Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa
Postat 07 December 2009 - 07:51 PM
Hazel, multumim, e un motan bun si am trecut prin multe impreuna, noi cu el si el cu noi .
Postat 08 December 2009 - 10:18 AM
black_cat a spus:
Hazel, multumim, e un motan bun si am trecut prin multe impreuna, noi cu el si el cu noi .
Si noi la fel cu Cody al nostru, am trecut prin multe impreuna.
Sa va traiasca negriciosul lucios si sa va bucurati inca mult timp de el!!!
Mie imi place tare poza de la avatar cand are fular alb la gat!!!
Postat 08 December 2009 - 04:31 PM
Darwin,Diego-îmi plac numele,si bineînteles motanii!
Codytzosu,vad ca s-a cumintit...s-a dezenervat
Sa va pup motanii,si motancele!
Acu sa va mai povestesc si eu cîte ceva din cutiuta de amuzament
Berry,dupa cum v-ati prins,vine zilnic pentru cîteva ceasuri la noi..în casa/la masa si în gradina.Am sunat la adapost si vet,nu-l cauta nimeni.Ori nu mai are pe nimeni,ori e pierdut...ori e un smecher care traieste la doua case...nu stiu înca.
V-am spus ca tot îl necajeste pe Felix cînd manînca...vrea neaparat sa guste si el exact în momentul ala,din farfuria bossului,si bossul i-a dat de înteles ca s-ar putea sa iese cu scîntei,iar Berry e destul de destept,si se da 'napoi.Bine pentru el.
Chiar îi spueam ieri Umei,ca oricum ma astept la prima încaierare din cauza asta.
Surpriza a fost mare astazi,cînd Berry a luat-o în freza de la Mike...care sa nu uitam,îl tolereaza fara probleme
Si-a bagat nasul în castronelul lui Mike,în timp ce acesta halea.Acum am vazut cît de sfînta este mîncarea pentru Mike.I-a tras piticotului vreo doua labe pste cap,chiar a sarit cumva/s-a dat la el,si la scuipat de numa!Asta a fost tot.Dupa ce au fost satui amîndoi,au plecat la joaca în gradina-friends again
Felixului i s-a îndoit de amîndoi,s-a uitat la ei ca si cum ar fi zis : "idioti!",si s-a dus la culcare în patul moale si cald al Denisei..în timp ce tinereii se joaca si acum prin gradina,în ploaie... sa nu va zic cum arata Berry. Mike o fi la fel de jegos,dar pe el nu se vede
Aici se joaca cu Denise,care si-a luat niste manusi,ca o tot agata cu ghearele si dintisorii aia ascutiti ca acele.
E foarte atent,are grija sa nu ne zgîrie,si musca doar asa finut ...dar cînd e mai în toi,mai uita ,si ne agata
Asa pernute frumoase are.Sînt patate cu negru
Aici dupa prima tura de gradina,cînd era deja sters si mai uscat...doar un strat subtire de mizerie..vedeti pe cap..e cenusiu
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 08 December 2009 - 04:41 PM
Fisiere atasate
-
nero 8 dec.jpg (89.22K)
Number of downloads: 60
Postat 08 December 2009 - 05:05 PM
Giorgiana a spus:
black_cat a spus:
Si noi la fel cu Cody al nostru, am trecut prin multe impreuna.
Sa va traiasca negriciosul lucios si sa va bucurati inca mult timp de el!!!
Mie imi place tare poza de la avatar cand are fular alb la gat!!!
Multumim Giorgiana va doresc celasi lucru si voua.
Postat 08 December 2009 - 05:08 PM
Maya a spus:
Darwin,Diego-îmi plac numele,si bineînteles motanii!
Codytzosu,vad ca s-a cumintit...s-a dezenervat
Sa va pup motanii,si motancele!
Maya, azi dimeineata am ciulit urechile cand vorbea iar sotul cu el si il intreba daca au fost ceva incidente in trafic, si am impresia ca l-am avansat in grad pe Tom. Cred ca e doar plutonier da daca face treaba buna.... cine stie ?
Edit ca m-am mai uitat odata la poze. Vaaaaiii ce nasuc adorabil are Berry {SMILIES_PATH}/6.gif<" title="arms" />
Postat 08 December 2009 - 05:09 PM
stella a spus:
Chiar ca.
Postat 08 December 2009 - 07:15 PM
Sunt scumpi foc!
