Olguta, la 14 August 2012 - 01:05 PM, a spus:
Gelutza, la 14 August 2012 - 12:59 PM, a spus:
Ai zis asa:"Separati ouale. Bateti albusurile cu zaharul pana obtineti o spuma deschisa la culoare. Separat, bateti albusurile spuma tare."
Oare cine se bat cu zaharul, albusurile sau galbenusurile, ca vreau sa ma elucidez si sa ma apuc de treaba. Cred ca zaharul se va bate cu galbenusurile, asa mi se pare logic punand cap la cap totul, dar astept sa-mi raspunzi tu, ca n-am chef de traume, deja e tarziu si ma apuca SF.Maria fara savarinele la care poftesc de cateva zile...
Argh... greseala mea, Gelutza.. imi pare rau. Bateti galbenusurile cu zaharul. Separat, bateti albusurile spuma tare

Ma duc sa corectez in reteta. Multumesc!!
Edit: nu mai pot edita primul mesaj, asa ca va rog, daca vede vreun admin pe aici sa-mi corecteze si mie greseala. Dau o savarina

Nu e nimic si eu mai patesc pozne de genul, doar de-aia suntem aici, sa comunicam si sa ne spunem parerile, nu doar de... amorul artei culinare!

Koral, ma lasi sa-ti dau si eu o nota?
E zece cu felicitari!
