Forum Culinar: Despre parfumuri - Forum Culinar

Salt la continut

• 44 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Despre parfumuri

#161 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 07 June 2011 - 02:11 AM

eu n-am mai vazut de 12 ani, daca nu mai mult Farrah Fawcett parfum, tin minte ca la vremea respectiva mi-a placut extraordinar.

Guerlain nu am incercat deloc, m-ati facut curioasa....trebuie sa ma mai duc sa-mi bag nasul in ele putin, poate imi pica pe ceva :)....ma duc doar la anumite magazine unde sant tipele extra dragute si iti arata si it da sample,nu se supara ca nu cumperi la momentul respectiv (la altele nici nu calc , cred ca le iau la bataie pe gretoase :) )

#162 Useril este offline   Carpatica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 164
  • Inregistrat: 02-July 10
  • LocationIn vestul vestului

Postat 07 June 2011 - 12:54 PM

Vezi postareaMaya, la 06 June 2011 - 08:07 PM, a spus:

Hmmm,eu zic ca sînt în cautare dupa o nota florala dar în directia mai proaspata,nu dulce,si în niciun caz orientala.O nota usoara,dar prezenta,persistenta...if you know what i mean...

Anjelina,o fi o faza trecatoare si pentru noi.Odata si odata gasim parfumul care ne da pe spate :)

Maya, Angel, ati incercat Daisy de la Marc Jacobs? Zic asta pentru ca am vazut ca avem cam aceleasi gusturi in materie de parfumuri--am cumparat unele la recomandarea voastra pe alte forumuri si mi-au placut tare (J'Adore si Light Blue), cu exceptia lui Aqua Di Gio care mi-a placut enorm pe altcineva, dar nu l-am suportat pe pielea mea asa ca l-am dat la verisoare. Daisy e un parfum floral placut si nu se simte baza aceea de mosc care nu-mi place de nici un fel. Pe siteul de la Sephora zice ca ar avea note de capsuni, violete, grapefruit roz, gardenii, iasmina, vanilie si mosc. Eu nu simt moscul deloc, iar celelalte nu sunt nici una predominanta. Sunt curioasa daca l-a mai incercat cineva si ce parere aveti despre el. Mie imi place mult si e un parfum pe care l-am cumparat de multe ori, ceea ce se intampla destul de rar, pentru ca ma plictisesc repede.

Scuze ca ma bag si eu in discutie. Nu stiu daca am scris vreodata aici, dar citesc forumul cam in fiecare zi.

#163 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 07 June 2011 - 12:57 PM

Bine ai venit!

#164 Useril este offline   Carpatica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 164
  • Inregistrat: 02-July 10
  • LocationIn vestul vestului

Postat 07 June 2011 - 01:25 PM

Vezi postareaAdriana, la 07 June 2011 - 12:57 PM, a spus:

Bine ai venit!

Multumesc, Adriana! Draguta si primitoare ca intotdeauna!

#165 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 07 June 2011 - 01:26 PM

il stiu, m-am dat pe langa el o perioada, mi-a placut dar tot nu m-a facut sa ma intorc sa-l iau.
j'adore a fost dragoste la prima vedere si de-aia l-am luat. l-am folosit mult si vreau o pauza
nu am aqua di gio - ma bate gandul sa-l incerc
issey miyake parfumul iar ma intriga.
cand e rece la mine prefer ceva mai intens putin decat ce folosesc vara si asta nu gasesc :D, vreau ceva sa ma faca ca ma intorc sa-l cumpar :)

maine va fac poze la ceva ce am si care, de cate ori l-am purtat asta vara, nu a existat sa nu ma intrebe cineva cu ce mi-am dat. miroase ca atunci cand ai iesit din dus si te simti curata si pura. ;)
la voi e vara si am zis sa va impartasesc secretul meu, 2 la numar de fapt

asteptati pana maine acum :((

#166 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 07 June 2011 - 06:09 PM

Eu astept, astept cuminte. Azi e maine? :((

Carpatica, bine ai venit! Pe Daisy am probat-o si eu de mai multe ori, insa, asa cum spune si Angel, nu m-a facut sa ma hotarasc instantaneu, mai cercetez.

Darky, deci vrei ceva mai tare putin? Cum te impaci cu Prada? Infuziile ei sunt, pentru mine, wow! Incearca, cine stie? De fiecare data cand ma dau cu präzile pe mine, vorba ta, nu se iegzistä sa nu ma intrebe lumea ce e.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#167 Useril este offline   pansy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 177
  • Inregistrat: 05-February 10
  • Locationbucuresti

Postat 07 June 2011 - 09:30 PM

mai fetelor,topicul asta imi place grozav ! sunt o mare iubitoare de parfumuri .drept care am si destul de multe,pentru ca eu, ma parfumez dupa dispozitie.eu cred ca un parfum poate sa-ti schimbe dispozitia dinr-una proasta intr-una buna. sa nu radeti, chiar stand acasa si daca ma simt nu tocmai fericita sa zic, dintr-un motiv sau altul,ma parfumez cu ce cred eu ca poate sa-mi schimbe dispozitia. nu stiu daca stiti,exista Cartea parfumurior,scrisa de un australian,John Oakes ,parca se cheama,un fel de ghid al parfumurilor scris insa si cu umor. am primit-o intr-un an,de ziua mea,cand nu stateam prea pe roze cu banii si sotul meu,daca n-a putut sa-mi cumpere un parfum,era al 2-lea an consecutiv,mi-a cumparat cartea asta,care m-a bucurat cat un parfum. toti prietenii imi stiu damblaua,drept care de ziua mea,sau de onomastica sau de cine stie ce prilej festiv,primesc parfumuri.
am multe parfumuri care imi plac,dar nu toate dau bine pe pielea mea. unul din categoria asta e aqua di gio.
imi plac in general parfumurile cu tenta de muschi,scoarta de copac si mirodenii.parfumurile predominant florale nu ma dau in vant dupa ele,decat daca ausi iz de lamaie,sau ma rog o nota mai salbatica.
iata 3 din preferintele mele : champagne de la ysl (acum se cheama altfel, nu tin minte.asta pentru ca au avut proces cu champagne care aia e marca in registrata),acum 5 ani am descoperit Jungle de la kenzo (ador parfumul asta ), Fendi ( asta l-am primit de la baiatul meu,care a fost intr-o excursie la londra cu nasul lui,acum 6 ani,si a stiut el la 15 ani ce fel de parfumuri imi plac:le-a mirosit,pana a gasit unul perfect.tare am mai fost emotionata cand mi l-a dat.) si Sonya Rikiel (aici sunt 2 variante,una florala si una fresh).Si de aici pot sa tot adaug.
Vreu sa precizez de afpt,ca totul depinde ,la mine de dispozitie,de anotimp,de cum ma imbrac (asta cand nu sunt acasa,cum va povesteam mai sus ),de unde ma duc,etc.
culinareasa blogareasa
http://panseluta-violet.blogspot.com/

#168 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 08 June 2011 - 03:41 PM

Vezi postareapansy, la 07 June 2011 - 09:30 PM, a spus:

mai fetelor,topicul asta imi place grozav !
>>>>>>>>>>>>>>Mai Pansy, si noi te primim asa :)

sunt o mare iubitoare de parfumuri .drept care am si destul de multe,pentru ca eu, ma parfumez dupa dispozitie.eu cred ca un parfum poate sa-ti schimbe dispozitia dinr-una proasta intr-una buna. sa nu radeti, chiar stand acasa si daca ma simt nu tocmai fericita sa zic, dintr-un motiv sau altul,ma parfumez cu ce cred eu ca poate sa-mi schimbe dispozitia.

>>>>>>>>>>>>>>>>Da, da, da, de acord, corect, adevarat, valabil :P

nu stiu daca stiti,exista Cartea parfumurior,scrisa de un australian,John Oakes ,parca se cheama,un fel de ghid al parfumurilor scris insa si cu umor.

>>>>>>>>>>>>O stiu, am rasfoit-o, dar personal nu o am si iti multumesc ca mi.ai adus aminte de ea.

am primit-o intr-un an,de ziua mea,cand nu stateam prea pe roze cu banii si sotul meu,daca n-a putut sa-mi cumpere un parfum,era al 2-lea an consecutiv,mi-a cumparat cartea asta,care m-a bucurat cat un parfum. toti prietenii imi stiu damblaua,drept care de ziua mea,sau de onomastica sau de cine stie ce prilej festiv,primesc parfumuri.
am multe parfumuri care imi plac,dar nu toate dau bine pe pielea mea. unul din categoria asta e aqua di gio.
imi plac in general parfumurile cu tenta de muschi,scoarta de copac si mirodenii.parfumurile predominant florale nu ma dau in vant dupa ele,decat daca ausi iz de lamaie,sau ma rog o nota mai salbatica.
iata 3 din preferintele mele : champagne de la ysl (acum se cheama altfel, nu tin minte.asta pentru ca au avut proces cu champagne care aia e marca in registrata),acum 5 ani am descoperit Jungle de la kenzo (ador parfumul asta ), Fendi ( asta l-am primit de la baiatul meu,care a fost intr-o excursie la londra cu nasul lui,acum 6 ani,si a stiut el la 15 ani ce fel de parfumuri imi plac:le-a mirosit,pana a gasit unul perfect.tare am mai fost emotionata cand mi l-a dat.) si Sonya Rikiel (aici sunt 2 variante,una florala si una fresh).Si de aici pot sa tot adaug.
Vreu sa precizez de afpt,ca totul depinde ,la mine de dispozitie,de anotimp,de cum ma imbrac (asta cand nu sunt acasa,cum va povesteam mai sus ),de unde ma duc,etc.

Absolut! Parfumul este secretul metamorfozarii :)

Fendi ma tot intriga si pe mine insa nu l-am mirosit niciodata. De Sonia Rikiel nu am auzit niciodata, ce ar fi sa le pui niste poze aici? M-ai facut sa zambesc cu "prietenii imi stiau damblaua". Si ai mei ma stiau ca pe-un cal breaz, oriunde eram. La scoala fetele imi testau acuratetea simtului olfactiv si ma puneau sa ghicesc cu ce s-au dat, ori ce e note is in compozitia parfumurilor. Tot la scoala aveam multe fete de familie buna, faceau turtul Europei, Franta, aduceau fie reviste de moda cu samples in paginile lor -de le stiam si in vis. La tara, la bunici aveam un prieten, tot copil, de era vacarul satului si imi mai aducea de pe campurile pe unde haladuia el flori cu miros deosebit. Cel mai bun prieten al meu, care mi.a fost ca un frate, avea un unchi la Cotnari care planta diverse soiuri de trandafiri si imi aducea ca sa le pot distinge aromele :D Ce nebunie, ce amintiri.

Un alt miros pe care eu il ador este cel al visinelor pe care le punea mama pentru dulceata cu zahar de cu seara. Mmmmm.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#169 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 08 June 2011 - 10:18 PM

Cu cateva zile in urma am incercat Guess by Parlux Fragrances....mi-a starnit interesul foarte repede datorita notelor de fructe amestecate cu cateva florale.

#170 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 09 June 2011 - 04:54 AM

am uitat ieri sa pozez ce v-am promis, sorry :toothy6:

astea sant:

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-49-13075877446924.jpg

asta se numeste Fleur Cherie ( L'occitane)

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-49-13075877606663.jpg
aici se vede mai bine

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-49-13075879504412.jpg

All the fragrant magic of an orange blossom captured in a rich, sparkling, floral scent, and, enhanced by a soft woody trail. A vibrant carefree fragrance that leaves your skin nicely perfumed all day long.

