Gorgona, la 18 February 2013 - 07:01 PM, a spus:
M-am cadorisit si eu cu niste parfumuri in excursia din Roma- LE parfum de la Elie Saab, Midnight Tresor si O de l Orangerie de la Lancome plus Ange ou Demon de la Givenchy.
Sa le folosesti cu placere!
any_annette, la 18 February 2013 - 07:23 PM, a spus:
Mai, dar ca mine nu mai face nimeni

!
Ne-am luat parfumuri in Ro, pentru ca le-am uitat acasa si doar nu puteam nasi daca nu eram parfumati corespunzator

.
Si of course ca le-am platit mai mult ca aici!!
Pai nu era sa mergeti neparfumati,nu?Lasa,se mai intampla,atata paguba sa fie.Si pe mine ma mai ia cu nervi uneori daca platesc ceva mai scump si gasesc mai ieftin in alta parte(desi nu obisnuiesc sa ma mai uit la pret ,odata ce mi-am luat din alta parte),dar cand ma gandesc ca oricum,nu astea sunt cele mai mari cheltuieli,ma consolez si eu cu ideea.
any_annette, la 18 February 2013 - 07:25 PM, a spus:
Gorgona, nici eu nu-s asa inebunita dupa un anume parfum. Le schimb mereu si inca nu am descoperit acel parfum care sa ma faca sa-l cumpar a doua oara.
Nici eu nu mi-am luat altceva a doua oara,pentru ca fie s-au mai schimbat gusturile,fie din dorinta de-a avea mai multe,incerc un altul nou(desi,de obicei,tot din gama fresh) si la multe n-am ajuns inca la fundul 'sacului'.Asa am cateva pe care le folosesc alternand acum,si vreo 3 nedeschise deocamdata.