Forum Culinar: Despre parfumuri - Forum Culinar

Salt la continut

• 44 Pagini +
  • « Prima
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Despre parfumuri

#321 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 10 January 2012 - 10:24 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 10 January 2012 - 01:03 AM, a spus:

Hi, hi! Lily, eu is bolnava din prima secunda, dar boala grea, iubire din aia bolnava, cu frisoane, tremur si stari de visare ireversibile. Mademoiselle este destinat numai locurilor deosebite si trebuie nas ca sa descifrezi acest parfum. Cel mai bine ii sta in Provence...nu pot sa va spun ce personalitate poate capata aceasta miasma irezistibila in fantasticul Le Var, la poalele misticului Moustiers- Ste-Marie...
Exista sticle cu aceasta licoare ametitoare care pot avea si un destin mai nefericit, intrand pe maini ingrate, asa cum am cunoscut un caz in Anglia.

Aha,deci am eu o problema,dar poate pana cand termin sticluta o sa ma obisnuiescImagine postata ,sau nu e de nasul meuImagine postata ,sau trebuie sa-i mai dau o sansa si sa fac o excursie in Franta?!

Eataly,da,e Eau de Parfum,nu pun mult,doi stropi,stanga-dreapta.

Poate cand le termin celelalte care imi plac mult de tot,atunci o sa-mi placa,poate sunt prea prinsa de restul .

Adriana,ma provoci rau de tot cu D&G si n-am astazi drum in oras
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#322 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 January 2012 - 10:27 AM

Vezi postareapetunie, la 10 January 2012 - 10:24 AM, a spus:

:P las' cind ai timp :angryfire:

#323 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 10 January 2012 - 04:15 PM

Eu am trimis-o pe Denise, sa vedem daca au la parfumerie Lily, m-as mira, dar cine stie?!
D&G îmi placea pe vremuri. Nu am mai avut demult.

Nici eu nu tolerez bine eau de parfum, iar Mademoiselle e puternic. Dar cum spunea Laponela, asta trebuie pipetat în locuri deosebite. Tu probabil îl dai în zona gîtului si de aia te torpileaza :floare:
Locuri mai "nedeosebite" în care ai putea parfuma fara sa te deranjeze prea mult, dar sa-l simti în jurul tau, ar putea fi încheieturile mîinilor, pe picioare zona genunchilor în interior sau chiar jos pe glezna, zona peroneului :hug:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#324 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 10 January 2012 - 04:44 PM

nu am suportat niciodata D&G light blue. nu imi pot explica de ce, sor'mea l-ar bea. si alte persoane la fel, il adora.
nu iau VIP parfum, gen paris hilton & company.
Jennifer Aniston are unul iesit, e chiar super insa, nu se incadreaza cu celelalte. intamplator l-am vazut.
zilele trecute am mirosit Mademoiselle si mi-a placut, nu l-am luat, de obicei ma reintorc daca imi place cum miroase pe hartie, pun pe mana si abia dupa :71:...am mirosit Play de la Givenchy - me likey. nu iau nimic deocamdata, ce-am luat cu Ada gravida nu l-am mai purtat niciodata (Angel& Demon) abia aparuse si eu l-am avut . cu Sara la fel. acum nu iau nimic pana nasc, dupa aia ma duc dupa demoazela si Play.

disper cand incearca vreo cucuoana sa-mi vanda cate ceva ce place la toata lumea dom'le. e designer fragrance....my ass cucoana. iti zic io ce e designer ca te-a angajat astia fara s-ati faca trainning.

acum am folosit numai body spray fiind cald rau, clarins, l'occitane, deep sea......mai am inca vreo 4 dar singurul ce l-am pus seara pe racoare cand iesim e The One.
Pure White Linen e impachetat sa mearga la sor'mea, Amarige si Armani la fel. nu le mai suport. desi sant pline.

asta e.

#325 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 10 January 2012 - 06:10 PM

Vezi postareaMaya, la 10 January 2012 - 04:15 PM, a spus:

Eu am trimis-o pe Denise, sa vedem daca au la parfumerie Lily, m-as mira, dar cine stie?!
D&G îmi placea pe vremuri. Nu am mai avut demult.

Nici eu nu tolerez bine eau de parfum, iar Mademoiselle e puternic. Dar cum spunea Laponela, asta trebuie pipetat în locuri deosebite. Tu probabil îl dai în zona gîtului si de aia te torpileaza Imagine postata
Locuri mai "nedeosebite" în care ai putea parfuma fara sa te deranjeze prea mult, dar sa-l simti în jurul tau, ar putea fi încheieturile mîinilor, pe picioare zona genunchilor în interior sau chiar jos pe glezna, zona peroneului Imagine postata

Eu sunt sigura ca l-a luat de aici atunci,ca nu-l vad pe cumnatu-meu sa mearga in alt oras la cumparaturi in afara de magazine gen Media Markt Imagine postata .Dar o sa-l si intreb cand il vad :71:

Cu parfum ma dau la incheietura mainilor si spoi le frec la gat,poate totusi e prea aproape de nas.Maine ma dau pe calcai Imagine postata

Il folosesc,nu zic nu,dar fooooaaarte rar.

#326 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 10 January 2012 - 07:09 PM

Vezi postareapetunie, la 09 January 2012 - 10:25 AM, a spus:

De Craciun am primit asta,dulceag,dar nu exagerat,cu bun simt.
Incandessence

mie chiar mi-a placut, dar nu se pastreaza mirosul toata ziua.

Vezi postareaany_annette, la 09 January 2012 - 02:20 PM, a spus:

deocamdata "traiesc" cu testerele adunate de la parfumerie. Schimb parfumul in fiecare zi =)) !

calicii astia de la noi nu dau niciun tester, cred ca le iau ei. ma enerveaza!

Vezi postareaEataly, la 09 January 2012 - 11:00 PM, a spus:

Eu imi "sprayam" si cearceafurile cu el. =))

eu ma dau in fiecare seara cu vreun parfum, in functie de intentiile pe care le am. :71:

sa dorm pe spate sau pe burta, buey! B)

am capatat si eu un acqua di gio si un gucci by gucci. like!

aaa, si-o fiola de edt zara. asta chiar e fresh.

#327 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 10 January 2012 - 07:10 PM

Eu cred ca-s defecta, daca e vre-un parfum care nu-mi place de la casa Chanel e Coco Mademoiselle :tongue3: :scratch:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#328 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 10 January 2012 - 07:34 PM

Vezi postareaIoana, la 10 January 2012 - 07:10 PM, a spus:

Eu cred ca-s defecta, daca e vre-un parfum care nu-mi place de la casa Chanel e Coco Mademoiselle Imagine postata Imagine postata

Na,bine ca nu-s singura care nu-i dependenta de el,ca am inceput sa-mi fac griji :tongue3:

#329 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 10 January 2012 - 08:47 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 10 January 2012 - 01:03 AM, a spus:

Hi, hi! Lily, eu is bolnava din prima secunda, dar boala grea, iubire din aia bolnava, cu frisoane, tremur si stari de visare ireversibile. Mademoiselle este destinat numai locurilor deosebite si trebuie nas ca sa descifrezi acest parfum. Cel mai bine ii sta in Provence...nu pot sa va spun ce personalitate poate capata aceasta miasma irezistibila in fantasticul Le Var, la poalele misticului Moustiers- Ste-Marie...
Exista sticle cu aceasta licoare ametitoare care pot avea si un destin mai nefericit, intrand pe maini ingrate, asa cum am cunoscut un caz in Anglia.

Aha,deci am eu o problema,dar poate pana cand termin sticluta o sa ma obisnuiescImagine postata ,sau nu e de nasul meuImagine postata ,

Ori, mai bine zis, parfumul asta nu e facut pentru expectativele nasului tau. Daca nu se muleaza pe caracterul tau, il faci cadou si gata. Sa iti dau adresa? :tongue3:

sau trebuie sa-i mai dau o sansa si sa fac o excursie in Franta
?!

:scratch: Nu cred ca te ia nimeni la rost, daca vrei sa folosesti asta ca pretext.

Eataly,da,e Eau de Parfum,nu pun mult,doi stropi,stanga-dreapta.

Poate cand le termin celelalte care imi plac mult de tot,atunci o sa-mi placa,poate sunt prea prinsa de restul .

