Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#201 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 14 December 2009 - 01:32 AM

Bine ai venit Mino cu tot cu Carameluta mea draga :occasion14:
A cat is a friend fur-ever !

#202 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,017

Postat 14 December 2009 - 01:36 AM

Uma, ma bucur ca esti! De ceva timp Duda cam se zmiorcaie, uneori si cind sta. Am crezut ca a luat-o pe cocoasa de la alt motan, dar acum mi-a venit alta idee, mai ales cind am vazut ca nu ma mai lasa sa il mingii si nici sa il iau in brate.

O avea cumva probleme de la opratie? reumatice? ca la noi s-a schimbat vremea, si ma gindeam ca poate o fi meteodependent. daca e, cum s epoate verifica? o fi vreun medicament?
raluca elena

#203 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2009 - 01:40 AM

Bun venit, Mino!
raluca elena

#204 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 14 December 2009 - 01:47 AM

raluca elena a spus:

Uma, ma bucur ca esti! De ceva timp Duda cam se zmiorcaie, uneori si cind sta. Am crezut ca a luat-o pe cocoasa de la alt motan, dar acum mi-a venit alta idee, mai ales cind am vazut ca nu ma mai lasa sa il mingii si nici sa il iau in brate.

O avea cumva probleme de la opratie? reumatice? ca la noi s-a schimbat vremea, si ma gindeam ca poate o fi meteodependent. daca e, cum s epoate verifica? o fi vreun medicament?

Unde nu te lasa sa-l atingi? O fi la rinichi? Sau per total, asa, la tot corpul?
Maya mea nu vrea sa o iau in brate daca de ex se apropie de momentul in care vomeaza (prea mult par)-dupa vine calare pe mine disperata sa recupereze ..

#205 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 14 December 2009 - 01:49 AM

Raluca,eu nu stiu,dau doar cu presupusul..posibil ar fi sa-l doara din cauza frigului(ma refer la operatie)...dar poate totusi s-a batut,sau a cazut de undeva.Si atunci doare mai mult timp,nu numai cîteva zile.
Felix a picat odata de pe balconul vecinilor,unde se catarase.A alunecat,si cum balconul era din metal si zid,nu a avut unde sa-si bage ghearele,si a cazut cu spatele pe paravanul/un gard scurt/ despartitor de gradini,din lemn.Vreo 2 luni se tot aseza asa cu grija,si nu vroia mîngîiat,si nici luat în brate..

Si de la o încaierare,la fel.Ei cînd se bat,nu tot timpul se agata cu gherele,sau se musca,se si izbesc de pamînt,sau de ceva tare,ca de exemplu pe terasa(asa a fost la un batalion din asta,direct la noi pe terasa),sau curte betonata/trotuar..
Iar izbiturile astea nu lasa urme exterioare,doar dureri...cîteodata chiar si cîteva saptamîni.
Felix,din fericire nu mai golaneste,ci si-a început viata de pensionar.Creste nepotii :occasion14: ,ca frate-su e deja mare,si stie sa bata singur,magarul!!!

De cînd ai observat comortamentul?
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#206 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2009 - 01:55 AM

Miha, stii ca ti-am mai zis ca se cam zmiorcaie, si credeam ca a luat-o pe coaja. Mai exact, dupa vaccinul anual, adica de pe 6 Dec. parca de-a doua zi...cam asa, ca m-a derutat si faza cu vaccinul, mai ales ca i l-a facut in partea cu operatia.
Are un altfel de ciriit, si il vad si cum se aseaza ca isi tine piciorul care oricum e mai scurt acu dupa operatie, il tine ridicat parca in aer, il protejeaza. La inceput nici nu a mincat, dara cum iara baga ca spartu :occasion14:.
Si cit ii place lui in brate, acu cind il ridic isi baga gherutele in piciorul meu si cum il slabesc un pic, cum fuge! mai nene dar de cocotata tot se cocoata =))

o Duda, ce vreti!
raluca elena

#207 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 14 December 2009 - 01:56 AM

E clar ca ceva il deranjeaza..te lasa sa-l verifici ? Adica sa-l pipai pe pulpita?

#208 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2009 - 02:11 AM

Aia e, ca nu!
Dar l-am tinut mai strins nitel azi, iar el e tare cumintel, si m-a lasat, si am scos 2 mieunaturi: unul pe la omoplati, si unul la pulpita operata.
raluca elena

#209 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 14 December 2009 - 02:42 AM

Cum spune Miha, s-ar putea sa se fi batut baiatul tau...nu am experienta cu piticii care ies si afara (Maya doar devine mai pupacioasa si mai somnoroasa pe timp de iarna)
Urmareste-l in continuare (e bine ca mananca) si vezi sa faca pipi (inca face acasa sau afara?)

