Ralucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,merci mult de tot pentru video cu titulina mica!L-am vazut ieri,sau alaltaieri pe CNN,si l-am cautat de m-am zapacit pe net..si nika!!!
Mitu,ai mei asa traiesc de 9 si respectiv 3 ani.Afara-în casa,si niciodata nu s-au îmbolnavit din cauza frigului.Mike,începe frigul cu o serie de stranuturi,vreo 2-3 zile,si cu asta basta.
Pisoiul alb si obraznic,de ieri doarme la noi pe terasa,în casuta aia rosie de burete,care a fost cîndva alui Felix,apoi Mike,o vreme a stat si Oli(salbaticuta,care apoi a disparut)..acu doarme,Berry White(nu Barry White
)!!Da,stiu ca îl chema Martin,dar Denise l-a dezbotezat,si la rebotezat,a zis ca Martin nu-i potriveste,ca ar trebui sa fie ca un urs :?
Desi e plecat peste zi cu orele,tot peste zi sta si la noi cu orele.De miercuri sta si în casa.Se joaca,manînca...vine foarte înfometat.
Eu eram sigura ca are casa..acum încep sa cred ca s-a pierdut.Alaltaieri si ieri ne-am uitat peste tot unde se pun afise cu animale disparute,la noi în zona..si nimic.Mîine sun la adapost si la vetul din oras,sa întreb daca nu l-a cautat careva.În rest,nu stiu ce sa fac,ca tatuat nu este.
A învatat rapid cum funtioneaza clapita,deci acum intra si pleaca cînd are chef.L-am cautat de pureci,nu are,e curat în urechi,ochii sint clari,arata bine,are musculatura frumoasa,si sigur se va face un motanoi mare tare,pentru ca dupa dinti,eu nu cred ca are mai mult de 3-4 luni.Arata sanatos,foarte vioi si jucaus de numa
Mike nu are treaba cu el,îl tolereaza foarte bine,se joaca cu el afara,în gradina...dar în casa nu-i place cînd îl vede pe canapea,sau pe copacul lor de ascutit gheare.Se uita cu o oarecare "ciuda".
Felix,nu-l baga în seama,adica pîna azi cînd am crezut ca-l bate.Berry,dupa ce si-a halit portia,s-a dus spre castronul Felixului,care tocmai se pregatea sa manînce.S-a uitat doar urît la el,si asta mic a priceput imediat,si s-a retras...problema e,ca e tînar si foarte bagaret,si a mai încercat asta de vreo 2-3 ori în timp ce Felix mînca.La un moment dat s-a dat Felix la el,eu deja vedeam sînge pe blanita alba.Sincer,mi-a fost frica.Felix,nu s-a mai batut demult cu motanii...dar alta e cînd e un motan în casa,si incearca marea cu degetul
Totusi,piticotul,s-a retras de tot,si s-a facut liniste.Chestia este ca nu stiu cum va fi cînd va creste,si va deveni un motanoi mare,cu calduri...si alte-alea...oare or sa se ia de cap????
Na ja,om trai si om vedea.Poate totusi are o casa!