Forum Culinar: Concurs: Cel mai "dulce" desert - Forum Culinar

Salt la continut

  • 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Concurs: Cel mai "dulce" desert conditii de participare, discutii & comentarii

#41 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 27 October 2010 - 12:28 AM

Asadar,ideea care m-a "puscat" astazi a fost sa fac un tort in culorile Italiei ca m-a apucat dorul astazi,selectand pozele din concediu.

Nu a iesit cum am vrut si nu am vrut sa mai folosesc colorant alimentar.Am folosit putin verde,dar vazand ca nu iese,am abandonat ideea.Oare cu sirop de menta iese verde?

Bun,aspectul nu a iesit cum am visat,dar gustul e perfect.Imbinarea de arome e perfecta pentru gustul nostru.Abia astept sa vad ce zic maine si cobaii :notworthy:
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#42 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 27 October 2010 - 12:36 AM

Vezi postareapetunie, la 27 October 2010 - 12:28 AM, a spus:

Asadar,ideea care m-a "puscat" astazi a fost sa fac un tort in culorile Italiei ca m-a apucat dorul astazi,selectand pozele din concediu.

Nu a iesit cum am vrut si nu am vrut sa mai folosesc colorant alimentar.Am folosit putin verde,dar vazand ca nu iese,am abandonat ideea.Oare cu sirop de menta iese verde?

Bun,aspectul nu a iesit cum am visat,dar gustul e perfect.Imbinarea de arome e perfecta pentru gustul nostru.Abia astept sa vad ce zic maine si cobaii :notworthy:



Nu stiu ce zic cobaii,dar arata minunat!O combinatie de arome foarte indrazneata si foarte tentanta pentru papilele mele!As indrazni chiar s-o stropesc cu niste dungi de ciocolata topita.Nu cred ca ar fi pre mult,pentru ca toate aromele folosite potrivesc perfect cu ciocolata!
Desi gheata a fost putin crapata de Alina,tu ai spart-o!Asa ca felicitari si bafta maxima! :cheers:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#43 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 27 October 2010 - 12:39 AM

Multumesc :notworthy: !
Ideea cu cioco as fi executat-o,dar nu am mai avut numai alba acasa si parca cel mai bine ar potrivi amaruie.

Astept si alti participanti cu idei noi,ca tot vin sarbatorile si avem nevoie :cheers:
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#44 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 October 2010 - 11:36 AM

Lume,lume,tineti-va ca viu...asta daca nu ne vedem pe la dezastre doamne feri'... :P

#45 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 27 October 2010 - 12:22 PM

Petu, ce-mi place tortul.Combinatia de arome e si pe placul meu.

#46 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 October 2010 - 02:28 PM

Gata Maya am pus desertul pozele sunt nashpa rau ca-mi tremurau mainile de emotie,can o sa am timp vin si o postez eu la pas cu pas ca am o droaie de poze,am avut multe peripetii,iar am venit cu inventii ca nu am forma cu inel,o sa radeti de numa' o sa vedeti... :P

#47 Useril este offline   La-Chef-A 

  • La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 27 October 2010 - 03:12 PM

Vezi postareaGeany, la 27 October 2010 - 02:28 PM, a spus:

Gata Maya am pus desertul pozele sunt nashpa rau ca-mi tremurau mainile de emotie,can o sa am timp vin si o postez eu la pas cu pas ca am o droaie de poze,am avut multe peripetii,iar am venit cu inventii ca nu am forma cu inel,o sa radeti de numa' o sa vedeti... :P



Geany, foarte, foarte fain tortul de lamaie. Cred ca e foarte racoritor si placut la gust. Mult succes!

#48 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 27 October 2010 - 03:17 PM

Geany super tortul tau si ma distreaza coincidenta :P zici ca ne-am vorbit
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#49 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 27 October 2010 - 03:51 PM

Cu numarul 2 intra Geany in concurs!Felicitari si bafta! :P
Superba,racoritoare si fina prajitura ta,si îmi place ca nu necesita cuptor.Va fi ideala pentru zilele calduroase de vara.Deci fete,luati creionul si hirtia de pe acum si va pregatiti pentru canicula.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#50 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 October 2010 - 04:19 PM

Vezi postareapetunie, la 27 October 2010 - 03:17 PM, a spus:

Geany super tortul tau si ma distreaza coincidenta :D zici ca ne-am vorbit

Draga Petu,pt. mine e prima oara ca fac acest pat de biscuite ca nu aveam forma cu inel,cand o sa vezi poze pas cu pas o sa te crucesti pe la ce m-a dus mintea si ce peripetii am avut :P

#51 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 October 2010 - 04:22 PM

Vezi postareaMaya, la 27 October 2010 - 03:51 PM, a spus:

Cu numarul 2 intra Geany in concurs!Felicitari si bafta! :P
Superba,racoritoare si fina prajitura ta,si îmi place ca nu necesita cuptor.Va fi ideala pentru zilele calduroase de vara.Deci fete,luati creionul si hirtia de pe acum si va pregatiti pentru canicula.

Draga Maya ma bucur ca ti-a placut este foarte fina ,acruta si racoroasa,lamaioasa,dar eu m-am gandit ca pana la vara merge bine si pt. dupa masa de craciun sau revelion,care fiind seara si cu produse traditionale mai greoaie,poate acest desert poate fi considerat o solutie... :D

#52 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 October 2010 - 04:32 PM

Eu azi is tare tuta , ca nu gasesc nici o reteta de prezentare la concursuri...vorbiti de tortul lui petunela si al geaninei, si de pinguinii chefei la aperitive...da eu una nu stiu unde sunt ??? uie unie??? :P :D

#53 Useril este offline   ortansa 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 27 October 2010 - 04:34 PM

eu deja am bifat o reteta la seria dezastre :D .alta la rand :P

#54 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 October 2010 - 04:36 PM

Vezi postareastella, la 27 October 2010 - 04:32 PM, a spus:

Eu azi is tare tuta , ca nu gasesc nici o reteta de prezentare la concursuri...vorbiti de tortul lui petunela si al geaninei, si de pinguinii chefei la aperitive...da eu una nu stiu unde sunt ??? uie unie??? :P :D

Steluto aici avem voie numai sa comentam vezi ca locul cu retetele e in josul paginei principale concursuri,unde numai retetele au voie a fi postate...Da-mi de stire daca le vezi si zi daca ti-au placut :D ,da' daca nu ti-au placut nu mai zi... :P

#55 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 October 2010 - 04:40 PM

Vezi postareaortansa, la 27 October 2010 - 04:34 PM, a spus:

eu deja am bifat o reteta la seria dezastre :P .alta la rand :P

Draga Ortansa nu te necaji ca si eu cand am vazut cum curgea pe langa jeleul de deasupra prajiturii mele de parca era niagara,am zis gata:dezastru scrie pe ea'' :P ...am mai remediat ceva ceva,da sa nu mai spui la nimeni... :D
Aviz admin si moderatori pt. urmaritoarele''concursuri mie imi trebuie o forma deaia cu inel... :D

#56 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 October 2010 - 04:49 PM

Geaninoooooo, merci fata mea. vazut, salivat si apreciat.
bravo voua. :D

#57 Useril este offline   ortansa 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 27 October 2010 - 05:04 PM

ah,mersi Geany de incurajare :D .dezastrul meu s-a papat direct cu lingura,sesiunea foto anulata.si parea atat de usor de facut.next time maybe.tu l-ai dichisit frumos,ai avut ce poza,de gust nu ma-ndoiesc ca ai avut si ce papa:D

#58 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 27 October 2010 - 05:04 PM

Vezi postareaGeany, la 27 October 2010 - 04:19 PM, a spus:

Vezi postareapetunie, la 27 October 2010 - 03:17 PM, a spus:

Geany super tortul tau si ma distreaza coincidenta :P zici ca ne-am vorbit

Draga Petu,pt. mine e prima oara ca fac acest pat de biscuite ca nu aveam forma cu inel,cand o sa vezi poze pas cu pas o sa te crucesti pe la ce m-a dus mintea si ce peripetii am avut :D



Eu fac a doua oara,parca,blat de biscuiti.Prima oara dupa reteta,acum din amintiri :P
Sa stii ca si eu am improvizat,pentru ca fornma mea nu e asa inalta,si ultimul strat nu mi-a intrat in ea;a trebuit sa fac margini din folie de aluminiu :P


PS:doresteti o forma detasabila cu pereti inalti,ca sa nu mai ai nici un fel de probleme :D ,daca tot e sa-ti doresti
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#59 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 27 October 2010 - 05:06 PM

Vezi postareaortansa, la 27 October 2010 - 05:04 PM, a spus:

ah,mersi Geany de incurajare :D .dezastrul meu s-a papat direct cu lingura,sesiunea foto anulata.si parea atat de usor de facut.next time maybe.tu l-ai dichisit frumos,ai avut ce poza,de gust nu ma-ndoiesc ca ai avut si ce papa:D



Pai si de ce nu te-ai prezentat aici cu o crema pe post de "cel mai dulce desert"? :P
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#60 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 October 2010 - 05:07 PM

Ha ha ha Petu noroc ca am poze doveditoare chiar ca am fost pe aceeasi lungime de ''unzi''..Stratul de biscuite stiu ca am notata ce a zis Anna Olson 300 gr de biscuiti 100 gr. de unt,cangi am pus si cealalta 100 de gr. adica jumatea de pachet ramasa ca nu era nici o smecherie... :D

Arata acest topic


  • 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi