Forum Culinar: Despre parfumuri - Forum Culinar

Salt la continut

• 44 Pagini +
  • « Prima
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Despre parfumuri

#541 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 01 February 2013 - 09:27 AM

Vezi postareaMaya, la 31 January 2013 - 03:53 PM, a spus:

Eu am purtat ani de zile anumite parfumuri din gama Armani si Gucci, deci le stiam bine. S-a nimerit ca pe alte persoane nu le-am recunoscut. Fiecare le absoarbe si emana... altfel :notworthy:

Uite de exemplu, nu s-a nascut Chanel pentru mine (why?). Cîndva eram invidioasa ca toata lumea poarta Chanel, iar eu nu pot. Îmi plac fantastic de mult unele Chanele pe anumite persoane, dar daca le am pe mine, nu-mi place si pace :thumleft:

Nici pentru mine .Imagine postata

Alt exemplu.
Fii-mea poarta "Love Chloe". Un parfum pudrat,fin,elegant,perfect pe pielea ei alba cu pistrui. Imagine postata
Pe mine nu miroase nici cum .Imagine postata

Eu raman deocamdata la Rose Essentielle(Bvlgari) si la Violetta di Parma.
Apropo de Violetta..eu mi-am cumparat-o de la mama ei ,prin intermediul unei zane.Imagine postata
E perfecta pentru ph-ul meu .
Poze nu v-am pus ca nu am vrut sa aveti ividie pe mine .Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#542 Useril este offline   vali 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 199
  • Inregistrat: 05-July 10

Postat 01 February 2013 - 10:21 AM

Acum port Donna, l-am primit cadou de la sor'mea de Craciun, insa parfumul meu preferat este J'adore! Il ador pur si simplu, este ca niciun altul!
Ma mai dau si cu Light Blue, L'eau d'issey, Cool water, d'astea fresh!
Candva ma dadeam cu Samsara si cu Shalimar, acum sa nu le mai miros! si am primit de curand un Wish pe care l-am maritat, ca nu-mi place deloooc cum miroase!

#543 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 01 February 2013 - 06:52 PM

Uite de exemplu, nu s-a nascut Chanel pentru mine (why?).

Iar pentru mine, e acum singurul pe care nu numai ca-l suport , dar il si ador. Chanel Chance, roz.
Restul mi se par prea puternice, prea un fel, prea un altul..dar asta e perfect (numa ca nu rezista mult, adica nu lasi "dara" dupa tine)
A cat is a friend fur-ever !

#544 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 02 February 2013 - 10:12 PM

e mare deosebire intre Chance si alea cu nr, de ex. Chance parca-i ptr-o fata si numerele ptr o cucoana :rolleyes:
numa' ca mie-mi place si, si, functie de imprejurare.

#545 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 05 February 2013 - 08:46 PM

Mi-au ajuns ieri "miroselnitele" din Franta.

Pe pielea proprie si personala am probat Muguet. Placut si suportat :occasion14:

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-5-13600891616076.jpg

Probat si Violette. Prea dulceag pentru nasul meu. Denise va fi bucuroasa (nu i l-am dat înca), ca ei plac dulcegele :hug:

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-5-13600892489784.jpg

Miniaturile le-am adulmecat doar la gura flaconaselor. Nu stiu cum dau pe piele, dar o sa va anunt.
Etoile, Ile d'Amour, Eau Fantasque, Miranda si Fragonard. Nas la flacon - cel mai mutl mi-a placut Miranda.

