Forum Culinar: Concurs: Aperitive delicioase - Forum Culinar

Salt la continut

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Concurs: Aperitive delicioase

#61 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 11 November 2010 - 09:56 PM

ce dragut e ornata salata ta geany. Imi place ideea si am sa o aplic si eu de anul nou.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#62 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 11 November 2010 - 10:06 PM

Vezi postareaaura, la 11 November 2010 - 09:56 PM, a spus:

ce dragut e ornata salata ta geany. Imi place ideea si am sa o aplic si eu de anul nou.

Multumesc frumos draga Aura si eu am retinut aperitivul tau,si cu siguranta o sa-l aplic si eu,ca mi-a placut mie mult,mult de tot =)) ...

#63 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 12 November 2010 - 11:30 PM

Geany, ma bucur tare ca ai postat salata asta! Ma intriga sa fac maioneza asa cu mixerul vertical, nu am facut niciodata si nici din ou intreg. Oricum, cu piept de pui prefer sa fac si eu salata "boeuf". Personal am doua mici tricks care ii dau un boost teribil gustului si anume: adaug mereu niste telina rasa si un mar ras. Este mmmmmmmmmmmmmmmm.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#64 Useril este offline   La-Chef-A 

• La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 12 November 2010 - 11:38 PM

Geany, foarte frumoasa prezentarea, imi place foarte mult cum ai decorat salata. Cred ca ar trebui sa facem un topic separat cu idei pentru decorat salata de boeuf. Hai ca incep eu cu una mai veche, poate o lipesti si pe a ta acolo. Mult succes la concurs. :(

#65 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 November 2010 - 05:20 PM

Ok. sefa chiar interesant ca si eu le decorez in functie de sezon si o personalizez in functie de ocazie,si mai modific si reteta ,mai vb...unde vrei tu,mai vin si cu alte apoze mai vechi...

#66 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 November 2010 - 06:10 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 12 November 2010 - 11:30 PM, a spus:

Geany, ma bucur tare ca ai postat salata asta! Ma intriga sa fac maioneza asa cu mixerul vertical, nu am facut niciodata si nici din ou intreg. Oricum, cu piept de pui prefer sa fac si eu salata "boeuf". Personal am doua mici tricks care ii dau un boost teribil gustului si anume: adaug mereu niste telina rasa si un mar ras. Este mmmmmmmmmmmmmmmm.

Laponico draga ma duc sa povestesc cu lux de amanunte la sefa,si mie imi place sa schimb reteta punand telina rasa si mar si bobite de porumb si in loc de carne jambon si maio in acel caz o dublez cu iaurt(adica jumi juma,)numa' vara si nici n-o mai ornez,pun pe frunze de salata,spui tot la sefa la salaturile buf,si-ti pun si pas cu pas si acolo maio dintr-un ou si cu mixerul,te pupez si ne vedem acolo... :floare:

#67 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 14 November 2010 - 01:33 AM

Vezi postarealaura_lala, la 14 November 2010 - 01:28 AM, a spus:

Chiftelute "mai altfel"

Asa se cheama reteta, o adaptare a mea adusa chiftelelor clasice. Aceste chiftelute pot fi servite ca aperitiv cald ori rece, pe un platou cu alte bunatati, ori ca felul 2. Ideea acestei retete mi-a venit din cauza dietei Montignac pentru slabire, dieta ce nu permite consumul de alimente cu un indice glicemic mai mare de 50 si interzice amestecul de alimente cu IG intre 35-50 cu grasimile. Este o dieta elaborata, e o stiinta, un mod de viata, fetele au deschis aici un topic unde cei interesati pot aprofunda.
Pana si pisicului i-a placut ideea, bine ca nu le facusem rotunde! ;) Pofta buna! ;)

Laura, pot sa fiu pisica si sa stau la tine-n casa? ;) Cu asemenea chiftelute.... cred ca oricine vrea sa fie pisicu' tau! ;)

#68 Useril este offline   laura_lala 

• Moderator
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 14 November 2010 - 01:37 AM

Am publicat si eu reteta cea simplista la topicul de concurs, ce zici Foxyy, oare-s prea multe poze? ;)

Mult succes tuturor participantilor! ;)

#69 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 14 November 2010 - 01:40 AM

Vezi postarealaura_lala, la 14 November 2010 - 01:37 AM, a spus:

Am publicat si eu reteta cea simplista la topicul de concurs, ce zici Foxyy, oare-s prea multe poze? ;)

Mult succes tuturor participantilor! ;)

Laura, nu importa ca-s mai multe poze, ori mai putine. Mie imi convine reteta asa cum ai postat-o. Daca vrei, poti face un topic separat, cu toate explicatiile necesare si toti cei care au comentarii / intrebari / nedumeriri le vor publica chiar la subiect.

#70 Useril este offline   laura_lala 

• Moderator
  • LocationPortugalia

Postat 14 November 2010 - 01:47 AM

Hahaha erai pe faza!! Sigur ca ai fi bine venita! ;) Foxyy draga nici nu stii tu ce bucuros ar fi Miu daca ar avea inca o pisica in casa. Iar daca pisica e bipeda, in cazul asta se bucura si barbatu-miu. ;)

Am sa transfer reteta dupa ce se termina concursul. ;)

#71 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 14 November 2010 - 01:49 AM

Vezi postarealaura_lala, la 14 November 2010 - 01:47 AM, a spus:

Hahaha erai pe faza!! Sigur ca ai fi bine venita! ;) Foxyy draga nici nu stii tu ce bucuros ar fi Miu daca ar avea inca o pisica in casa. Iar daca pisica e bipeda, in cazul asta se bucura si barbatu-miu. ;)

Am sa transfer reteta dupa ce se termina concursul. ;)

No, in cazu' asta, cand oi avea drum spre Portocalia, dau o strigare catre Miu. Si daca pretinii lui bipezi or sa fie si ei incantati de cunosteala, de ce nu? ;)

#72 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 14 November 2010 - 10:35 PM

Vezi postarea9Ramy9, la 14 November 2010 - 10:26 PM, a spus:

Ramy, bun venit. Mi-ai facut pofta de pateu! N-am mai nimic in casa (din ingredientele enumerate de tine), ca altfel treceam la treaba! :wub:

#73 Useril este offline   9Ramy9 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 671
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationItalia

Postat 14 November 2010 - 11:03 PM

Vezi postareaFoxyy, la 14 November 2010 - 10:35 PM, a spus:

Vezi postarea9Ramy9, la 14 November 2010 - 10:26 PM, a spus:

Ramy, bun venit. Mi-ai facut pofta de pateu! N-am mai nimic in casa (din ingredientele enumerate de tine), ca altfel treceam la treaba! :wub:

E o metoda de a recicla puiul care ne ramane de la supa,la mine ramane tot timpul pieptul.

#74 Useril este offline   laura_lala 

• Moderator
  • LocationPortugalia

Postat 15 November 2010 - 04:04 PM

Vezi postareaFoxyy, la 14 November 2010 - 01:49 AM, a spus:

No, in cazu' asta, cand oi avea drum spre Portocalia, dau o strigare catre Miu. Si daca pretinii lui bipezi or sa fie si ei incantati de cunosteala, de ce nu? :D

Strigarea tre' s-o faci catre mama-sa adica eu, ca domnul Miu este surd saracu'. Va asteptam cu drag, si bipezii si patrupedul. :P

Vezi postarea9Ramy9, la 14 November 2010 - 11:03 PM, a spus:

...
E o metoda de a recicla puiul care ne ramane de la supa,la mine ramane tot timpul pieptul.

La mine nu ramane strop de carne din pui, nici macar zgarciurile! :toothy6: Dar ideea ta e excelenta, salivez chiar si acum cu burta plina! Pateurile sunt slabiciunea mea!

#75 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 571

Postat 16 November 2010 - 11:12 PM

Vezi postareaFoxyy, la 31 October 2010 - 10:55 PM, a spus:

Vezi postareacec, la 30 October 2010 - 08:05 PM, a spus:

Cosulete de rosii cu ciuperci pane umplute

Foarte apetisante ciupercutele!!! :((

Multumesc, am cam ramas in urma la acest capitol (multumiri) si am de recuperat
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#76 Useril este offline   bbenyci 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 125
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationarad

Postat 17 November 2010 - 09:02 AM

felicitari fetelor care participati si la acest concurs, se vede ca sunteti harnicute. Eu am mixer vertical dar nu am cantar, imi face tare cu ochiul da cine stie? referitor la mixer vreau sa intaresc cuvinetele lui Geany chiar e o avdevarata bijuterie, ocupa putin loc si e tare util. Si eu de cand am descoperit maioneza rapida pe net numai acest mixer il folosesc cand o fac, se face repede si iese si foarte cremoasa. Mixerul acesta ma ajuta mult la prepararea pireurilor, supelor crema la bebei si la diferite sosuri, eu zic ca e un premiu foarte util si faceti tot posibilul sa il castigati.
In alta ordine de idei are dreptate si Petunie, nu trebuie sa participam neaparat la concurs doar de dragul premiului, conteaza sa ne si distram si sa ii rasfatam pe cei dragi de cate ori avem ocazia. ( sotul meu a fost tare incantat de cosuletul de ciocolata cu spuma de sampanie)fetitele mele sunt micute nu le pot rasfata cu dulciuri, inca.
De dragul echipei si din respect pentru Maya, Foxy si Adriana am sa fac tot posibilul sa particip la toate concursurile. Sa vedem daca si printesele mele sunt deacord,am o intrebare am un aperitiv interesant dar este pentru cei care tin dieta, se pune sau nu? ca sa stiu din timp.
Multumesc frumos.
va pupacesc si va doresc multa bafta la concursuri
Imagine postata

Arienne Sophie

Imagine postata
Nicole Anamaria

http://bbenyci.blogspot.com/

#77 Useril este offline   laura_lala 

• Moderator
  • LocationPortugalia

Postat 17 November 2010 - 01:19 PM

Vezi postareabbenyci, la 17 November 2010 - 09:02 AM, a spus:

felicitari fetelor care participati si la acest concurs, se vede ca sunteti harnicute. Eu am mixer vertical dar nu am cantar, imi face tare cu ochiul da cine stie? referitor la mixer vreau sa intaresc cuvinetele lui Geany chiar e o avdevarata bijuterie, ocupa putin loc si e tare util. Si eu de cand am descoperit maioneza rapida pe net numai acest mixer il folosesc cand o fac, se face repede si iese si foarte cremoasa. Mixerul acesta ma ajuta mult la prepararea pireurilor, supelor crema la bebei si la diferite sosuri, eu zic ca e un premiu foarte util si faceti tot posibilul sa il castigati.
In alta ordine de idei are dreptate si Petunie, nu trebuie sa participam neaparat la concurs doar de dragul premiului, conteaza sa ne si distram si sa ii rasfatam pe cei dragi de cate ori avem ocazia. ( sotul meu a fost tare incantat de cosuletul de ciocolata cu spuma de sampanie)fetitele mele sunt micute nu le pot rasfata cu dulciuri, inca.
De dragul echipei si din respect pentru Maya, Foxy si Adriana am sa fac tot posibilul sa particip la toate concursurile. Sa vedem daca si printesele mele sunt deacord,am o intrebare am un aperitiv interesant dar este pentru cei care tin dieta, se pune sau nu? ca sa stiu din timp.
Multumesc frumos.
va pupacesc si va doresc multa bafta la concursuri

bbenyci si eu am pus o reteta de dieta, sunt binevenite, ma gandesc cu groaza la cele 2-3 kile care vor trebui date jos dupa sarbatori. :) By the way am vazut cosuletele tale si am salivat abundent. Sunt pe lista de Craciun.
Concursurile au cazut la fix in perioada asta cand cautam inspiratie pentru meniurile de sarbatori, premiile sunt bomboana de pe tort. Uite eu n-am mixer din acesta vertical, eram chiar hotarata sa-mi cumpar unul cat de curand, apoi am vazut concursul si acum mai aman putzin... :) Mie-mi plac mult supele crema dar fac rareori tocmai din cauza ca mi-e peste mana sa las sa se raceasca fiertura, sa pun supa in robot, apoi spala robotul, etc. Prea mult timp pierdut. :pupic:

Succes si tie la concursuri!

#78 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 17 November 2010 - 05:27 PM

Vezi postareabbenyci, la 17 November 2010 - 09:02 AM, a spus:

Sa vedem daca si printesele mele sunt deacord,am o intrebare am un aperitiv interesant dar este pentru cei care tin dieta, se pune sau nu? ca sa stiu din timp.
Multumesc frumos.

Draga mea, asa cum spunea si laura, orice aperitiv este binevenit, indiferent ca-i de dieta ori ba.
Te astept! :)

#79 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 17 November 2010 - 05:29 PM

Vezi postarealaura_lala, la 17 November 2010 - 01:19 PM, a spus:

bbenyci si eu am pus o reteta de dieta, sunt binevenite, ma gandesc cu groaza la cele 2-3 kile care vor trebui date jos dupa sarbatori. :) By the way am vazut cosuletele tale si am salivat abundent. Sunt pe lista de Craciun.
Concursurile au cazut la fix in perioada asta cand cautam inspiratie pentru meniurile de sarbatori, premiile sunt bomboana de pe tort. Uite eu n-am mixer din acesta vertical, eram chiar hotarata sa-mi cumpar unul cat de curand, apoi am vazut concursul si acum mai aman putzin... :) Mie-mi plac mult supele crema dar fac rareori tocmai din cauza ca mi-e peste mana sa las sa se raceasca fiertura, sa pun supa in robot, apoi spala robotul, etc. Prea mult timp pierdut. :D

Succes si tie la concursuri!

Laura, iti multumesc mult pentru interventie. Asa este - toate tipurile de retete sunt binevenite. Si, tinand cont ca vin sarbatorile, cu muuuuulte mancaruri, sunt foarte bune ideile voastre cu aperitive dietetice. :)

#80 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 19 November 2010 - 11:08 PM

Vezi postareaLuminis, la 19 November 2010 - 10:58 PM, a spus:

Acest mini pizza sunt inspirate de pe blogul Laurei Adamache, unde arunc mai mereu cate un ochi. Au fost prestate in urma cu cateva zile dar am amanat postarea in speranta ca voi produce ceva mai reusit, insa inspiratia mi-a jucat si de data asta feste.

Luminis, bun venit! :floare:

Arata acest topic

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic