Bibanesi-Grisine babane
#21
Postat 05 December 2009 - 10:42 AM
#22
Postat 05 December 2009 - 07:32 PM
giuli74 a spus:
Daca nu ma insel, cum spune si Daneza : durum wheat!
Daneza13 a spus:
Eu cred ca-i buna semolina durum , cel putin asa am gasit-o tradusa!
#23
Postat 05 December 2009 - 10:22 PM
Eataly a spus:
giuli74 a spus:
Daca nu ma insel, cum spune si Daneza : durum wheat!
Daneza13 a spus:
Eu cred ca-i buna semolina durum , cel putin asa am gasit-o tradusa!
Multumesc ,am sa merg sa vad ce gasesc la store vreau neaparat sa fac grisinele .
#24
Postat 08 December 2009 - 12:35 AM
#25
Postat 08 December 2009 - 09:38 AM
Ma bucur ca ti-au placut grisinele.
#26
Postat 08 December 2009 - 10:12 AM
Imagini atasate
#27
Postat 08 December 2009 - 10:47 AM
#28
Postat 12 December 2009 - 03:19 PM
#29
Postat 12 December 2009 - 03:25 PM
Daca esti in Ro, la Real o gasesti, daca ai unul prin apropiere.
#30
Postat 12 December 2009 - 03:34 PM
"Polul Nord" = Intorsura Buzaului
#31
Postat 12 December 2009 - 04:01 PM
#33
Postat 14 February 2012 - 12:10 PM
Foarte buni !
#34
Postat 14 February 2012 - 03:44 PM
Stiam eu ca 200 gr de faina la tine e putin.
#35
Postat 14 February 2012 - 04:09 PM
Eataly, la 14 February 2012 - 03:44 PM, a spus:
Stiam eu ca 200 gr de faina la tine e putin.
Da,am citit si eu ieri !
Pai ca sa pun in functiune KA-ul, am facut portie dubla, nu vroiam sa pierd prin bol 200 de gr de faina si sa framant la mana!
Edit mie mi-a intrat putin mai multa faina, in afara de cele 400 de gr(portie dubla) am mai pus asa la ochi pana ce aluatul a rezulatat compact, nelipicios.
La cuptor i-am tinut mai mult, 30 de minute, pana ce au devenit aurii.
#36
Postat 27 February 2012 - 01:11 PM
sunt aspectuase, nimic de zis, dar gustul, nu m-a dat pe spate.
au fost usor amare (probabil de la uleiul de masline)
daca le-as repeta as mai pune ceva in aluat, probabil ierburi sau seminte de chimen
#37
Postat 27 February 2012 - 01:21 PM
In compozitie au faina, drojdie, ulei si apa.Reteta clasica de grisine, uscaciuni.Imi pare rau ca rezultatul final nu a fost pe masura asteptarilor.
#38
Postat 27 February 2012 - 02:55 PM
in fond, sunt asa cum spui - niste uscaciuni, nimic deosebit.
as vrea o explicatie daca se poate la ce inseamna ulei de masline prost, caci pe sticla mea scria - extravirgin, presat la rece. (adica, ce ar trebui sa mai scrie pe eticheta?)
#39
Postat 27 February 2012 - 02:59 PM
#40
Postat 27 February 2012 - 04:18 PM
carmenb62, la 27 February 2012 - 02:55 PM, a spus:
in fond, sunt asa cum spui - niste uscaciuni, nimic deosebit.
as vrea o explicatie daca se poate la ce inseamna ulei de masline prost, caci pe sticla mea scria - extravirgin, presat la rece. (adica, ce ar trebui sa mai scrie pe eticheta?)
Bine-ai venit pe Artaculinara!
Imi pare rau ca nu ti-au iesit bibanesii.
Din ceea ce afirmi mai sus, ma simt chemata-n cauza.
Linguseala nu cred ca-si are loc aici. Suntem pe un forum culinar si fiecare avem de invatat unul de la altul. Si ce-i mai important e ca gusturile nu se discuta.
Cred si eu ca mai mult ca sigur uleiul a fost de vina.
Sedere placuta pe Arta!