Intrebare intrebatoare
#162
Postat 26 July 2012 - 09:26 AM
izuk, la 26 July 2012 - 09:11 AM, a spus:
Ma uitam si la asta alui Dana http://artaculinara....e-pui-cu-susan/
Si asta cu vinete a lui Maya imi place http://artaculinara....-sos-chinezesc/
#163
Postat 26 July 2012 - 10:51 AM
Geany, la 25 July 2012 - 10:32 PM, a spus:
A vazut si el sos de soia,nu s-a gandit de 2 ori si a luat,acum ma intreaba maica-mea ce sa faca cu el?! Ca si gusturi ei sunt mai traditionalisti dar deschisi pt. retete noi ,ce sa o sfatuiesc?!
Ma gandeam la pus la marinata pt. carne,in rest m-am blocat
Ar putea face sosul de uns coastele de porc,din miere+sos de soia+boia+sare+piper+putin ulei+putin usturoi zdrobit(daca le place),unse coastele inainte de pus in cuptor cu maglavaisul de mai sus,si repeta
actiunea de cateva ori pana sunt gata sau cand le intoarce in tava.Noua ne plac tare mult
Poate sa faca si aripioare unse cu maglavaisul de mai sus la care se adauga si vreo doua lingurite de pasta de tomate.Asa le fac eu copiilor Chicken Wings acasa
#164
Postat 26 July 2012 - 11:18 AM
petunie, la 26 July 2012 - 10:51 AM, a spus:
Geany, la 25 July 2012 - 10:32 PM, a spus:
A vazut si el sos de soia,nu s-a gandit de 2 ori si a luat,acum ma intreaba maica-mea ce sa faca cu el?! Ca si gusturi ei sunt mai traditionalisti dar deschisi pt. retete noi ,ce sa o sfatuiesc?!
Ma gandeam la pus la marinata pt. carne,in rest m-am blocat
Ar putea face sosul de uns coastele de porc,din miere+sos de soia+boia+sare+piper+putin ulei+putin usturoi zdrobit(daca le place),unse coastele inainte de pus in cuptor cu maglavaisul de mai sus,si repeta
actiunea de cateva ori pana sunt gata sau cand le intoarce in tava.Noua ne plac tare mult
Poate sa faca si aripioare unse cu maglavaisul de mai sus la care se adauga si vreo doua lingurite de pasta de tomate.Asa le fac eu copiilor Chicken Wings acasa
Ooo merci! Suna super pe gustul nostru! O sa-i scriu mamii toate astea si o sa-si faca Merci mult!
#165
Postat 26 July 2012 - 11:30 AM
Geany, la 26 July 2012 - 11:18 AM, a spus:
petunie, la 26 July 2012 - 10:51 AM, a spus:
Geany, la 25 July 2012 - 10:32 PM, a spus:
A vazut si el sos de soia,nu s-a gandit de 2 ori si a luat,acum ma intreaba maica-mea ce sa faca cu el?! Ca si gusturi ei sunt mai traditionalisti dar deschisi pt. retete noi ,ce sa o sfatuiesc?!
Ma gandeam la pus la marinata pt. carne,in rest m-am blocat
Ar putea face sosul de uns coastele de porc,din miere+sos de soia+boia+sare+piper+putin ulei+putin usturoi zdrobit(daca le place),unse coastele inainte de pus in cuptor cu maglavaisul de mai sus,si repeta
actiunea de cateva ori pana sunt gata sau cand le intoarce in tava.Noua ne plac tare mult
Poate sa faca si aripioare unse cu maglavaisul de mai sus la care se adauga si vreo doua lingurite de pasta de tomate.Asa le fac eu copiilor Chicken Wings acasa
Ooo merci! Suna super pe gustul nostru! O sa-i scriu mamii toate astea si o sa-si faca Merci mult!
Cu placere
#166
Postat 26 July 2012 - 11:39 AM
#167
Postat 26 July 2012 - 10:09 PM
#169
Postat 29 July 2012 - 10:41 AM
Am tras la tigaie scurt carnita de porc cuburele,am dat deoparte ,am inabusit acolo,ceapa morcov,ardei gras rosu,galben,ardei iute,adaugat carnita stropit cu vin alb..
Pus ananas din compot si zeama..
Urmeaza sos de rosii,cilli,putin zahar/miere,otet balsamic,vin alb,putin sos de soya si ingrosat putin cu amidon...Voi face si orez ..revin cu impresii
Finit sosul meu arata asa...
Din punctul meu de vedere ca si gust e bestial,daca aveti adaugiri va rog sa-mi spuneti ca sa stiu pe viitor!
Final!
#170
Postat 29 July 2012 - 02:37 PM
Daca vrei neaparat schimbari...
- ai putea înlocui data viitoare otetul balsamic cu otet de orez
- cu piept de pui se face si mai repede, daca te crizeaza timpul
- daca vrei alt aspect si n-ai ce face, poti forma chiftelute minuscule din carne de pui si fierbe în sos
- cui îi place picant, daca gasesti cumpara un borcanel de sambal oelek
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#171
Postat 29 July 2012 - 04:12 PM
Si eu trec prin faza necarnivora,dar berbantii mei nici nu vor sa auda am folosit pulpa de porc,o carnita roz deschis f. frageda fara grasime,dar intradevar ar merge f. bine si puiul .Suna tare bine sambal oelek ,sunt sigura ca mi-ar place mai picant
Poate ar iesi deasemeni mult mai bine cu ananas proaspat, ma gandesc eu
Oricum a fost f. buna!
#172
Postat 29 July 2012 - 07:56 PM
#173
Postat 29 July 2012 - 09:59 PM
stella, la 29 July 2012 - 07:56 PM, a spus:
Asa e Stelin,eu am avut un compot mai acrut (nu era f. dulce) asa ca am tot gustat ,otet am avut balsamico de modena ,dar sotul nu prea e cu otetul asa ca am pus si vin alb (am uitat sa scriu la reteta,mac 'sa pui), sos de soya am furat un pic de la mama intr-o sticluta de esenta de rom ,ca mi-a fost frica sa pun mai mult,nu am avut sambal oelek de a spus Maya (mi-ar fi placut) dar am pus ardei iute proaspat si rosu si verde si fulgi de cilli si pulbere,cate putin din fiecare ca tot gustam.
Din punctul meu de vedere a iesit perfect ,sunt f. multumita (mi-or murit laudatorii ... )
#174
Postat 30 July 2012 - 06:16 PM
#175
Postat 30 July 2012 - 07:18 PM
#176
Postat 30 July 2012 - 07:22 PM
#177
Postat 31 July 2012 - 02:40 AM
#178
Postat 31 July 2012 - 04:13 PM
ori am vazut pe la ce am gatit azi ori am visat supa de rosii cu galuste