Zacusca
#101
Postat 03 September 2024 - 10:36 PM
#102
Postat 03 September 2024 - 10:40 PM
eu azi am cumparat fasole deasta, miine o desfac si bag asa boabele la congelator
imi place cel mai mult fasolea boabe asa sau mazarea, sa le desfac cind apar si sa le congelez direct
#103
Postat 04 September 2024 - 05:30 AM
#105
Postat 04 September 2024 - 09:14 AM
mino, la 04 September 2024 - 05:30 AM, a spus:
Eu stiam ca "bob" e fasolea cu boabe foarte mari, care international se numeste "fava".
Se gateste si proaspat si uscat.
Fasolea pestrita e de dimensiuni obisnuite, un soi colorat.
#106
Postat 04 September 2024 - 08:09 PM
bellamama, la 04 September 2024 - 09:14 AM, a spus:
Se gateste si proaspat si uscat.
Fasolea pestrita e de dimensiuni obisnuite, un soi colorat.
Bobul este într-adevăr planta de care zici tu Bellamama dar boghii sau boghi sunt boabele de fasole neuscate, care sunt tare bune.
Imagini atasate
#109
Postat 05 September 2024 - 10:19 AM
#110
Postat 05 September 2024 - 07:38 PM
#111
Postat 11 September 2024 - 05:10 PM
Imagini atasate
#112
Postat 11 September 2024 - 05:23 PM
#113
Postat 11 September 2024 - 07:01 PM
#114
Postat 11 September 2024 - 07:12 PM
Mino, da, e o comoara plita. Si gratarul, evident, nu coc nimic in casa.
#115
Postat 05 November 2024 - 08:59 AM
#116
Postat 05 November 2024 - 10:10 AM
Adriana, la 05 November 2024 - 08:59 AM, a spus:
Din cate stiu aproape orice ciuperca merge in zacusca.
Eu am facut cu champignon, manatarci, galbiori.
Super bune toate!
#118
Postat 05 November 2024 - 04:57 PM
#120
Postat 07 November 2024 - 02:12 PM