cautat in diperare(colac peste pupaza de noaptea -duminica pana marti a disparut si Mitzi),intr-un final a aparut marti seara.
Am hotarat sa nu mai vorbim de fata cu el referitor la castrat, asa ca joi dimineata fara sa stie ce-l asteapta l-am dus la 8 la cabinet si l-am recuperat la 15.A fost curajos si laudat. :)

Cam astea sunt vestile de pe la noi.

Acasa la mine

Arata acest topic

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • Ultima »