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-5-13600893366719.jpg

Miniaturile de domni, din colectia Classique - Beau Gosse, Désert, F !, Eau de Hongrie si Concerto.
Dan a probat ieri Desert, i-a placut, iar mie mi s-a parut LECKER :D
Cu nas la flacon, care nu m-a impresionat, a fost F ! , dar poate pe piele o fi diferit :pupic:

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-5-13600895648657.jpg

Pe lînga probele de parfum pe care le-am ales, m-au cadorisit cu un set care contine un sapun, un parfum mititel si o bratara, toate pe tematica Muguet si o tashcutza de voiaj pentru cosmetice marunte. Mi-e lene, dar o s afac si eu o poza :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#546 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,242
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 05 February 2013 - 10:37 PM

Daca e cineva care pe vremuri a fost fan Venezia de Laura Biagiotti ii dau o veste buna: s-a reeditat! :hug:
A fost primul parfum pe care mi l-am cumparat eu, pe alese, prin anii '90, cind au aparut primele parfumerii (inainte le primeam fara sa aleg eu :D de fapt nici cine le daruia nu le alegea, erau vremurile cind pe ce puneai mina, cu ala te dadeai, nu faceai mofturi). M-am dat cu el ani la rind, pina cind, brusc, a disparut. Am cautat atunci si pe net ce e cu el, am gasit discutii pe forumuri ca s-a scos din productie si asa am suferit... :pupic: Am pastrat ultima sticluta cu 2 picaturi in ea, si cind eram mai deprimata ma duceam sa bag nasul in ea si miroseam fericirea, mie asa mi se pare ca miroase :D Am abandonat gindul ca il voi mai avea vreodata sa ma dau cu el.
Am re-gasit Venezia asta-toamna plimbindu-ma fara niciun interes printre rafturile unui duty free de la Otopeni, nici nu mi-a venit sa cred cind l-am vazut in raft! Am cautat de-acolo pe niste site-uri cu parfumuri daca a inceput sa se produca din nou, ca sa nu iau o teapa cu vreun produs contrafacut, am vazut ca da, diferenta de pret era foarte mica fata de magazin, asa ca mi-am luat din aeroport o sticla de parfum. Sper sa nu mai dispara niciodata, eu daca exista el nu mai vreau sa ma dau cu... aproape nimic :D Ca totusi nu ma pot abtine sa nu pun o picatura de Amor Amor cind vreau sa fiu dulce, Anais Anais cind vreau sa ma simt in vacanta, asta fiind parfumul meu de vara, Ange ou Demon si altele care-mi plac toate, dar nu le pot numi PARFUMUL, asa cum pot sa fac cu Venezia :occasion14:

#547 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 06 February 2013 - 04:14 AM

Carmella frumoasa declaratie de dragoste'!!
Sa dea DD sa gasesti mereu mirosul fericirii!
:pupic:

#548 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 16 February 2013 - 07:40 PM

Vezi postareaCarmella, la 05 February 2013 - 10:37 PM, a spus:

! Am cautat de-acolo pe niste site-uri cu parfumuri daca a inceput sa se produca din nou, ca sa nu iau o teapa cu vreun produs contrafacut,

Norocoaso! Eu plang de ani de zile dupa primul Armani pentru doamne, scos prin 1982, dar care nu s-a mai produs de pe la sfarsitul anilor 90..
Poti sa-mi dai si mie link pentru site-ul unde pot verifica?
Ca de scris le-am scris si eu si o gramada de alta lume..parfum ca ala n-am mai gasit veci. Am citit despre altele care seamana un pic cu ce era Armani, dar eu nu le-am gasit in Nord America si nici Maya in Europa...
Si asa dor imi e de el..

#549 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 16 February 2013 - 07:42 PM

Vezi postareamoatza, la 02 February 2013 - 10:12 PM, a spus:

e mare deosebire intre Chance si alea cu nr, de ex. Chance parca-i ptr-o fata si numerele ptr o cucoana :hungry:
numa' ca mie-mi place si, si, functie de imprejurare.

Corect Moatzo, mare diferenta!
Chance verde i-am luat lui nepoata-mea si place si ala, mai ales vara-de fapt e poveste cu Chance, prima data l-am descoperit pentru verisoara-mea, s-a indragostit nepoata-mea de el, asa ca a vrut si ea si m-am indragostit si eu de el..deci toate trei mirosim (aproape) la fel. Numai ca fiecare in alta tara -numai cand ne intalnim si ne pupam, prima reactie e, aa, mirosi a mine :hungry:!
In rest nu-mi place nimic de la Chanel..prea grele..

#550 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 16 February 2013 - 11:32 PM

io-s in dragoste mare acuma cu parisienne, ysl.
poza de pe net

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-100-1361050292591.jpg

mai am 3 picaturele, ca ma dau si noaptea cu el. imi vine sa-l respir continuu, asa-mi place!

#551 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 17 February 2013 - 03:40 PM

cadoul meu de Sf.Valentin , Just Cavalli :rolleyes:

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-34-13611084179986.jpeg

#552 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 17 February 2013 - 06:07 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 31 January 2013 - 12:27 PM, a spus:

Mama, si eu care credeam ca iti comanzi so o frezie acolo...abia astept sa imi spui cum miroase ala de toporasi.
Cat despre colectia clasica pentru ei, alea chiar is clasice...Mie unul singur mi se pare mai de tinerei. Celelalte is pretentioase dupa parerea mea. Dar asteptam sa vedem ce zice Dan.

Pai am luat diferite, sa vad cam pe ce linie merg, ca la noi nu le gasesc niciunde, nici macar online... si daca tot comand cîte unu, platesc de fiecare data transportul din Franta... ma costa mai mult. Asa am de unde sa probez. Nu-mi fac griji ca nu ne place. Se gaseste totdeauna cineva caruia îi potriveste :)

Am vazut ca tu împarti parfumurile în - de babe si mosi & tineret :D Fiecare parfum miroase diferit, de la persoana la persoana. Noroc ca nu avem toti acelasi nas :huh:
Eu am purtat ani de zile anumite parfumuri din gama Armani si Gucci, deci le stiam bine. S-a nimerit ca pe alte persoane nu le-am recunoscut. Fiecare le absoarbe si emana... altfel :D

Uite de exemplu, nu s-a nascut Chanel pentru mine (why?). Cîndva eram invidioasa ca toata lumea poarta Chanel, iar eu nu pot. Îmi plac fantastic de mult unele Chanele pe anumite persoane, dar daca le am pe mine, nu-mi place si pace :D

Daca vrei tu :) Pentru mine parfumurile traditionale, care se fabrica din 19toamna si care inca se mai fabrica in ziua de azi sunt de regula purtate de persoane mai in varsta, fidele parfumurilor de altadata. Mirosurile clasice sunt boeme si specifice timpurilor de atunci, unde lumea se ducea sa asculte fanfara in parc, ori sa traga un valz la gradina de vara. Cele pudrate si vanilate se potrivesc acum la o serata la opera, ori in budoar, mai putin ziua in amiaza mare, la birou, la lucru etc. Asa zice nasul meu ;) Personal insa iubesc foarte tare un parfum purtat aici in general de doamnele in varsta, si anume Trésor. Desi stiu ca e foaaarte iubit de clasa de varsta in jur de 60 de ani, o sa il port in continuare cu aceeasi imensa placere. Este însa un parfum pe care nu l-as pune in veci pe mine la job.
Mal das andere Thema: zici ca ala de toporasi e prea dulce? Hai fa si tu poze te rog la ce ti.au trimis aia! Eu mi-am comandat la Marc Cain un lantic de pus la gat si miau trimis cadou un lantic atat de fin. M-am bucurat si io ca un copchil prost. :D

Carmellita, imi dai voie sa ma alaturi bucuriei tale din acelasi motiv? Al meu mi-a facut o mega surpriza cand a gasit in Anglia parfumul pe care l-am cautat ani de zileeeee...ca aici nu se gaseste: Noa Fleur :rolleyes: Ma bucur tare pentru tine! Il descrii si tu putin pe Venezia? Contine carnavalul in el? :P
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#553 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 18 February 2013 - 01:21 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 17 February 2013 - 06:07 PM, a spus:

Personal insa iubesc foarte tare un parfum purtat aici in general de doamnele in varsta, si anume Trésor. Desi stiu ca e foaaarte iubit de clasa de varsta in jur de 60 de ani, o sa il port in continuare cu aceeasi imensa placere. Este însa un parfum pe care nu l-as pune in veci pe mine la job.

Interesanta teoria :blush:
Ciudat insa ca stiu 3 persoane sub 30 de ani care il adora. Pana si "fata" lui Tresor e Penelope Cruz care are venerabila varsta de 37 de ani. Ca sa nu mai vorbim de Tresor midnight rose - biata Emma nu are decat 22 de ani :)

Sunt de acord cu Maya ca indiferent de perioada in care e produs parfumul, e vorba de gust, ph si asa mai departe. Nu are nicio legatura cu vre-o perioada B)
Dar ma rog, fiecare cu teoria lui B)

#554 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 18 February 2013 - 08:08 AM

Nu-i nici o teorie, este un fapt aici, in Germania. In SUA, unde am trait o perioada, este preferat de o alta categorie de varsta. :blush: Personal il ador de la 18 ani.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#555 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 18 February 2013 - 04:55 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 18 February 2013 - 08:08 AM, a spus:

Nu-i nici o teorie, este un fapt aici, in Germania. In SUA, unde am trait o perioada, este preferat de o alta categorie de varsta. :tongue3: Personal il ador de la 18 ani.

Eu nu cred ca e in Germania,cred ca e perceptia ta. Una dintre persoanele sub 30 care adora Tresor este din Germania (nativ). Iar celalalte tot din Europa.

Nu vreau sa fiu gica-contra, dar nu putem generaliza parerea personala la nivel de regula generala :hungry:

#556 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 18 February 2013 - 05:02 PM

Uma, tu esti cea care vorbeste de teorii si reguli generale. Eu spun doar despre faptul constatat de mine, evident prin perceptie personala !, ca aproape in fiecare zi cand merg pe strada identific parfumul si in 9 cazuri din 10 este purtat de catre persoane in varsta.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#557 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 18 February 2013 - 07:01 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 18 February 2013 - 05:02 PM, a spus:

Uma, tu esti cea care vorbeste de teorii si reguli generale. Eu spun doar despre faptul constatat de mine, evident prin perceptie personala !, ca aproape in fiecare zi cand merg pe strada identific parfumul si in 9 cazuri din 10 este purtat de catre persoane in varsta.

Ei bine, daca recunosti ca e perceptie si experienta personala, sunt de acord cu tine.

Oricum, principalul e ca-ti place, fie de-l porti si la serviciu au ba :tongue3:
Eu port ce-mi place oriunde ca ma cam doare in papuci de parerea altcuiva :hungry:

#558 Useril este offline   Gorgona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 214
  • Inregistrat: 28-November 09

Postat 18 February 2013 - 07:01 PM

M-am cadorisit si eu cu niste parfumuri in excursia din Roma- LE parfum de la Elie Saab, Midnight Tresor si O de l Orangerie de la Lancome plus Ange ou Demon de la Givenchy. Am prins perioada de reduceri si ceva oferte dar nu de speriat, oricum au costat mai putin decit as fi dat pe ele in Romania plus ca am certitudinea ca-s originale. La doua dintre parfumeriile de unde am cumparat am primit o multime de sample, unele de la parfumuri pe care nu le-am avut, deja am pus unul pe lista pentru vacanta viitoare. Stau si ma gindesc, oare e ceva in neregula cu mine daca nu m-am fixat pe un parfum, adica nu am gasit PARFUMUL MEU, acela care sa ma imbrace ca o a doua piele?

#559 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 18 February 2013 - 07:23 PM

Mai, dar ca mine nu mai face nimeni :) !
Ne-am luat parfumuri in Ro, pentru ca le-am uitat acasa si doar nu puteam nasi daca nu eram parfumati corespunzator :) .
Si of course ca le-am platit mai mult ca aici!!

#560 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 18 February 2013 - 07:25 PM

Gorgona, nici eu nu-s asa inebunita dupa un anume parfum. Le schimb mereu si inca nu am descoperit acel parfum care sa ma faca sa-l cumpar a doua oara.

Arata acest topic

• 44 Pagini +
  • « Prima
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul