Postat 07 June 2011 - 09:30 PM
mai fetelor,topicul asta imi place grozav ! sunt o mare iubitoare de parfumuri .drept care am si destul de multe,pentru ca eu, ma parfumez dupa dispozitie.eu cred ca un parfum poate sa-ti schimbe dispozitia dinr-una proasta intr-una buna. sa nu radeti, chiar stand acasa si daca ma simt nu tocmai fericita sa zic, dintr-un motiv sau altul,ma parfumez cu ce cred eu ca poate sa-mi schimbe dispozitia. nu stiu daca stiti,exista Cartea parfumurior,scrisa de un australian,John Oakes ,parca se cheama,un fel de ghid al parfumurilor scris insa si cu umor. am primit-o intr-un an,de ziua mea,cand nu stateam prea pe roze cu banii si sotul meu,daca n-a putut sa-mi cumpere un parfum,era al 2-lea an consecutiv,mi-a cumparat cartea asta,care m-a bucurat cat un parfum. toti prietenii imi stiu damblaua,drept care de ziua mea,sau de onomastica sau de cine stie ce prilej festiv,primesc parfumuri.
am multe parfumuri care imi plac,dar nu toate dau bine pe pielea mea. unul din categoria asta e aqua di gio.
imi plac in general parfumurile cu tenta de muschi,scoarta de copac si mirodenii.parfumurile predominant florale nu ma dau in vant dupa ele,decat daca ausi iz de lamaie,sau ma rog o nota mai salbatica.
iata 3 din preferintele mele : champagne de la ysl (acum se cheama altfel, nu tin minte.asta pentru ca au avut proces cu champagne care aia e marca in registrata),acum 5 ani am descoperit Jungle de la kenzo (ador parfumul asta ), Fendi ( asta l-am primit de la baiatul meu,care a fost intr-o excursie la londra cu nasul lui,acum 6 ani,si a stiut el la 15 ani ce fel de parfumuri imi plac:le-a mirosit,pana a gasit unul perfect.tare am mai fost emotionata cand mi l-a dat.) si Sonya Rikiel (aici sunt 2 variante,una florala si una fresh).Si de aici pot sa tot adaug.
Vreu sa precizez de afpt,ca totul depinde ,la mine de dispozitie,de anotimp,de cum ma imbrac (asta cand nu sunt acasa,cum va povesteam mai sus ),de unde ma duc,etc.