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#330 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 10 January 2012 - 08:50 PM

Vezi postareaAngel, la 10 January 2012 - 04:44 PM, a spus:

nu am suportat niciodata D&G light blue. nu imi pot explica de ce, sor'mea l-ar bea. si alte persoane la fel, il adora.
nu iau VIP parfum, gen paris hilton & company.
Jennifer Aniston are unul iesit, e chiar super insa, nu se incadreaza cu celelalte. intamplator l-am vazut.
zilele trecute am mirosit Mademoiselle si mi-a placut, nu l-am luat, de obicei ma reintorc daca imi place cum miroase pe hartie, pun pe mana si abia dupa :scratch:...am mirosit Play de la Givenchy - me likey. nu iau nimic deocamdata, ce-am luat cu Ada gravida nu l-am mai purtat niciodata (Angel& Demon) abia aparuse si eu l-am avut . cu Sara la fel. acum nu iau nimic pana nasc, dupa aia ma duc dupa demoazela si Play.

disper cand incearca vreo cucuoana sa-mi vanda cate ceva ce place la toata lumea dom'le. e designer fragrance....my ass cucoana. iti zic io ce e designer ca te-a angajat astia fara s-ati faca trainning.

acum am folosit numai body spray fiind cald rau, clarins, l'occitane, deep sea......mai am inca vreo 4 dar singurul ce l-am pus seara pe racoare cand iesim e The One.
Pure White Linen e impachetat sa mearga la sor'mea, Amarige si Armani la fel. nu le mai suport. desi sant pline.

asta e.

Nici eu nu am nimic, dar absolut nimic de-a face cu DG. L-am incercat de n ori. Nope.
Asa aveam si eu in trecut iubiri scurte. Intre timp m-am autoeducat, gandesc profitabil :tongue3:) Daca imi place unu, merg de tshpe ori sa il testez.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#331 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 10 January 2012 - 08:52 PM

Vezi postareamoatza, la 10 January 2012 - 07:09 PM, a spus:

Vezi postareapetunie, la 09 January 2012 - 10:25 AM, a spus:

De Craciun am primit asta,dulceag,dar nu exagerat,cu bun simt.
Incandessence

mie chiar mi-a placut, dar nu se pastreaza mirosul toata ziua.

Vezi postareaany_annette, la 09 January 2012 - 02:20 PM, a spus:

deocamdata "traiesc" cu testerele adunate de la parfumerie. Schimb parfumul in fiecare zi :lol: !

calicii astia de la noi nu dau niciun tester, cred ca le iau ei. ma enerveaza!
Te duci si faci scandal, o sa iti dea. La Douglas, cel putin, nu au voie sa refuze!

Vezi postareaEataly, la 09 January 2012 - 11:00 PM, a spus:

Eu imi "sprayam" si cearceafurile cu el. :scratch:

eu ma dau in fiecare seara cu vreun parfum, in functie de intentiile pe care le am. :tongue3:

sa dorm pe spate sau pe burta, buey! :P

am capatat si eu un acqua di gio si un gucci by gucci. like!

aaa, si-o fiola de edt zara. asta chiar e fresh.

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#332 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 10 January 2012 - 08:54 PM

Vezi postareapetunie, la 10 January 2012 - 06:10 PM, a spus:

Cu parfum ma dau la incheietura mainilor si spoi le frec la gat,poate totusi e prea aproape de nas.Maine ma dau pe calcai Imagine postata

Il folosesc,nu zic nu,dar fooooaaarte rar.

Nu mai freca pielea, unde te-ai parfumat ca ii strivesti notele, Lasa-l sa intre in piele.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#333 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 10 January 2012 - 08:57 PM

Cum ziceam si mai sus fetelor, nu e cazul sa va faceti griji. Ce nu este pentru voi, nu este si gata.

Eu ador de la Guerlain seria Allégorie...pe toate mi le-as cumpara. Si va mai recomand Eau Verte de la Chanel.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#334 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 10 January 2012 - 11:08 PM

Eu cred ca faptul ca nu place acelasi parfum tuturor nu e decat nota care ne face diferite si interesante,altfel ar fi plictisitoare lumea.
Ceea ce-mi pare curios e ca,spre exemplu si mie si Laponei ii place Mademoiselle,dar ei nu-i place nimic din Nina Ricci,ceea ce ma duce la gandul ca gusturile nu sunt unilaterale.
Chiar si la mine am observat ca,desi imi plac extrem de tot parfumurile fresh,ma las convinsa si de unele usor dulcii(dar usor de tot)cu toate ca recunosc ca nici nu stiu unde sa incadrez Mademoisella. :hungry:

Dar ce idee buna mi-ati dat!Acum stiu ce fac cu parfumurile care nu-mi mai plac. :floare: Ma dau pe picioare cu ele inainte de somn.Astfel,n-o sa ma deranjeze mult :cheers:,pentru ca celor carora le-as putea da,nu as nimeri gusturile,ele avand alte preferinte.Inclusiv mama mea,care are Incandencence,care chiar imi place si mie mult de tot,dar nu pe mine.

