Pagina 1 din 1
CDFS Partition pe USB-Stick
Postat 24 October 2010 - 06:14 PM
Cum se poate sterge un CDFS format/partition de pe un USB-Stick?
merci
merci
-Maya's World-☀
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 25 October 2010 - 06:10 PM
Maya, la 24 October 2010 - 06:14 PM, a spus:
Cum se poate sterge un CDFS format/partition de pe un USB-Stick?
merci
merci
Vrei sa spui, fara sa formatezi partitiunea FAT32? Sau nu conteaza? CDFS este de fapt un lector de CD virtual
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!
Postat 25 October 2010 - 08:41 PM
Alexandru, la 25 October 2010 - 06:10 PM, a spus:
Ba sa-l formatez si pe el,si partitiunea...tot,de sa-l ia naiba! Nu vrea....probabil tre sa iau toporul!
-Maya's World-☀
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 26 October 2010 - 05:49 PM
Eu nu stiu ce limba e aia de mai sus, dar am si eu o intrebare care tine de USB-sticks.
Am unul pe care mi-am facut o lucrare, am salvat-o etc. dupa care m-am dus cu stickul la o colega sa lucram mai departe. A are un Apple si dupa ce am lucrat si am salvat totul cand l-am pus la laptopul meu (pe care am un amarat de Windows Vista) nu il mai recunoaste...imi spune ca trebuie sa formatez stick-ul. Cum nici pe colega nu o mai am si nici Apple...cum fac sa nu pierd datele de pe stick??
Am unul pe care mi-am facut o lucrare, am salvat-o etc. dupa care m-am dus cu stickul la o colega sa lucram mai departe. A are un Apple si dupa ce am lucrat si am salvat totul cand l-am pus la laptopul meu (pe care am un amarat de Windows Vista) nu il mai recunoaste...imi spune ca trebuie sa formatez stick-ul. Cum nici pe colega nu o mai am si nici Apple...cum fac sa nu pierd datele de pe stick??
Heave ho, buccaneers ;)
Postat 10 November 2010 - 05:03 PM
Maya, la 25 October 2010 - 08:41 PM, a spus:
cu partition magic . sau daca te pricepi cu linie de comanda, fdisk
Lasati dolarii sa vina la mine!
Postat 10 November 2010 - 05:04 PM
Lapona Enigel, la 26 October 2010 - 05:49 PM, a spus:
Eu nu stiu ce limba e aia de mai sus, dar am si eu o intrebare care tine de USB-sticks.
cauta un comp cu linux sau un apple
Lasati dolarii sa vina la mine!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1