Caut o reteta! ...sau idei cum s-ar putea face ceea ce caut :D
#262
Postat 07 February 2012 - 08:40 PM
sanda9977, la 07 February 2012 - 08:25 PM, a spus:
Bun sosit si sper ca ti-am putut fi de ajutor!
Spor la pregateli pentru sambata si La multi ani sotului!
#263
Postat 21 February 2012 - 04:14 PM
#264
Postat 21 February 2012 - 08:46 PM
sanda9977, la 07 February 2012 - 08:25 PM, a spus:
La multi ani, sa-ti traiasca sotul!Sper ca ti-a iesit bine tortul!
Bun venit!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#266
Postat 03 June 2012 - 09:30 AM
cum faceti voi sosuri si topinguri din fructe din compot (pt panna cotta, cheesecake etc)?
Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#267
Postat 03 June 2012 - 10:34 AM
ptr toping ma gandesc c-ar tb scazuta zeama, eventual as mai adauga zahar pana sa obtin un sirop si-as pune la sfarsit fructele dar nu blenduite ci taiate bucatele sau sfaramate, sa zicem. de asemenea, arome.
iar o crema de tort as face din fructe blenduite amestecate cu frisca si adaugata gelatina. nu stiu de cantitati, as face la ochi. iar ptr o crema si mai usoara as inlocui frisca cu iaurt simplu, eventual as mai adauga ceva indulcitor. prin crema asta gen diplomat as pune bucatele de fructe, aceleasi sau altele decat cele din compot sau chiar fructe proaspete.
mie-mi ramaneau mereu compoturi, dar de cand le bag in sosuri a mai scazut stocul.
sper ca te-am inspirat, sa spuna mai multe specialistele!
edit: am luat iar 2 muschiuleti de-aia mici de porc. presimt ca le bag in nas un sos de caise.
#268
Postat 05 June 2012 - 08:40 AM
Lapona Enigel, la 12 December 2010 - 03:08 PM, a spus:
Asadar, Georgiana, te-as rugat tare mult sa postezi reteta. Mi-ai face o mare favoare!
Eu dupa atata amar de timp am vazut cerinta lui Laponica, dar m-a salvat Foxxy, draga de ea!
Intr-adevar este tare buna prajitura, am facut-o de atatea ori si nu ne-am saturat de ea!
#269
Postat 05 June 2012 - 11:23 AM
Geany, iti multumesc de PM.
A venit tati cu 2 pungi de capsuni + cirese, asa ca am pus la panna cotta toping de capsuni proaspete. Dar cand nu am fructe proaspete folosesc compoturile (ananas, caise, piersici, cocktail). Eu doar puneam tort jelley la zeama compotului si il turnam peste fructele taiate, dar am zis sa vad cu ce idei mai veniti si voi. Multam fain!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#271
Postat 10 July 2012 - 01:36 PM
KikenHana, la 10 July 2012 - 12:19 PM, a spus:
cea de la postarea 53?
mousse de cocos
#272
Postat 10 July 2012 - 04:38 PM
dana3262, la 10 July 2012 - 01:36 PM, a spus:
KikenHana, la 10 July 2012 - 12:19 PM, a spus:
cea de la postarea 53?
mousse de cocos
Mersi dana!
#273
Postat 14 July 2012 - 01:16 AM
Al meu sot s-a hotarat sa manance vegetarian/vegan o vreme, iar eu sunt carnivora convinsa si nu prea stiu--vorba vine :-)-- cum se face mancare fara carne sau fara lactate sau oua. Ma duc acum sa vizitez topicul de vegetarieni, ca nu prea am calcat pe-acolo pana acum.
#276
Postat 14 July 2012 - 06:53 PM
O fi asta?! Dar parca mai era una...http://artaculinara....-mediteraneene/
Cat am cautat-o http://artaculinara....in-ulei-aromat/
Sos de usturoi cu smanatana si miere vb. Pisco' pe undeva eu aici..http://artaculinara....ti/page__st__20
F. buna ceapa la gratar o crestezi in 4 presari in crestatura cu sare si ulei si o faci intreaga,pt. mai multe legume fa frigarui de legume,deasemeni felii de vinete sau dovlecel la gratar sunt f. bune,porumbul,bestial...
Ce idei sa-ti mai dau?! Nu stiu ma mai gandesc
#277
Postat 14 July 2012 - 07:46 PM
Cremenala' lui Fox'.. http://artaculinara....ei-grasi-copti/
Si ca tot veni vb. pizza lui Maya...http://artaculinara...._0
Dovlecei http://artaculinara....i-usturoigeany/
#278
Postat 14 July 2012 - 08:19 PM
#279
Postat 15 July 2012 - 08:13 AM
Alexandru, la 14 July 2012 - 08:19 PM, a spus:
... in proportia de doua parti untdelemn - o parte otet balsamic (sau suc de lamaie). Se pun intr-un borcan cu capac impreuna cu verdeturile tocate maruntel la care nu te-i zgarcit, eventual si sare + piper proaspat macinat depinzand de cat e de asezonat restul preparatus-ului
Se infileteaza capacul si se agita sanatos.
Daca nu ai inchis etens borcanul, daca nu ai tinut mainile(cu borcanul) la distanta de corp, si nu ai scuturat deasupra chiuvetei, ma vei sudui.
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#280
Postat 16 July 2012 - 06:26 PM
W Mamadeus Paparotti, la 15 July 2012 - 08:13 AM, a spus:
Alexandru, la 14 July 2012 - 08:19 PM, a spus:
... in proportia de doua parti untdelemn - o parte otet balsamic (sau suc de lamaie). Se pun intr-un borcan cu capac impreuna cu verdeturile tocate maruntel la care nu te-i zgarcit, eventual si sare + piper proaspat macinat depinzand de cat e de asezonat restul preparatus-ului
Se infileteaza capacul si se agita sanatos.
Daca nu ai inchis etens borcanul, daca nu ai tinut mainile(cu borcanul) la distanta de corp, si nu ai scuturat deasupra chiuvetei, ma vei sudui.
Maestre, parca ai fi fost lînga mine