Caut o reteta! ...sau idei cum s-ar putea face ceea ce caut :D
#221
Postat 17 June 2011 - 11:51 PM
http://panseluta-violet.blogspot.com/
#222
Postat 18 June 2011 - 12:42 AM
#223
Postat 20 January 2012 - 07:16 PM
Multumesc!
#225
Postat 25 January 2012 - 11:24 PM
#226
Postat 25 January 2012 - 11:57 PM
Mutti, la 25 January 2012 - 11:24 PM, a spus:
Vorbesti de Brezel?
#229
Postat 28 January 2012 - 12:00 AM
Myra, la 26 January 2012 - 12:27 AM, a spus:
Eu faceam, mai demult, o reteta a unei tipe, daca nu ma-nsel, Monica Elizabeth, si ieseau super. Dar nu i-am mai gasit blogul, si, din pacate, nici n-am salvat reteta. Acum voi incerca si eu reteta lu' Geany, dac-am dat de ea.
cam ca astia aratau!!! Numai ca nu poate sa fie retzeta asta ca io i-am facut cu mult inainte de a ma muta .
Oricum , incerc si retzeta Geaninei .
Merci mult!
#230
Postat 28 January 2012 - 12:05 AM
#232
Postat 28 January 2012 - 12:20 AM
Adriana, la 28 January 2012 - 12:05 AM, a spus:
Cei facuti de tine (cu malt de orz) erau la "Covrigi ca in piata?", tot dincolo. Mutti a facut reteta postata de amalia aa, "covrigi cu susan sau mac, de post" (nu-i cazul sa pun link, nu?)
Am gasit ieri ambele retete, dar nu si pe cea pe care o faceam eu. Asta e, o sa ma sacrific sa fac mai multe feluri acuma, sa le probez pe toate.
#233
Postat 28 January 2012 - 12:26 AM
Nu-i cazul sa pui link
#234
Postat 28 January 2012 - 12:43 AM
Ne cunoastem , cumva?
Eu oricum o sa incerc retzeta Geaninei ca a amaliei vad ca nu are cantitatzi si eu mi-am am iesit din mana .
Sa vedem ce zice pitica , daca-i plac sau nu.
( Mananca tare rau in ultima vreme , nici nu stiu cu ce traieste. Gusta din cocaturi si ciuguleste niste legume. In rest, cum vede carnea zice GA GA / GA KA - adica gata . De aia nu mai stiu ce sa-i mai fac. Ma gandesc ca astia o sa-i placa .)
#235
Postat 29 January 2012 - 09:10 AM
#236
Postat 30 January 2012 - 09:30 AM
aia mica o molfait ca lumea la ei si mi-o implut casa de susan . Data viitoare ii fac nuzi ca sa nu trebuiasca sa tot aspir
pupici
#237
Postat 30 January 2012 - 12:14 PM
Mutti, la 30 January 2012 - 09:30 AM, a spus:
aia mica o molfait ca lumea la ei si mi-o implut casa de susan . Data viitoare ii fac nuzi ca sa nu trebuiasca sa tot aspir
pupici
He he! Draga de ea mi-o si imaginez,eu ador bubuletii si cand ii vad pe strada in carut ca molfaie covrig sau grisina deaia goasa,sunt asa de dulci
Am cautat si eu pe unde ati spus voi, am vazut o chestie ce mi s-a parut super faina,de facut zahar caramelizat in oala ce urmeaza sa oparesc covrigii ca le da o culoare faina si gust .O sa incerc cu urmatorea ocazie
#238
Postat 30 January 2012 - 12:44 PM
Mutti, la 30 January 2012 - 09:30 AM, a spus:
aia mica o molfait ca lumea la ei si mi-o implut casa de susan . Data viitoare ii fac nuzi ca sa nu trebuiasca sa tot aspir
pupici
Am citit cam tarziu subiectul.
Cred ca e vorba de taralli si reteta e la noi pe forum:
http://artaculinara....age__hl__tarali
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#239
Postat 30 January 2012 - 06:01 PM
#240
Postat 02 February 2012 - 01:21 PM