Azi mi-a cumparat domnu' Geany un cuptor cu microunde( marca samsung putere 800 watts,cu afisaj electronic,touch screen )eu am mai folosit in Italia dar doar pt, incalzit,azi am facut popcorn pt. microunde ca hunii sunt mari fani,normal ca prima punga am cam parlito dar i-au mancat asa si pe aia,am micsorat puterea la 600 de watts si a doua punga a iesit bine,am incalzit ardeii umpluti direct in strachinuta pt. servit (astia pe foc sunt mai antipatici de incalzit,cand sunt scosi f. reci de la frigider pana ii patrunde la mijloc )asa ca a picat la fix i-am facut calzi cat trebuie inclusiv pana in mijloc
intrebarea mea pt. voi ar fi ce asi mai putea gati rapid si bun,de exemplu reteta asta ar merge oare facuta la cuptorul cu microunde?!
http://artaculinara....ecei-la-cuptor/ ??!!
,nu ma intereseaza pui intregi sau carne,ci deastea rapide usoare,am citit pe celalalt forum reteta Adrianei de cartofi taiati bucatele/feliute,cu o jumatate de pahar de apa sa se inmoaie ,apoi se pot condimenta dupa plac,chestii de genul astea simple si rapide m-ar interesa pe mine,cu branza topicioasa,ceva daca stiti,mi-ar fi de mare ajutor ,inclusiv impresii despre preparate facute de voi sau de care sa aveti cunostinta de pe la altii...cu siguranta domnu Geany va fi incantat de bulz de mamaliga( umplut cu branza iute de oi,cred ca va fi numa bun dat la microunde ca sa-l infierbante )o sa incerc sa topesc si ciocolata,am inteles ca trebuie amestecat in castron/bol,la fiecare 30 de sec de vreo 3 ori s-ar repeta operatiunea....daca mai aveti idei mi-ati fi de mare ajutor