Chiriasul m a anuntat ca pleaca,am controlat are datorii la lumina ,intretinere,cablu
Acesta din urma(cablul) l-am taiat incepind cu 1.11.2010 si pt viitoarea inchiriere iata la ce m-am gindit:
-sa cer garantie una sau doua luni pt spargeri deteriorari si facturile neplatite dupa plecare
-sa cer sa-si plateasca chiria si avans utilitati(in lei)-cu decontare la 12 LUNI(proprietarul plateste pe net facturile iar chiriasul le poate verifica primind in cutia de scrisori facturile
Credeti ca merge?
Voi cum procedati ?
Si cu mentiunea ca desi casa mea are bucataria echipata merg pe ideea ca nu trebuie sa cumpar mobila ca s-o 'inzestrez'( una ca doresc chiriasi pe termen lung deci poate sa si cumpere mobila si alta ca daca nu are bani de un sifonier ceva, cum are bani sa si plateasca toate cele?
Am niste prietene, patite rau de tot si impreuna am facut o lista cu chiriasii ce au cauzat mari neplaceri adica cei ce au lasat mari pagube (de toate felurile) deci daca aveti nume scrieti aici:
fraudulosii@gmail.com
Se garanteaza confidentialitatea sursei.
Mergem pe ideea caci chiriasul tau de azi poate miine sa fie al meu!
____________________________________________________________________________________________________
Deci ce am putea sa mai facem avind in vedere ca in aceste timpuri grele multora le trec multe ideii prin cap???
Astept niste idei caci e greu rau de tot cu' incorectii'
multumesc mult de tot !

oferim!