Intrebare intrebatoare
#181
Postat 10 November 2012 - 10:03 PM
Am luat vreo 3 de-ncercare,dar idee n-am ce sa fac cu ei,asa ca sa ne dea pe spate.Are cineva idei?
Acu' sa nu va imaginati ca suntem cine stie ce mofturosi greu de dat pe spate.
Pe de alta parte,am avut ocazia sa gust din paella,pentru prima oara,dupa ce tot m-am tot minunat de cat de apetisant arata pe la fetele noaste,care o fac cu mare maiestrie.Doar ca,nu-s' de ce,dar nu m-a incantat,desi a fost facuta de specialisti.Nu zic c-a fost rea,dar parca asteptam mai mult,de cand pofteam la ea.
Oricum,va rog,dac-aveti idei ce sa fac cu ei,caci ii vom manca oricum,macar si de-amorul incercarii.
#183
Postat 11 November 2012 - 03:40 AM
Ellani, la 10 November 2012 - 10:03 PM, a spus:
Am luat vreo 3 de-ncercare,dar idee n-am ce sa fac cu ei,asa ca sa ne dea pe spate.Are cineva idei?
Acu' sa nu va imaginati ca suntem cine stie ce mofturosi greu de dat pe spate.
Pe de alta parte,am avut ocazia sa gust din paella,pentru prima oara,dupa ce tot m-am tot minunat de cat de apetisant arata pe la fetele noaste,care o fac cu mare maiestrie.Doar ca,nu-s' de ce,dar nu m-a incantat,desi a fost facuta de specialisti.Nu zic c-a fost rea,dar parca asteptam mai mult,de cand pofteam la ea.
Oricum,va rog,dac-aveti idei ce sa fac cu ei,caci ii vom manca oricum,macar si de-amorul incercarii.
http://artaculinara...._1
#184
Postat 11 November 2012 - 12:22 PM
Adi-edi,multumesc mult de tot! Faina ideea,cum de n-am vazut subiectul pana acum? Si nici ieri la cautare nu l-am gasit,dar cred ca eram semi-dormind,daca tot dormisem doar vreo 3 ore noaptea.
#185
Postat 11 November 2012 - 01:30 PM
#186
Postat 11 November 2012 - 02:06 PM
Chiar ma linistesti,Lapona!Partea interesanta e ca nu-mi displace nici-un ingredient,dar iaka in combinatie,nu ma-ncanta .
#187
Postat 11 November 2012 - 04:22 PM
Imi iese Tortul joffre? Vazut ingredientele dar fara cantitati.
?????? IESE?????
#188
Postat 11 November 2012 - 06:13 PM
Ellani, la 11 November 2012 - 02:06 PM, a spus:
Chiar ma linistesti,Lapona!Partea interesanta e ca nu-mi displace nici-un ingredient,dar iaka in combinatie,nu ma-ncanta .
Iaca asta vrui sa zic si eu fata babii, da' ni-o luai inainte! Insa, acum ceva ani am mancat in Lisabona un fel magnificos cu multe fructe de mare si un sos roz si alaturi orez fiert. Hmm...am si vorbit cu Laura Lala pe tema asta si a pus fata si reteta dar bate-ma si tot nu-mi aduc aminte... Cand o sa am timp o sa ma uit in cronica postarilor mele, poate o gasesc. Mereu imi promit ca o sa fac felul ala.
#190
Postat 11 November 2012 - 08:21 PM
moatza, la 11 November 2012 - 08:14 PM, a spus:
+1
Snicarshii' mie mi-au placut tare mult atunci,aveai o poza cu ei doar cu caramel si arahide(inainte de ai glazura cu ciocolata) ,pe care am si salvat-o ,ca am salivat instant cand am vazut-o ,si acum cand imi amintesc
Acum sa vedem Joffre-ul si sa-mi spui impresii cum ti s-a parut ca si gust.
#191
Postat 12 November 2012 - 12:24 AM
Geany, la 11 November 2012 - 08:21 PM, a spus:
moatza, la 11 November 2012 - 08:14 PM, a spus:
+1
Snicarshii' mie mi-au placut tare mult atunci,aveai o poza cu ei doar cu caramel si arahide(inainte de ai glazura cu ciocolata) ,pe care am si salvat-o ,ca am salivat instant cand am vazut-o ,si acum cand imi amintesc
Acum sa vedem Joffre-ul si sa-mi spui impresii cum ti s-a parut ca si gust.
Am pus la dulciuri joffre`urili se pute mai bine. La gust este bun doar ca se papa putin normal. Are 3 kg si ceva torta mea.
#193
Postat 12 November 2012 - 11:49 AM
#194 Guest_Gelutza_*
Postat 12 November 2012 - 09:04 PM
Va rog sa-mi spuneti si mie unde gasesc o reteta pentru blat de prajitura/tort numai din albusuri, exclus reteta de chec din albusuri, vreau ceva mai aerat, chiar si cocos sa aiba...
#195
Postat 12 November 2012 - 09:20 PM
Gelutza, la 12 November 2012 - 09:04 PM, a spus:
Va rog sa-mi spuneti si mie unde gasesc o reteta pentru blat de prajitura/tort numai din albusuri, exclus reteta de chec din albusuri, vreau ceva mai aerat, chiar si cocos sa aiba...
Asa! http://artaculinara....t-din-albusuri/
#196
Postat 12 November 2012 - 09:25 PM
Gelutza, la 12 November 2012 - 09:04 PM, a spus:
Va rog sa-mi spuneti si mie unde gasesc o reteta pentru blat de prajitura/tort numai din albusuri, exclus reteta de chec din albusuri, vreau ceva mai aerat, chiar si cocos sa aiba...
A postat Cosmina o reteta superba - Pavlova.
Tot pe-acolo ziceam si eu ca fac tort de bezea. Dar dureaza mult si bine coptul - cam 3-4 ore pentru fiecare foaie.
Cate albusuri ai si cat de cat timp dispui?
#197
Postat 12 November 2012 - 09:44 PM
#198 Guest_Gelutza_*
Postat 12 November 2012 - 09:46 PM
Foxyy, la 12 November 2012 - 09:25 PM, a spus:
Gelutza, la 12 November 2012 - 09:04 PM, a spus:
Va rog sa-mi spuneti si mie unde gasesc o reteta pentru blat de prajitura/tort numai din albusuri, exclus reteta de chec din albusuri, vreau ceva mai aerat, chiar si cocos sa aiba...
A postat Cosmina o reteta superba - Pavlova.
Tot pe-acolo ziceam si eu ca fac tort de bezea. Dar dureaza mult si bine coptul - cam 3-4 ore pentru fiecare foaie.
Cate albusuri ai si cat de cat timp dispui?
Buna, foxyy!
Ce bine-mi pare sa te vad!
Am peste douazeci de albusuri, am facut pavlova candva,mi-e gandul la un blat cu mac prin el, ceva de genul, dar nu stiu unde l-am vazut...eu nu bantui decat aici si pe blogurile fetelor, tot de aici si cred ca trebuie sa fie prin preajma...sarumana de ajutor!
#199
Postat 12 November 2012 - 10:02 PM
Geany, la 12 November 2012 - 09:44 PM, a spus:
Poate Adriana, cu reteta asta??? De Bunny nu-mi aduc aminte, dar poate visez eu.
#200
Postat 12 November 2012 - 10:03 PM
Gelutza, la 12 November 2012 - 09:46 PM, a spus:
Ce bine-mi pare sa te vad!
Am peste douazeci de albusuri, am facut pavlova candva,mi-e gandul la un blat cu mac prin el, ceva de genul, dar nu stiu unde l-am vazut...eu nu bantui decat aici si pe blogurile fetelor, tot de aici si cred ca trebuie sa fie prin preajma...sarumana de ajutor!
Helau!!!
Uite ca am gasit chiar un topic de dedicat "durerii" tale! Stiam eu ceva, dar nu eram sigura. Iote ca l-am gasit!