Forum Culinar: Despre parfumuri - Forum Culinar

Salt la continut

• 44 Pagini +
  • « Prima
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Despre parfumuri

#561 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 18 February 2013 - 08:19 PM

Vezi postareaUma, la 18 February 2013 - 07:01 PM, a spus:

Eu port ce-mi place oriunde ca ma cam doare in papuci de parerea altcuiva :)

Me too! Eu nu functionez dupa manual. I'm a free spirit :)

Vezi postareaany_annette, la 18 February 2013 - 07:25 PM, a spus:

Gorgona, nici eu nu-s asa inebunita dupa un anume parfum. Le schimb mereu si inca nu am descoperit acel parfum care sa ma faca sa-l cumpar a doua oara.

Eu aveam o perioada în care puteam sa beau Aqua di Gio, Armani si Rush II, Gucci. Acum ma dau în vînt dupa citrice si florale, mai ales lacrimioare. Din pacate acum, de-o perioada, parfumurile / EdP le suport mai greu sau deloc.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#562 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 18 February 2013 - 09:18 PM

Vezi postareaGorgona, la 18 February 2013 - 07:01 PM, a spus:

M-am cadorisit si eu cu niste parfumuri in excursia din Roma- LE parfum de la Elie Saab, Midnight Tresor si O de l Orangerie de la Lancome plus Ange ou Demon de la Givenchy.

Sa le folosesti cu placere!

Vezi postareaany_annette, la 18 February 2013 - 07:23 PM, a spus:

Mai, dar ca mine nu mai face nimeni :) !
Ne-am luat parfumuri in Ro, pentru ca le-am uitat acasa si doar nu puteam nasi daca nu eram parfumati corespunzator :) .
Si of course ca le-am platit mai mult ca aici!!

Pai nu era sa mergeti neparfumati,nu?Lasa,se mai intampla,atata paguba sa fie.Si pe mine ma mai ia cu nervi uneori daca platesc ceva mai scump si gasesc mai ieftin in alta parte(desi nu obisnuiesc sa ma mai uit la pret ,odata ce mi-am luat din alta parte),dar cand ma gandesc ca oricum,nu astea sunt cele mai mari cheltuieli,ma consolez si eu cu ideea.

Gorgona, nici eu nu-s asa inebunita dupa un anume parfum. Le schimb mereu si inca nu am descoperit acel parfum care sa ma faca sa-l cumpar a doua oara.

Nici eu nu mi-am luat altceva a doua oara,pentru ca fie s-au mai schimbat gusturile,fie din dorinta de-a avea mai multe,incerc un altul nou(desi,de obicei,tot din gama fresh) si la multe n-am ajuns inca la fundul 'sacului'.Asa am cateva pe care le folosesc alternand acum,si vreo 3 nedeschise deocamdata.

#563 Useril este offline   Gorgona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 214
  • Inregistrat: 28-November 09

Postat 18 February 2013 - 09:43 PM

Aaaaa, bine-asa, deci nu doar eu le schimb dupa anotimp, tinuta, ocazie sau stare de spirit, m-am mai linistit!
Recunosc ca ma plictisesc repede, ma omoara monotonia si rutina, poate de-aici mi se trage.

MAYA, eu am un parfum care miroase DOAR a lacramioare, de fapt e EDT deci usor de suportat si pe caldurile mari, acesta-

http://www.crabtree-..._toilette?79556

Elani, multumesc mult de urari!
Nici eu nu zic nu daca pot sa fac o economie, doar banii nu cresc in copaci, recunosc ca la anumite produse vinez reducerile, de exemplu mie-mi plac posetele unui anumit brand italian, Braccialini, de fiecare data cind merg in Italia imi cumpar cite una dar niciodata pe pret intreg ci reduse macar 30%.

#564 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 18 February 2013 - 11:11 PM

Vezi postareaGorgona, la 18 February 2013 - 09:43 PM, a spus:

Elani, multumesc mult de urari!
Nici eu nu zic nu daca pot sa fac o economie, doar banii nu cresc in copaci, recunosc ca la anumite produse vinez reducerile, de exemplu mie-mi plac posetele unui anumit brand italian, Braccialini, de fiecare data cind merg in Italia imi cumpar cite una dar niciodata pe pret intreg ci reduse macar 30%.