Top notes: neroli and cassis
Middle notes: orange blossom absolute and orange blossom water absolute

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-49-13075877792852.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-49-13075877973892.jpg

astea le-am alternat toata vara, clarins si l'occitane le-au inebunit pe mamele la scoala :toothy9;

#171 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 09 June 2011 - 07:04 AM

O parte din secretul tau o am si eu in colimator, anume L'Occitane. Iti recomand frateste sa il testezi si pe ala de bujori :toothy9;

Ala de la Clinique nu il stiam, abia astept sa il cunosc!

Sa le porti foarte mandra si tzantzosha, ca meriti! :toothy6:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#172 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 09 June 2011 - 07:07 AM

Îîîu, stai ca am citit picior peste picior. Am crezut ca e Fleurs de Cerisier, ori e? Ori Chérie? Mai bine ma duc sa imi beau cafeu'
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#173 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 09 June 2011 - 07:11 AM

e cherie asta, il stiu si pe celalalt, imi place. ala de cirese japoneze :toothy6: miroase super, il am solid in geanta, cand simt nevoia imi dau cate putin. mi l-a luat sotul din melbourne p-ala :toothy9;

#174 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 09 June 2011 - 07:21 AM

Ala, ala! Si eu tot ca tine :toothy6:)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#175 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 09 June 2011 - 07:33 AM

acu ma uitam pe strawberrynet.com sa vad ce reduceri mai au (sant safe daca vrea cineva sa comande de la ei)....n-am bani da ma uit :toothy6: SKII cremele sant bune si f bune cica, dar au niste scoruri de iti vine sa-ti bati copii cu motzul de la basc :toothy9;

tot trag spre Dior Addict(albastru)da e scump frate. trebuie sa vad Prada cum miroase si pe urma :-*
care Prada recomandati? ca ma stiti de-cuma ce ma 'coafeaza' =))
mai am asa acum;
Escada - Sentiment (e favoritul lui si nu ma lasa fara el)
Poeme
The One - mai e un pic in el
Burberry weekend

#176 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 09 June 2011 - 12:48 PM

Maya, eu cand am o faza "No" ma arunc in parfumuri barbatesti.

#177 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 09 June 2011 - 12:52 PM

Lia uite aici si zi care-i.Poate daca vezi sticluta il recunosti.

#178 Useril este offline   pansy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationbucuresti

Postat 09 June 2011 - 02:23 PM

am pozat sticlele de sonia rykiel,e drept ca una-i goala complet,cea cu miros fresh ,dar de idee,cealalta florala mai are de 2 fasuri.descarc acuma pozele si le pun
culinareasa blogareasa
http://panseluta-violet.blogspot.com/

#179 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 09 June 2011 - 02:35 PM

Vezi postareaAngel, la 09 June 2011 - 07:33 AM, a spus:

acu ma uitam pe strawberrynet.com sa vad ce reduceri mai au (sant safe daca vrea cineva sa comande de la ei)....n-am bani da ma uit :) SKII cremele sant bune si f bune cica, dar au niste scoruri de iti vine sa-ti bati copii cu motzul de la basc :)

tot trag spre Dior Addict(albastru)da e scump frate. trebuie sa vad Prada cum miroase si pe urma ;)
care Prada recomandati? ca ma stiti de-cuma ce ma 'coafeaza' :D
mai am asa acum;
Escada - Sentiment (e favoritul lui si nu ma lasa fara el)
Poeme
The One - mai e un pic in el
Burberry weekend

Vreau sa iti spun ca eu de strawberrynet stiu de ani buni de la Lizzie, si ´tot de atatia ani am acces denied, pentru ca sunt din Europa. =))

Prada, eu am Eau Ambrée, care e ceva de nu pot sa il descriu si Infusion d'Iris. Sunt mmmmm.

Mai are de tuberoze, trandafir si flori de portocal, care pe mine iar ma intriga teribil si parca mi l-as lua.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#180 Useril este offline   pansy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationbucuresti

Postat 09 June 2011 - 02:46 PM

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-592-13076236052728.jpg
culinareasa blogareasa