Adriana, la 30 March 2012 - 10:53 PM, a spus:
Intrebare intrebatoare
#144
Postat 30 March 2012 - 11:08 PM
nu se zice că secondezi atunci cînd esti de acord cu părerea cuiva? puteam să jur cu mîna pe dex
atunci achiesez că foreman e un grill bun
#145
Postat 30 March 2012 - 11:12 PM
#146
Postat 30 March 2012 - 11:27 PM
#147
Postat 30 March 2012 - 11:37 PM
#148
Postat 30 March 2012 - 11:39 PM
Cozonacul deja stiu, am sa-l congelez ca stiu ca merge, da am o dilema cu ouale.
#149
Postat 30 March 2012 - 11:40 PM
e drept ca eu am terminat de studiat limba romana contemporana in '95 si de atunci cred ca a evoluat mult = a asimilat neologisme ca asta
#150
Postat 30 March 2012 - 11:44 PM
Nu stiu daca e bine sau nu cu ouale vopsite cu o saptamîna înainte. Eu nu am congelat niciodata cozonac. Se comporta bine dupa decongelare?
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#151
Postat 31 March 2012 - 12:00 AM
Maya, la 30 March 2012 - 11:44 PM, a spus:
Nu stiu daca e bine sau nu cu ouale vopsite cu o saptamîna înainte. Eu nu am congelat niciodata cozonac. Se comporta bine dupa decongelare?
Dar ouale alea sunt crude si vopsite sau or fi fierte?PArca n-ar fi pasti daca nu am oua vopsite si doar asta mi-a trecut acum prin minte sa le fierb si sa le tin in frigider, vreo 5 bucati asa.
Nci eu n-am incercat sa congelez cozonacul,da am citit ca altii au facut-o si a fost ok.
#152
Postat 31 March 2012 - 12:07 AM
#153
Postat 31 March 2012 - 04:04 AM
#154
Postat 31 March 2012 - 09:13 PM
Ioana, la 30 March 2012 - 02:25 PM, a spus:
Nu le-am facut pe aragaz fiindca n-aveam table din acelea de pus pe ochiuri iar grill-ul de la aragaz il menajez, n-as vrea sa-l folosesc la copt ardei si vinete. Daca e sa se strice ceva, apai sa fie ieftin, aragazul e scump...
Am cumparat grill-ul, pun poze mai jos, daca n-o sa functioneze la vinete are totusi o chestie faina! Scot tablele acelea anti aderente si le pun pe flacara de la aragaz.
Maya, la 30 March 2012 - 07:24 PM, a spus:
Se încinge bine de tot, si se poate grila deschis, închis. Eu acolo prajesc si pîinea de zi cu zi. Intra 6 felii deodata. Sau se pot face 6 sandwiciuri calde deodata, grilez vinete, zucchini... etc. Aaa, si carne!
Silver Crest sunt foarte bune, eu am masina de cusut, si patura electrica pe care o iubesc, o prietena are masina de paine de care e fff multumita. Daca nu ma insel sunt facute in Germania.
______________________
N-am mai avut rabdare sa comand de pe net, era promotie 50% la magazinul din localitate si am cumparat un grill, ceva marca austriaca, produs in Portugal. Deci am stimulat cu ocazia asta economia locala. Azi voi face gratar, saptamana viitoare cumpar vinete ca sa-l pun la "proba de foc"!
Imi place ca are 3 pozitii, deschis 180º , semi inchis si complet inchis, la cele 2 parti se poate regla individual temperatura si nu are termostat.
Pozele:
Si Miu-Miu care nu se poate abtine sa nu faca CTC-ul produsului si mai important, al cutiei.
Va multumesc tuturor pentru sugestii ca m-au ajutat in a lua o hotarare in cunostinta de cauza.
#155
Postat 01 April 2012 - 02:01 PM
laura_lala, la 31 March 2012 - 09:13 PM, a spus:
Miu-miu scump si drag
Eu pentru vinete si ardei am sacrificat o tigaie de teflon - o pun uscata pe foc mediu si asa coc si vinetele si ardeii fara sa fac prea multa mizerie si nici prea mult fum.
#156
Postat 01 April 2012 - 11:22 PM
#157
Postat 02 April 2012 - 12:40 PM
Uma, la 01 April 2012 - 02:01 PM, a spus:
laura_lala, la 31 March 2012 - 09:13 PM, a spus:
Miu-miu scump si drag
Eu pentru vinete si ardei am sacrificat o tigaie de teflon - o pun uscata pe foc mediu si asa coc si vinetele si ardeii fara sa fac prea multa mizerie si nici prea mult fum.
Si asta e o idee buna, am chiar 2 tigai de teflon aproape nefolosite care nu-mi prea plac fiindca "prind" putzin, le-as putea intrebuinta exact la copt vinete si ardei.
zerda, la 01 April 2012 - 11:22 PM, a spus:
Mersi Zerda, l-am inaugurat si-mi place foarte mult cum prajeste carnea. Inca n-am probat cu vegetale.
#158
Postat 25 July 2012 - 10:32 PM
A vazut si el sos de soia,nu s-a gandit de 2 ori si a luat,acum ma intreaba maica-mea ce sa faca cu el?! Ca si gusturi ei sunt mai traditionalisti dar deschisi pt. retete noi ,ce sa o sfatuiesc?!
Ma gandeam la pus la marinata pt. carne,in rest m-am blocat
#159
Postat 26 July 2012 - 08:39 AM
Pui cu legume , sos de soia si susan
- 1 piept de pui , 1/2 ardei gras verde , 1/2 ardei gras rosu , 1 ceapa mica , 1/2 conserva ciuperci , sos de soia , susan , ulei , sare , piper.
Preparam asa:
Pieptul de pui condimentat , taiat fasii se pune la prajit in ulei , se lasa cateva minute pana prinde culoare , apoi se scoate si se tine la cald . In uleiul ramas se pune ceapa tocata marunt , se caleste pana devine aurie , apoi se adauga ardeiul taiat fasii si ciupercile.Dupa 2-3 minute se aduce inapoi in tigaie pieptul de pui , se toarna sos se soia , se presara cu susan si se mai lasa putin pe foc.
#160
Postat 26 July 2012 - 08:43 AM
izuk, la 26 July 2012 - 08:39 AM, a spus:
Pui cu legume , sos de soia si susan
- 1 piept de pui , 1/2 ardei gras verde , 1/2 ardei gras rosu , 1 ceapa mica , 1/2 conserva ciuperci , sos de soia , susan , ulei , sare , piper.
Preparam asa:
Pieptul de pui condimentat , taiat fasii se pune la prajit in ulei , se lasa cateva minute pana prinde culoare , apoi se scoate si se tine la cald . In uleiul ramas se pune ceapa tocata marunt , se caleste pana devine aurie , apoi se adauga ardeiul taiat fasii si ciupercile.Dupa 2-3 minute se aduce inapoi in tigaie pieptul de pui , se toarna sos se soia , se presara cu susan si se mai lasa putin pe foc.
Merci mult Izuka' ! exact genul de reteta ce cautam ,(sunt multe retete cu sos de soia dar care includ si alte ingrediente care nu sunt pe gustul si la indemana noastra,ca ghimbir,chimion (nu place) ,anason si etc)