Pai cui nu-i plac reducerile ? :angryfire:
Eu ziceam in cazul in care mi-am luat ceva deja la pret normal atunci cand nu la toate sunt reduceri sau nu cand imi trebuie mie si-apoi vad poate acelasi lucru mai ieftin in alta parte.Atunci nu mai am ce face si decat sa-mi fac inima rea,ma consolez si eu,daca nu noi pe noi insine,cine altul ? :wacko:

#565 Useril este offline   Gorgona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 214
  • Inregistrat: 28-November 09

Postat 18 February 2013 - 11:18 PM

Vezi postareaEllani, la 18 February 2013 - 11:11 PM, a spus:

Pai cui nu-i plac reducerile ? :angryfire:
Eu ziceam in cazul in care mi-am luat ceva deja la pret normal atunci cand nu la toate sunt reduceri sau nu cand imi trebuie mie si-apoi vad poate acelasi lucru mai ieftin in alta parte.Atunci nu mai am ce face si decat sa-mi fac inima rea,ma consolez si eu,daca nu noi pe noi insine,cine altul ? :wacko:

Si eu ma oftic la fazele astea dar, na, ce putem face? Dar si cind dau de vreun chilipir ce ma bucur, eh, per total se pastreaza un echilibru, asa e in viata!

#566 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 18 February 2013 - 11:21 PM

In alta ordine de idei, urmatorul parfum va fi Dior - Hypnotic Poison.
Nu e genul meu, ca mie imi plac alea super proaspete, dar l-am mirosit si mi-a placut.

#567 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 19 February 2013 - 08:26 AM

Vezi postareaUma, la 18 February 2013 - 07:01 PM, a spus:

Ei bine, daca recunosti ca e perceptie si experienta personala, sunt de acord cu tine.

Oricum, principalul e ca-ti place, fie de-l porti si la serviciu au ba :)
Eu port ce-mi place oriunde ca ma cam doare in papuci de parerea altcuiva :)

That's the spirit! Da' ce-ar fi sa facem cum crede lumea? :floare: Never! Fiecare are lumea lui senzoriala. Si asta se schimba in functie de multi factori.
Eu adoram spre exemplu Opium la 16 ani. Pune-ma acum sa il port :director:
Exista acum un parfum barbatesc pe care nu il sufar si pe care seful meu il poarta. Vai deci eu stiu de la usa daca tipul e sa nu in cancelarie. Mi se intoarce stomacum instantaneu. Si nu, nu are de-a face cu persoana. Nu stiu ce parfum e, dar e ceva relativ nou si pe care multi barbati il poarta. Aici, in sat, se poarta sa se cumpere "ultimele" aparitii.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#568 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 19 February 2013 - 08:29 AM

Any, dar Poison clasic iti place, ala rosu?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#569 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 19 February 2013 - 05:20 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 19 February 2013 - 08:26 AM, a spus:

Si asta se schimba in functie de multi factori.
Eu adoram spre exemplu Opium la 16 ani. Pune-ma acum sa il port :toothy9;

Cunosc. Adoram acum niste ani Ysatis de Givency. Acum nu l-as purta nici batuta :scratch:

Asta cu "miroasele" nesuferite la munca e greu... aici sunt companii unde e interzis purtatul de orice parfum sau deodorante mirositore pentru ca sunt persoane alergice. Eu zic ca atata timp cat ne parfumam decent si nu lasam dara dupa noi, sa-i imbolnavim pe cei din jur, suntem ok :mad:

Eu nu suport mirosul dulceeee si greu (gen oriental) -mi s-a intamplat sa schimb scaunul din masina, pentru ca nu suportam cum mirosea cel(cea) ce se asezase langa mine..
A cat is a friend fur-ever !

#570 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 24 February 2013 - 05:06 PM

Am si eu o poveste cu acest Opi - o individa care purta faimosul parfum pe timp de vara in office groaznic de greu de suportat...se dadea cu un litru - am crezut ca vomit pina cind am plecat de acolo.
Imagine postata
Imagine postata

#571 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 24 February 2013 - 06:24 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 19 February 2013 - 08:29 AM, a spus:

Any, dar Poison clasic iti place, ala rosu?

Nu stiu cum e asta de care zici tu Lori.
Eu zic de hypnotic poison care e tot rosu.

#572 Useril este offline   nrares 

• Site Admin
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationRO

Postat 24 February 2013 - 09:05 PM

Ma laud si eu cu ultimul cadou primit:

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-164-1361732729479.jpg

#573 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 03 March 2013 - 03:37 AM

Vezi postareaUma, la 19 February 2013 - 05:20 PM, a spus:

Cunosc. Adoram acum niste ani Ysatis de Givency. Acum nu l-as purta nici batuta :lol:

Si astazi am aflat de ce. A fost "reformulat"- magarie totala!!!

#574 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 03 March 2013 - 04:35 PM

De ala ziceam, Any! Sa il porti cu placere!

Rares, sa il porti sanatos, sper ca iti place si ti se potriveste!

Eu ieri am descoperit ceva care m-a miscat. Demult nu am mai mirosit asa un parfum complex, cu multe fete. Vorbesc de Madly Kenzo, Eau de Parfum. Tare frumos cadou de ziua mea :lol: Eau de toilette nu imi place neam. Sotului insa taman pe dos :71:

Miroase exact asa cum e prezentat in film, nu stiu cum sa explic, adica asa ca femeia tanara si frumoasa, din clip, cu multi fluturei la cap :71:

[url="http://www.madlykenzo.com/de/de/#/der-film"]http://www.madlykenz...e/de/#/der-film[/url]
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#575 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 03 March 2013 - 04:40 PM

Vezi postareaLizura, la 24 February 2013 - 05:06 PM, a spus:

Am si eu o poveste cu acest Opi - o individa care purta faimosul parfum pe timp de vara in office groaznic de greu de suportat...se dadea cu un litru - am crezut ca vomit pina cind am plecat de acolo.

Cum ziceam, e imposibil sa porti ce parfum iti tuna oriunde si oricand :lol:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#576 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 03 March 2013 - 09:27 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 03 March 2013 - 04:40 PM, a spus:

Vezi postareaLizura, la 24 February 2013 - 05:06 PM, a spus:

Cum ziceam, e imposibil sa porti ce parfum iti tuna oriunde si oricand :hug:

Aici e vorba de cantitate. Daca un om e curat si e parfumat cu masura, e ok. Nu tre' sa ne placa noua parfumul altora (poate si lor li se par parfumurile noastre oribile). Dar na, daca dam de astia ce lasa dîra, chiar daca e un parfum "bun" îti poate muta nasul din loc...

Si... da, poti purta ce vrei, ce-ti tuna si ce-ti place, doar ca tre' sa te gîndesti putin si la cei din jur, ca nu poti turna pe tine ca si cînd ai pica, precum Obelix, în butoiu' cu magic potion ;)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#577 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 04 March 2013 - 01:02 AM

Vezi postareaMaya, la 03 March 2013 - 09:27 PM, a spus:

Si... da, poti purta ce vrei, ce-ti tuna si ce-ti place, doar ca tre' sa te gîndesti putin si la cei din jur, ca nu poti turna pe tine ca si cînd ai pica, precum Obelix, în butoiu' cu magic potion :hug:

Corect! Deobicei nu deranjeaza asa de rau mirosul in sine ci "intensitatea" cu care se parfumeaza anumite persoane :love3:

#578 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 04 March 2013 - 12:35 PM

Si eu zic ca nu numai cantitatea deranjeaza ci si intensitatea.
Mi s-a intamplat de cateva ori dimineata sa mi se faca rau de la mirosul prea puternic al parfumului unei femei cu note orientale sau foarte dulci sau a apei de colonie a vre-unui barbat.

#579 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2013 - 03:31 PM

Iar eu vroiam doar sa adaug ca si mirosul in sine joaca un rol important si ca traim intr-o societate si societati mai mici (colegii de la birou, parterii de afaceri, vecinii de tren, autobuz etc.) cu foarte multe constrangeri si legi nescrise si ca, oricat de mult ne-ar placea noua sa credem ca macar asupra acestui lucru avem liberul arbitru...nu prea-l avem. Adica, putem sa ne dam cu ce vrem, doar ca, in cazul in care am incalcat "regulile", riscam sa alteram multi factori si sa ne punem singuri in situatii neplacute :lol:
Deci banuiesc ca atata timp cat suntem pregatiti sufleteste sa ne dam cu stangu'-n dreptu' , putem purta ce vrem si cum vrem.

Apoi, esentele de parfum, chiar si in cantitate infima, pot fi extrem de dominante si puternice si pot deranja. Ajunge sa te "ungi" putin si miroase foarte puternic.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#580 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 04 March 2013 - 04:09 PM

Societatea în care traim, fiind una care gîndeste liber, nu cred ca ne sorteaza dupa parfum ( cel putin în cazul în care nu-i asfixiem pe cei din jur), fiind constienta ca gusturile nu se discuta. Discretia e secretul.

E posibil ca o persoana sa se odeurizeze extrem de placut pentru gustul/nasul propriu si personal, si sa creada ca potrivit "unor reguli" (?) miroase ca cea mai rara floare de pe Terra, exact cum trebuie, în functie de situatia/locul care se afla... o întîlnire de afaceri de exemplu.
Totusi dupa întîlnirea aia de afaceri extrem de importanta, bisnisoamenii pot fi de parerea ca persoana respectiva miroase prea tare, prea dulce, prea putin, gretos sau foarte bine... asta în functie de nasul fiecaruia.
Deci, da, mirosul joaca un rol foarte important, dar nu ai cum sa nimeresti nasul fiecarei persoane pe strada, la un meeting, servici, mijloc de transport comun... etc. Aici ajungem din nou la discretie. Daca nu lasi dîra, chiar daca nu dai pe spate de placere pe toata lumea, esti cel putin suportabil :lol:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

Arata acest topic

• 44 Pagini +
  • « Prima
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31