Berri ma topeste..eu zic ca el testeaza apele sa vada daca e loc de inca o inimioara de pisic in casa voastra. Si cand o sa vada ca e loc si iubire destula, o sa va treziti cu el ca nu mai pleaca.. Micul cadou de la Mos Craciun!
Postat 09 December 2009 - 09:28 AM
Uma a spus:
Berri ma topeste..eu zic ca el testeaza apele sa vada daca e loc de inca o inimioara de pisic in casa voastra. Si cand o sa vada ca e loc si iubire destula, o sa va treziti cu el ca nu mai pleaca.. Micul cadou de la Mos Craciun!
Maya, sa stii ca si eu sunt de acord cu ce zice Uma, pana la urma o sa ramana cu voi si asta micul albicios patat.
Si Cody are labutele patate, adica pernutele, nu stiu daca i-am facut vreodata o poza in care sa se observe, o fi o caracteristica a blanosilor albiciosi.
Postat 09 December 2009 - 09:46 AM
Nero are un aer aristocratic, e numa' bun de pus reclama pe papa bun pentru pisici 8-)
Postat 09 December 2009 - 10:28 AM
Salut cu drag toate blanoasele!
Postat 09 December 2009 - 10:36 AM
Eniuei, e un scump. Si probabil vi s-a marit iar familia
Ia sa vad daca pot sa pun si eu niste poze cu negruta mea. Pozele sunt mai vechi (nu mai avem camera foto de un an).
Piti .jpg (250.62K)
Number of downloads: 13
DSC01632 copy.jpg (148K)
Piti si porumb.JPG (84.79K)
Number of downloads: 12
tzitzu1.JPG (48.68K)
Postat 09 December 2009 - 10:42 AM
Pe-a mea unii dintre voi o stiti,altii nu:Nesti-iubita lui mama,care doarme cu capusorul pe perna,lipita de mine,ca un copilas.Ma topesc dupa ea
DSC_0443.jpg (83.89K)
Number of downloads: 46
aici doarme in fostul scaunel de masina al Denisei
DSC_0446.jpg (87.96K)
Number of downloads: 45
Postat 09 December 2009 - 10:44 AM
Postat 09 December 2009 - 10:50 AM
Cami a spus:
Nu am mai vazut-o demult pe negruta ta. Poza in chiuveta imi place mult, al meu intra in chiuveta doar cand face pishulica.
Pupici mustacioasei!!!
Postat 09 December 2009 - 10:54 AM
Alis a spus:
Pe-a mea unii dintre voi o stiti,altii nu:Nesti-iubita lui mama,care doarme cu capusorul pe perna,lipita de mine,ca un copilas.Ma topesc dupa ea
Ba da, imi aduc aminte de ea, dar era mititica, s-a facut frumoasa!!! Pupici mustacioasei!!!
Si al meu doarme lipit de mine, dar cu capul pe mana mea, asta pana adorm, ca dimineata il gasesc la picioarele mele. Culmea, lipit de sotul meu nu doarme, chiar daca si el il iubeste si Cody se bucura cand vine acasa si sare la el sa-l pupaceasca.
Postat 09 December 2009 - 11:01 AM
Alis a spus:
aici doarme in fostul scaunel de masina al Denisei
Cat e de dulce si dragalasa! Si Pufa noastra tot asa adoarme, pe perna, cu barbita pe mana mea, dar pe urma se incalzeste si se duce pe plapuma pe picioarele mele:D
Pup mustezti de tigrata pufoasa
Postat 09 December 2009 - 11:26 AM
Postat 09 December 2009 - 02:40 PM
Giorgiana a spus:
Cami a spus:
Nu am mai vazut-o demult pe negruta ta. Poza in chiuveta imi place mult, al meu intra in chiuveta doar cand face pishulica.
Pupici mustacioasei!!!
De cand avem si piticania pufoasa nu mai sta asa in chiuveta ca vine si-o deranjeaza. Dar cand intram noi in baie vine si ea si sare in chiuveta si parca ne spune: ia dati voi drumul la apa, ca mi-e sete
Pupici si Coditului tau
Postat 09 December 2009 - 03:32 PM
Cami,nu numai laude,pune si poze
Berry,bea laptic acum!Ca un porcut..asa se aude.Nu-l lipaie ca alti pisici ..eu cred ca el vrea sa-l "suga"
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges