Vecina mea de alaturi are un matz de Angora, alb, pufos, in varsta de 7 luni. Acum doua zile cand am ajuns acasa, vecina era pe palier la telefon si matzul ei la mine pe covorasul de la usa. Am deschis si i-am poftit inauntru pe amandoi

Nera s-a ascuns dupa perdea in secunda in care au intrat ei in casa, iar Lili a inceput sa hasaie si sa maraie la intrus. A marait si el ce-a marait, eu si vecina incercam sa-i tinem la distanta, ca nebuna de Lili l-ar fi batut pe ala de i-ar fi mers fulgii, apoi a inceput sa exploreze.
A gasit castronelele cu mancare si apa, s-a autoservit fara probleme, a gasit niste jucarii si-a inceput sa se joace de parca era la el acasa

S-a bagat si sub pat si-acolo a dat peste Nera care a inceput si ea sa hasaie la el si cred ca l-a cam speriat, ca n-a povestit prea mult cu ea, a iesit repede de-acolo.
Da' n-avea nici un stres, parca era stapanul locului, in timp ce ale mele l-ar fi bubuit zdravan

Am zis cu vecina ca trebuie sa mai facem intalniri de-astea, ca sunt amuzanti de privit