#210 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2009 - 09:42 AM

Afara Uma, ignora litiera de prin aprilie!
De facut face, ca il vad pe geam cum scurma si gasesc gaurile in gradina =))
Si cind il trece se duce in fata usii si face un scandal sa il dau afara :D
raluca elena

#211 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 14 December 2009 - 09:51 AM

Mino, bine ai venit. Pup pentru carameluta pufoasa :D
Ralu, sper ca Duda ta nu are nimic grav.

#212 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 14 December 2009 - 11:21 AM

mino a spus:

V-am gasit si aici :porc: {SMILIES_PATH}/6.gif:)<" title="arms" /> desi sunt restanta la citit acest topic, noi amandoua ne-am gandit la voi.

Da, da, bun venit frumoasa mica si blanoasa cu ochii ca chihlimbarul!!!
GEORGIA

#213 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 14 December 2009 - 11:25 AM

raluca elena a spus:

Afara Uma, ignora litiera de prin aprilie!
De facut face, ca il vad pe geam cum scurma si gasesc gaurile in gradina :?:
Si cind il trece se duce in fata usii si face un scandal sa il dau afara :porc:

Ce face Duda??? Sper sa fie totul bine si in regula, adica trebuie sa fie, a trecut bietul mustacios prin destule pana acum, tinem pumnii si pupici pisicosi de la Cody!!!
GEORGIA

#214 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,427
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 14 December 2009 - 04:35 PM

Mino bun venit si din partea mea!
Raluca sper ca duda are doar o durere trecatoare si se face bine repede.

Si de la noi din ciclul "ce-a lasat Mosul sub brad"

Fisier atasat  100_2563.JPG (102.25K)
Number of downloads: 66
brain loading....please wait....

#215 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 14 December 2009 - 08:02 PM

black_cat a spus:

Mino bun venit si din partea mea!
Raluca sper ca duda are doar o durere trecatoare si se face bine repede.

Si de la noi din ciclul "ce-a lasat Mosul sub brad"

[attachment=0]100_2563.JPG[/attachment]

Superba !!!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#216 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 14 December 2009 - 08:07 PM

Totolina in expeditieplimbareata

Fisiere atasate

• Fisier atasat  bibi2.jpg (62.95K)
    Number of downloads: 55
  • Fisier atasat  bibi1.jpg (56.09K)
    Number of downloads: 56
  • Fisier atasat  bibi.jpg (69.09K)
    Number of downloads: 56

Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#217 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 14 December 2009 - 09:49 PM

[quote name="gabrenia"]Totolina in expeditie[quote]

Ultima poza e fantastica..zici ca vorbeste cu ratusca si se uita amanadoua la acelasi lucru...

Frumusetea ta de sub pomul de craciun e cel mai minunat cadou... eu inca nu am pus copacul, dar fratele lui Maya deja e ocupat sa dea jos globurile si sa le alerge prin casa..Noroc ca avem majoritatea globurilor de nu se sparg..nu la fel de frumoase, dar sanatoase pentru piticontii jucausi..

Maya mea are o problema cu noul meu televizor..pana acum o lasam sa il bata (prindea mereu ceva) ..cel nou a fost destul de impunator sa-i ia o zi sa se apropie de el..dar acum vrea sa bata cam tot ce misca..asa ca uite cum sting tv, aprind tv...o sa-i las pe ala din dormitor aprins sa aiba fata ce prinde.

#218 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 14 December 2009 - 10:58 PM

Ai mei baieti,cei mari,nu au interese pentru pom.Vin si-si baga nasul,miros globurile..s-a întîmplat ca au mai spart cîte unu,dar s-au carat de lînga cioburi.
Azi însa...ne-am apucat de pom.Nu avem nicio sansa cu Berry.A muscat 3 becuri(nu era instalatia in priza)..a ros cablu,a ros pomu,crengile,s-a catarat pe el...parca a dat în balanganeala.
O sa punem doar figuri de lemn,si paie...si ces't la vié :D

Astazi s-a jucat Berry cu Felix de numa!Nu îmi vine sa cred!Nu îi face nimic.Din contra,piciu cînd se sperie,îl scuipa pe Felix :D
Cu Mike,e cel mai bun prieten,dar doar în gradina.În casa,Mike,îl trateaza ca pe un vizitator.

