Intrebare intrebatoare
#1
Postat 15 October 2010 - 07:40 AM
Ce parere aveti despre hulala si creme patisseri frisca?ca si produs,le-ati incercat?
#2
Postat 15 October 2010 - 07:56 AM
eu nu folosesc nici margarina, tot din cauza de pitici pe creer ( grasimi hidrogenate etc etc etc )
mai bine paine cu ulei decat margarina.
#3
Postat 15 October 2010 - 08:24 AM
Despre margarina eu am mai folosit la pachet in aluaturi dar cum a ajuns la pret aproape ca unele pachete de unt chiar nu am mai luat nici eu de mult...multumesc mult inca o data
#4
Postat 15 October 2010 - 08:43 AM
Ce marci se gasesc pe la voi?
Cît despre margarina, desi nu sînt fan, daca tot iei, macar verifica sa nu aibe grasimi hidrogenate. Pe aici margarina cu grasaimi hidrogenate aproape a disparut.
Daca nu ai griji de colesterol, aia, aia, cea mai buna margarina e untul
#5
Postat 15 October 2010 - 08:54 AM
Despre margarina nu mai folosesc si prefer untul,ca nu avem probleme de colesteroale'' si deshtia,dar daca o sa iau vreodata o sa fiu atenta sa nu aiba grasimi hidrogenate cum m-ai sfatuit,multumesc mult.
#6
Postat 15 October 2010 - 09:46 AM
#7
Postat 15 October 2010 - 10:07 AM
#8
Postat 15 October 2010 - 10:32 AM
Geany, la 15 October 2010 - 10:07 AM, a spus:
Smîntîna cît mai rece, în cantitate cît mai mare, batuta într-un castron care a stat la congelator, cu teluri care au stat si ele la congelator.
Începi batînd mai catinel, pe urma începi sa te enervezi si bati din ce în ce mai energic.
Atentie, cînd începe sa traga spre culoarea fildesului, te opresti imediat, altfel faci unt
Ah, sa nu uit, în nici un caz sa nu folosesti smîntîna "light", poti sa o bati si trei zile, tot degeaba.
#10
Postat 15 October 2010 - 10:38 AM
#11
Postat 15 October 2010 - 10:42 AM
#13
Postat 15 October 2010 - 10:49 AM
Nu ai de unde sa iei de undeva de la tara o smantana bine facuta? De vreo 3 luni imi aduce cineva o smantana asa teapana de uneori nici nu pot face frishca din ea.
#15
Postat 15 October 2010 - 10:53 AM
snej, la 15 October 2010 - 10:49 AM, a spus:
Nu ai de unde sa iei de undeva de la tara o smantana bine facuta? De vreo 3 luni imi aduce cineva o smantana asa teapana de uneori nici nu pot face frishca din ea.
Nu snej nu am de unde,tocmai de aia ma tem ca cea din comert de la noi nu e toata indicata pt. frisca,indiferent de cata grasime scrie pe cutie ca ar avea,eu nu am incredere deaia am intrebat fetele care sa-mi spuna,eu deaia folosesc si se bate,sunt multumita de marca...cutare...
#16
Postat 15 October 2010 - 11:05 AM
Despre batut eu aveam si am mereu in casa in caz de esec,intaritor de frisca de la dr. oetcher dar sincer nu prea am avut surprize pana acum,asta eu zic ca merge vad ca scrie pe el doar amidon din cartofi si zahar pudra,dar praful de frisca,nu e bun contine o caruta de prostii...
#17
Postat 15 October 2010 - 12:05 PM
#19
Postat 15 October 2010 - 12:18 PM
#20
Postat 15 October 2010 - 12:32 PM
Geany, la 15 October 2010 - 12:18 PM, a spus:
S4030775.JPG
Hollaaa, Geany, ma tem ca aia nu e smîntîna, aia e crema patisiera, cu care se umplu cremsnituri sau ecleruri, de pilda.
Poti sa te uiti la ingrediente? ("zutaten", daca nu ma înseala memoria)