Adriana, la 25 July 2020 - 11:34 AM, a spus:
pai mai Lori mai
cum poti sa ceri unei masinarii sa-ti caute 6 cuvinte deodata?
tre sa semplifici si iese
asta ca sa-ti arăt ca virgula cautarea merge
apoi daca ala e mesaju nu stiu
dar.. mai poti reduce cautarea doar la anumite subforumuri ca sa mai semplifici
tre sa o ajuti nitel
Pai mai Adri mai
, in epoca de Gogu, peste 50 sateliti in juru pamantului, drone, cookies avansate ca iti sar säpti mii de chestii in cap/ochi cu si despre fix ce ai vorbit cu o zi inainte cu X sau Y pe FB Mess ori WA cand deschizi netu a doua zi, mi-am luat inima-n dinti si indraznii. Stii, ca voinicul care tre sa se lupte cu balaurul
Gata, a iesit. Acu poate ma lamureste si pe mine cineva cu mesajul ala cu controlu traficului cum ca tre sa astept 20 minute
.
Na, useru nou nu mai vine nici din motive din astea, cred ca am dat cateva linkuri unor persoane super interesate si s-au lasat la mana lor , ceea ce e pacat pentru forum, avand in vedere ca mai mai sa isi dea duhu . Ar fi mare pacat pentru ca sunt o gramada de chestii super folositoare, retete si ponturi si trick pe care nu prea le gasesti in the wide wild web.
Eu cred ca problema era ca era cifra 3 si nu cuvantul. Eu ii tot deadeam cu "trei feluri " in loc de "3 feluri". Bun ca am oameni de nadejde pe aici
Hazel, la 25 July 2020 - 10:53 AM, a spus:
Lapona Enigel, la 25 July 2020 - 10:29 AM, a spus:
Ajutooooooooor! Fete, m-am tampit de tot? Caut de nebuna topicul cu tortul cu trei feluri de ciocolata. Bine, vorba vine "caut"...ca functia de cautare e atat de aiurea, ca ma scoate din sarite. Daca am cautat o singura data ceva si nu mi-a gasit, incerc a doua oara si imi apare mereu acest mesaj
Screenshot (733).png
Stiu ca am si vorbit cu Mino ca ea face putin diferit si iese mai aerat. Arrrrrrrr!
Asta Lori?
Linkul meu
Eu caut numai
cu Gogu, de ex tort cu 3 feluri de ciocolata artaculinara si asa gasesc
Sa ne traiasca el multi ani! Doar si eu faceam asa , dar nush ce ceaat se asternu pe ste creierul meu obosit?
Multumesc mult, Alunica
Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 27 July 2020 - 06:53 AM