Cum am adus azi toate alea de împodobit ,am avut si niste chestii/ghirlande de plastic intr-un sac.S-a bagat Felix în el,si se juca prin sac cu Berry,apoi s-a bagat Berry în sac,si Felix pe lînga sac :lol:
Mike,se uita gelos :D ..dar el si-a luat portia de joaca cu Berry,afara în gradina :D

Mi-e ciuda ca am facut doar 2 poze,dar nimic deosebit..si mi s-a terminat acumulatoru!

Berry,sta în continuare zilnic cîte 2-3-4 ore în casa,se joaca,manînca de rupe,dar nu doarme la noi noaptea.Nu stiu unde se duce!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#219 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 14 December 2009 - 11:06 PM

E de necrezut cat de bine l-a acceptat Felix pe nebunatic..Cred ca Mike e asa cum zici, un pic gelos si de faptul ca aici e teritoriul lui si poate si de faptul ca in casa se joaca Felixul cu el:)

Da, aveti in Berry ce a avut prietena mea in Parciu. Am pus copacul, m-am intors sa iau prima decoratie si Pica era deja in varf, pe post de stea. Licureau ochisorii de m-am speriat.
Drept pentru care copacul a fost ancorat serios de pereti si toate globurile sunt incasabile.
Maya in schimb a fost cuminte -ce a vrut ea sa guste a fost un beculet.. Noroc ca eram pe faza, ca fata avea deja gurita albastra de la bec :lol: si se pregatea sa-l crontane in masea!

Neaparat sa ne pui poze cu Smecherica :D Si eu sper ca daca nu are casa, sa-i vina mintea la cap si sa stea aici cu fratii lui mai mari :D
Ca parintii au multa dragoste de dat, asta e clar!

#220 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 14 December 2009 - 11:10 PM

Maya a spus:

Ai mei baieti,cei mari,nu au interese pentru pom.Vin si-si baga nasul,miros globurile..s-a întîmplat ca au mai spart cîte unu,dar s-au carat de lînga cioburi.
Azi însa...ne-am apucat de pom.Nu avem nicio sansa cu Berry.A muscat 3 becuri(nu era instalatia in priza)..a ros cablu,a ros pomu,crengile,s-a catarat pe el...parca a dat în balanganeala.
O sa punem doar figuri de lemn,si paie...si ces' la vié :D
Astazi s-a jucat Berry cu Felix de numa!Nu îmi vine sa cred!Nu îi face nimic.Din contra,piciu cînd se sperie,îl scuipa pe Felix :D
Cu Mike,e cel mai bun prieten,dar doar în gradina.În casa,Mike,îl trateaza ca pe un vizitator.
Cum am adus azi toate alea de împodobit ,am avut si niste chestii/ghirlande de plastic intr-un sac.S-a bagat Felix în el,si se juca prin sac cu Berry,apoi s-a bagat Berry în sac,si Felix pe lînga sac :lol:
Mike,se uita gelos :D ..dar el si-a luat portia de joaca cu Berry,afara în gradina :D
Mi-e ciuda ca am facut doar 2 poze,dar nimic deosebit..si mi s-a terminat acumulatoru!
Berry,sta în continuare zilnic cîte 2-3-4 ore în casa,se joaca,manînca de rupe,dar nu doarme la noi noaptea.Nu stiu unde se duce!

Imi suna cunoscut!!!!! Pisica si motanu' meu fac la fel cand aduc bradu' in sufragerie si-l pregatim de-nfipt in suport. Cat il bibileste tata, ei numai prin copac sunt (pomul il asezam pe jos, la orizontala sa fie usor de manevrat si lucrat!). Mereu vedem niste "becuri" lucind printre acele de brad!!! Si dupa ce-i montat, Moshi doarme numai cu scafarlia pe suport! (sa nu cumva s-o ia la fuga?????? :D ), iar pisica are grija sa vina sa-si ascuta gherutele de trunchi (nu mereu, da' din cand in gand..... :mrgreen: ).
Tot pe Moshi tre' sa-l atentionam destul de des apropo de atacu' globurilor... jos pun mai mult gloabe din plastic (care nu se sparg), iar alea ce se fac tandari sunt mai sus.
Maya, pune-i cip lu' don motan si apoi il urmaresti prin satelit, sa vezi unde are "famelia" de noapte!

Arata acest topic

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

14 useri citesc topicul