Forum Culinar: Sare de jambon crud - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sare de jambon crud

#21 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 05 November 2010 - 05:05 PM

Vezi postareaEataly, la 04 November 2010 - 11:34 AM, a spus:

Petu, si eu am servit-o cu panine cu unt, delicious! :hug:

Kiken, ma bucur ca-ti place!



Dovada(nu stiu daca se vede bine,ca parca s-a scufundat otzara in supa de dovleac):

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-59-128896950127.jpg

Maine fac iar,mmm!
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#22 Useril este offline   vrabiuta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 07 November 2010 - 05:03 PM

Ma uit cu jind si salivez, inchipuindu-mi la cite s-ar putea folosi aceasta sare ! Habar nu am din ce am putea s-o fac si eu, pentru nici un fel din jamboanele enumerate de voi , eu, n-am vazut prin magazin ! Deci, am Unicarm si Carrefour (cu Carrefor Bucuresti nu incercati sa-l comparati!e mic copil!)! Daca aveti vre-o idee,recomandare,primesc cu placere ! Chiar ma gindeam sa le fac si copiilor, ca tot vreau sa le pun pachet, da n-am habar din ce ! Doar pe la iarna, cind s-or taia porcii, vor iesii tarani cu jambon.. da pina atunci mai e!

#23 Useril este offline   Nico 

  • bunicuta lui David
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationuk

Postat 10 April 2011 - 03:30 PM

Si pentru ca veni vremea salatelor,e nelipsita din frigi,buna la orice,foarte faina ideea,mersic-LyLy :rolleyes: :tongue3:

Imagine atasata: monthly_04_2011/post-119-1302442192581.jpg

#24 Useril este offline   lisa 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 10-April 11

Postat 10 April 2011 - 04:44 PM

eu am mancat asa ceva pe cartofi copti. UN deliciu!
Mama de strumfi blonzi

#25 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 11 April 2011 - 02:47 PM

Vezi postareaNico, la 10 April 2011 - 03:30 PM, a spus:

Si pentru ca veni vremea salatelor,e nelipsita din frigi,buna la orice,foarte faina ideea,mersic-LyLy :105: :105:




Asa-i, Nico, bun la salate!
Maine mi-l fac si eu! :105:


Vezi postarealisa, la 10 April 2011 - 04:44 PM, a spus:

eu am mancat asa ceva pe cartofi copti. UN deliciu!


Bun si pe cartofi copti! :105:

#26 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,285
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 May 2011 - 01:59 PM

Risotto in bianco, la sfirsit amestecat cu parmigiano si sarea
Imagine atasata: monthly_05_2011/post-4-13060654923675.jpg
sau supa cu galuste cu sare presarata deasupra
Imagine atasata: monthly_05_2011/post-4-13060655307538.jpg

#27 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 30 October 2011 - 01:14 PM

Am avut o bucata de coppa maricica, ceva sub juma de kg, care mai avea putin si expira si cum nu reusesc sa le tai felii subtiri cu feliatorul meu manual, greu se consuma (doar la pase si omlete). Asa ca azi dimi am purces si am facut sarea. Nu am degresat coppa, dar am sters-o dupa cu hartie absorbanta. Am pus deja peste ficchi con prosciuto e provolone picante (reteta Mayei).
Sper sa am cu ce sa o consum in 10 zile, ca mi-a iesit destul de multa. Ziceti ca ar merge chiar si la salate?

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_10_2011/post-685-13199731599451.jpg
  • Imagine atasata: monthly_10_2011/post-685-13199732275576.jpg
  • Imagine atasata: monthly_10_2011/post-685-13199732450034.jpg


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#28 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 30 October 2011 - 05:04 PM

Acum mi-am adus aminte vazand topicul :) , am facut-o si eu luna asta chiar si am pus-o peste paste cu fasole. Dupa parerea mea, acolo-i locul ei :) !
Mi-a placut mult :drool: .

#29 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,285
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 March 2014 - 05:42 PM

De 3 ani de zile nu mai face lumea chestia asta? :biggrin:

Pe ravioli ricotta e spinaci :iamwithstupid: pentru Stefano
Imagine atasata: monthly_03_2014/post-4-1395589296118.jpg
iar pentru mine peste piure de cartofi

#30 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,285
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 31 August 2024 - 07:29 PM

Trag sus mesajul, aveam niste prosciutto crudo cumparat demult nu zic cit :rolleyes: dar inca inchis in punga lui si azi am refacut-o ca sa nu-l arunc desi l-am gustat inainte si inca ma era bun
Facem felii de sottofiletto in tigaie si o sa pun deasupra un pic

#31 Useril este offline   clau_ash 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 968
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 31 August 2024 - 11:04 PM

Uiiio, ce idee buna... tre sa fav saptamana asa ceva.....bun bun

Arata acest topic


  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi