Despre parfumuri
Postat 01 May 2011 - 05:26 PM
Lapona Enigel, la 28 April 2011 - 11:12 AM, a spus:
any_annette, la 27 April 2011 - 11:57 PM, a spus:
Acum am John Richmond, fain si asta.
Moatza Miracle imi place si mie.
M-ai facut curioasa cu O Lancome.
A-ha, a-ha...si zi asa, crema e si mai si. Hmmm, tocmai ce mi s-a terminat J'adore si ma gandesc sa il inlocuiesc.Cand am fost la Köln am dat o caruta de bani pe Biotherm, e cazul sa fac o excursie pe la Düsseldorf, asa ca de sfarsit de "vacanta".
Moato, tu ma hambitionezi, imi faci pohta de parfumuri noi. Ultima oara m-am lasat sedusa de cass Guerlain (desi are niste parfumuri total neconcordante cu timpurile moderne, parerea mea) cu Idylle.
ce ti-ai luat de la Biotherm?
Eu mm-am oprit in aeroport in Frankfurt linga Aqua Pure si am iesit de acolo cu deo antiperspirant, o paleta de machiaj Estee Lauder si ciocolate la cutie, dar nu am luat parfumul si imi pare rau.
Postat 01 May 2011 - 06:01 PM
any_annette, la 01 May 2011 - 03:53 PM, a spus:
Asta e?
http://www.sephora.i...da-sephora.html
daca il vrei ma duc sa ti-l iau eu si ti-l trimit
Postat 01 May 2011 - 06:17 PM
Adriana, la 01 May 2011 - 06:01 PM, a spus:
any_annette, la 01 May 2011 - 03:53 PM, a spus:
Asta e?
http://www.sephora.i...da-sephora.html
daca il vrei ma duc sa ti-l iau eu si ti-l trimit
Asta e! Vaaaaaii esti o scumpa, apreciez , dar am in plan o calatorie intr-un "sat" mai mare decat al meu unde e Sephora si mi-l iau de acolo.
Multumesc pt gandul bun !
Postat 01 May 2011 - 09:42 PM
Postat 02 May 2011 - 02:57 PM
Aqua pure gelul de dus? Imi place mai tot de la ei.
Postat 02 May 2011 - 09:32 PM
http://www.youtube.c...h?v=7K2GAoBTuc4
Postat 02 May 2011 - 09:50 PM
Eu de-a lungul anilor am ramas fidela lui Wish a lui Chopard si Rush 2 a lui Gucci,dar pe langa ele in functie de stare mai am si altele
Kenzo Flower si Truth de la CK sunt cele mai goale.Aaa si Pur Poison,asta tb sa-l iau iarasi ca-mi e parfum de suflet pe vreme rece
Imagini atasate
Postat 05 May 2011 - 06:59 PM
Maya, la 28 April 2011 - 01:39 PM, a spus:
Maya, merg pe mana ta
am cautat in Sibiu, pe la parfumerii, dar nu am gasit nicaieri sa incerc nimic de Elizabeth Arden. mi-am comandat 2 de la Elizabeth Arden, online, ca nu m-am putut hotara la unul. unul e Elizabeth Arden Green Tea, iar la doilea este Elizabeth Arden Sunflowers. miercuri ar trebui sa le primesc. va tin la curent
Postat 05 May 2011 - 09:13 PM
boni, la 05 May 2011 - 06:59 PM, a spus:
Maya, merg pe mana ta
am cautat in Sibiu, pe la parfumerii, dar nu am gasit nicaieri sa incerc nimic de Elizabeth Arden. mi-am comandat 2 de la Elizabeth Arden, online, ca nu m-am putut hotara la unul. unul e Elizabeth Arden Green Tea, iar la doilea este Elizabeth Arden Sunflowers. miercuri ar trebui sa le primesc. va tin la curent
Green Tea,e proaspat,foarte placut.Sunflowers e mai dulceag,si cu toate ca nu ma dau în vînt dupa parfumurile dulci,asta are o nota placuta.
Am tras si eu o raita la probat parfumuri,si pe cuvînt,nu stiu de ce,dar nu-mi place niciunul.Tot alea care le am,sau le-am avut(si folosit) îmi plac.Deci o sa ramîn tot la Gucci si Armani.
Am vrut sa probez si eu baitzul Danei,dar de necrezut,niciunde pe unde am fost la probat,nu aveau tester!Dana,ce nota are Guilty?
Am probat o Lolita Lempicka,bine ca nu mi-am comandat,ca nu mi-l place deloc(ai avut dreptate,Lori).
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 06 May 2011 - 08:57 PM
Maya, la 05 May 2011 - 09:13 PM, a spus:
Am vrut sa probez si eu baitzul Danei,dar de necrezut,niciunde pe unde am fost la probat,nu aveau tester!Dana,ce nota are Guilty?
Maya, ai probat Vanitas al lui Versace ? (eram tentata sa mi-l iau si pe asta )
Guilty are o nota oriental-florala suava. Asa cum spunea Any , la inceput miroase a mandarin, piper roz si piersica, iar dupa un timp a liliac, ambra si patchouli. Nu e un parfum de zi, imho.
Postat 07 May 2011 - 06:49 AM
boni, la 05 May 2011 - 06:59 PM, a spus:
Maya, merg pe mana ta
Ai facut niste alegeri minunate. Sint amindoua pt vara: sunflowers e fructat si fresh, iar Grean Tea e parfumul perfect curat, proaspat!
Sa le porti sanatoasa!
Postat 11 May 2011 - 02:04 PM
mi-au sosit parfumurile si sunt exact ce imi place
Green Tea - iarba verde, iuhuhuuuu
Sunflowers - finut de tot, sa te tot duci cu nasul dupa el
EDIT: sunt la birou si am umplut pe aici de miros. noroc ca suntem putini in birou si am sef cumsecade. a venit si el la mirosit
Postat 11 May 2011 - 03:28 PM
Postat 26 May 2011 - 04:57 PM
Deja stiam cum e, insa am vrut sa-l mai incerc o data. Bine am facut.
Tipa de acolo mi-a zis sa-l las cateva minute pe piele si apoi sa-l miros din nou.
Naspa de tot si-a schimbat imediat mirosul, nu se mai intelegea nimic din el.
Asa ca dupa ce am incercat altele, pana la urma am luat Yves Saint Laurent - Parisienne al'extreme.
E superb!!!!!!!!!!!!!!
Postat 26 May 2011 - 11:20 PM