Forum Culinar: Intrebare intrebatoare - Forum Culinar

Salt la continut

  • 23 Pagini +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Intrebare intrebatoare

#441 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 22 April 2021 - 03:26 PM

Vezi postareablack_cat, la 19 April 2021 - 01:57 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 11 April 2021 - 10:37 PM, a spus:

Vezi postareablack_cat, la 03 April 2021 - 02:12 PM, a spus:

Eram sigura ca am venit cu impresii despre porumbul congelat, dar vad ca nu. Senpastreaza foarte bine tras in vid si congelat apoi pus la fiert direct din congelator, fara dezghetare. Zici ca atunci e cules.
Acum vin cu alta intrebare. Am cules leurda frageda si proaspata. Cum o gatiti voi in afara de pesto sau salate?


Uite, Blackie, am mai gasit si asta:
https://www.artaculi...pate-cu-leurda/

Mutumesc da' tocmai de asta ma feream, sa o mananc cruda. Pana la urma am folosit la creveti in tigaie, in loc de usturoi si verdeata am pus leurda, 2in 1 cum ar veni. Mi-a placut asa. O sa Mai pun in ciorbe de salata cred, de loboda..poate chiar in piure de spanac si urzici.


Chiar e faina ideea cu ea la creveti. Eu stiu ca am facut odata pilaf cu ea. Se poate face si risotto.

Lucru care cu siguranta s-a mai spus anterior :rolleyes:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic


  • 23 Pagini +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi