Aceasta postare a fost editata de Dan@: 21 September 2018 - 09:03 AM
Caut o reteta! ...sau idei cum s-ar putea face ceea ce caut :D
#441
Postat 20 September 2018 - 11:47 PM
#442
Postat 21 September 2018 - 12:49 AM
#443
Postat 21 September 2018 - 09:10 AM
#445
Postat 22 September 2018 - 12:56 AM
#446
Postat 25 September 2018 - 09:09 AM
Adriana, la 22 September 2018 - 12:56 AM, a spus:
Ai dreptate, sa ne spui la ce le-ai folosit si daca gustul n-a avut de suferit.
#447
Postat 25 September 2018 - 09:43 PM
#448
Postat 25 September 2018 - 09:57 PM
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
#449
Postat 25 September 2018 - 11:26 PM
#450
Postat 26 September 2018 - 09:55 AM
dragos, la 25 September 2018 - 09:57 PM, a spus:
Pai de, mata esti rasfatat cu gratar in curte... Io ce sa fac la etajul 7? Coc pe flacara aragazului.
#451
Postat 26 September 2018 - 12:09 PM
bellamama, la 26 September 2018 - 09:55 AM, a spus:
dragos, la 25 September 2018 - 09:57 PM, a spus:
Pai de, mata esti rasfatat cu gratar in curte... Io ce sa fac la etajul 7? Coc pe flacara aragazului.
N-ai balcon?
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
#454
Postat 30 November 2018 - 02:28 AM
#455
Postat 30 November 2018 - 10:56 AM
Se poate servi ca salata(ulei, lamaie) dar si gatite.
Ori le iubesti ori le urasti.Ca trufele.
#456
Postat 30 November 2018 - 06:09 PM
Cum a zis Lili, picior si/sau genunchi de vitel, e una dintre retetele de odata, sarace, fierte pina ii sar capacele, maruntite si servite ca salata aperitiv, amestecate cu verdeata de care vrei tu.
Eu n-am facut operatia asta niciodata pentru ca aici se gasesc gata fierte si taiate, sint ca o caramida le tai bucatele si le amestec cu ulei si/sau lamiie sau otet plus fasole fiarta, ceapa, ardei copti la borcan, sint fan finc'ca-s gelatinoase
asta e un exemplu
#457
Postat 30 November 2018 - 09:04 PM
am mâncat nervetti cu fasole uscată la Verona și mi-au plăcut foarte tare. La noi nu se găsesc "blocuri", va trebui să fac from scratch. Am mai făcut ceva asemănător cu "tendoane" de la magazinul asiatic dar nu-i același lucru.
Aceasta postare a fost editata de Dexter: 30 November 2018 - 09:04 PM
#458
Postat 01 December 2018 - 01:06 AM
am luat vinata si la indicatia celui care mi-a dat ideea i-am dat jos doar cotorul
fiind eu fata prevazatoare am pus-o intr-o cutie cu capac si am copt-o in microunde, facind incercari la numarul de minute, pina cind era moale moale, apoi am lasat-o nitel la scurs si am facut asa zisa crema de vinete ca de obicei
e buna dar n-are gustul celei clasice sa zicem
ceea ce m-a surprins a fost faptul ca familia a mincat-o pe rupte exact asa cum face si cu cea "normala"
#459
Postat 01 December 2018 - 11:18 PM
#460
Postat 13 December 2018 - 11:38 PM
P.S Daca nu o sa-mi raspundeti sa stiti ca oricum o sa fac dupa capul meu ..asa ca > ''Treaba voastra''!! eu nu o sa raspund de consecinte ...
Aceasta postare a fost editata de Geany: 13 December 2018 - 11:49 PM