Cu Aqua di Gio l-am fericit pe sot,desi mai mult pe mine,pentru ca nu prea le are cu parfumurile,asa ca poarta ce-mi place si mie.

By the way,ce ziceti de parfumurile de la Yves Rocher,daca le-ati incercat?

#335 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 January 2012 - 12:08 AM

Asa e Ellani, e absolut normal sa nu ne placa tuturor acelasi parfum, ar muri industria parfumurilor :floare:

Mie nu-mi place deloc sa miros parfumul pe hirtie, tre sa il miros pe pielea mea, e drept ca asta reduce mult numarul parfumurilor pe care le pot mirosi, dar e mai bine, dupa mine :cheers:

Acqua di Giò mi l-am cumparat si l-am pierdut, am fost la cumparaturi si apoi la Jean Louis David unde a trebuit sa las toate sacosele in vestiar impreuna cu paltonul, in mod sigur mi-a cazut din sacosa cit eram acolo, mi-am dat seama doar cind am ajuns acasa, am telefonat apoi sa intreb daca l-au gasit dar degeaba :huh: Si singur sigur nu s-a aruncat din sacosa.

De regula dimineata ma sprayez sub urechi si in fata sub git, daca e vara pe piele daca nu pe ce am pe mine, citeodata pe incheietura miinilor, uneori pe glezne si rar unde a zis sorella mea :hungry:

#336 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 11 January 2012 - 07:33 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 10 January 2012 - 01:18 AM, a spus:

Iti tin pumnii. Eu cu casa asta nu ma impac.

M-am dat azi cu el si i-am regasit mirosul care-mi place.Nu stiu de ce-am avut senzatia ca-i sapun,ma gandesc ca, probabil,o fi ramas vreo urma da la parfumul din ziua precedenta si s-o fi facut vreo combinatie nepotrivita,sau poate ca hainele de casa erau prea parfumate,pentru ca nasul oricum e unul si acelasi. :occasion14:

#337 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 01 March 2012 - 09:26 AM

Martzisorul meu :floare:

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-34-13305867478029.jpg

( mi-e teama c-o fi impreuna cu 8 Martie cu tot :love7: )

#338 Useril este offline   Sue 

• Bucataras
  • Pip
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 07 March 2012 - 02:27 PM

despre Jo Malone ce parere aveti?

#339 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 13 March 2012 - 10:12 PM

Ma ce mi-a zvacnit memoria !
Pe vremea mea maica erau niste drogherii unde in niste borcane mari cu robinet din sticla ,era esenta (parfum ) de lavanda , trandafiri,lamaie....
Mama mergea cu sticluta ,isi cumpara 200 de ml de parfum de lavanda pe care o punea acasa intr-un pulverizator din cristal cu pompita de cauciuc.
Mai stiti sticlele astea ?

Imagine postata

Care mai are asa comoara ?
Pardon Lilly ,muta-ma la parfumuri .Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#340 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 13 March 2012 - 10:24 PM

Vezi postareaPiscotel, la 13 March 2012 - 10:12 PM, a spus:

Ma ce mi-a zvacnit memoria !
Pe vremea mea maica erau niste drogherii unde in niste borcane mari cu robinet din sticla ,era esenta (parfum ) de lavanda , trandafiri,lamaie....
Mama mergea cu sticluta ,isi cumpara 200 de ml de parfum de lavanda pe care o punea acasa intr-un pulverizator din cristal cu pompita de cauciuc.
Mai stiti sticlele astea ?

Care mai are asa comoara ?
Pardon Lilly ,muta-ma la parfumuri .Imagine postata

eu am ceva cu pombita,dar din varanta noua.atata imi place, n-am aruncat sticluta, chiar daca nu mai am parfum in ea
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

Arata acest topic

• 44 Pagini +
  • « Prima
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou