Despre parfumuri
Postat 10 March 2021 - 06:37 PM
Postat 10 March 2021 - 06:56 PM
Carmella, la 10 March 2021 - 06:37 PM, a spus:
Pai il nu-l faci pentru tine, il faci sa-l dai cadou . Dar am impresia ca prietenele tale ar prefera sa le gatesti o cina decat un parfum
Ah, da, cu mirosul asa e, mai demult am fost la cumparaturi intr-un fel de depozit, erau la reduceri si era inainte de plecarea in Romania, m-am gandit sa le iau de cadou, normal ca voiam sa miros ce cumpar, dupa cateva minute toate miroseau la fel .
Postat 10 March 2021 - 10:32 PM
Carmella, la 10 March 2021 - 02:31 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 10 March 2021 - 10:33 AM, a spus:
Sa il porti happy pe acesta al tau personalizat! La ce te referi mai exact cand spui ca nu arata ca un parfum de parfumerie?
Nu am avut ocazia să-l miros pe cel de frezii, de altfel nu am mirosit de la ea decît un parfum de vin, eram tare curioasă, și pe acesta pentru ”Carmen”
Nu seamănă cu niciun parfum de parfumerie pentru faptul că nu are niciuna dintre notele alea de parfum comercial, e ceva foarte aromat, ”plutesc” altfel mirosurile, asemănător celor orientale. Greu de explicat
Inteleg. E normal sa nu fie "comun". Ar fi de acord sa imi trimita o mostra din cel de frezie? Ii platesc si si transportul.
Postat 10 March 2021 - 10:34 PM
Lapona Enigel, la 10 March 2021 - 10:32 PM, a spus:
Sa il porti happy pe acesta al tau personalizat! La ce te referi mai exact cand spui ca nu arata ca un parfum de parfumerie?
Nu am avut ocazia să-l miros pe cel de frezii, de altfel nu am mirosit de la ea decît un parfum de vin, eram tare curioasă, și pe acesta pentru ”Carmen”
Nu seamănă cu niciun parfum de parfumerie pentru faptul că nu are niciuna dintre notele alea de parfum comercial, e ceva foarte aromat, ”plutesc” altfel mirosurile, asemănător celor orientale. Greu de explicat
Inteleg. E normal sa nu fie "comun". Ar fi de acord sa imi trimita o mostra din cel de frezie? Ii platesc si si transportul.
O întreb. Dar probabil că va trebui să îl facă, nu cred că ține ceva gata făcut.
Postat 10 March 2021 - 10:42 PM
adi_edi, la 10 March 2021 - 04:49 PM, a spus:
Lasand gluma la o parte, se pare ca intr-adevar se pot face "de casa". Ati incerca? Ma bate gandul, nu m-am uitat cat de greu se gasesc ingredientele sau cat costa.
https://www.thoughtc...e-recipe-605976
Lapona, tu esti o enciclopedie .
Nici pe departe, draga mea! Am senzatia ca nu stiu ni-mic, ca sunt bata...ca abia acum incep. Probabil ca asta a tinut patima asta a mea mereu vie. Este cea mai adanca, viscerala , grava si si tenebroasa (ca deh, coasta )) ) pasiune a mea. Dar am tone de invatat inca!!! Visez sa merg o data in Grasse si o data in Oman si sa fac un perfume-safari
Si, ca sa iti raspund la intrebare, da!!! As face parfum dar as face ca parfumeurii de renume, sa imi dau coate cu de-alde Christopher Sheldrake.
Am vazut pe arte un documentar despre lemnul de santal din Noua Caledonie si rolul lui in industria parfumeriei. S-ar parea ca e un rising star. Penru cine mai intereseaza:
Postat 14 March 2021 - 10:21 AM
Link la articol:
https://www.zilesino...i-e-despre-tine
Postat 14 March 2021 - 11:07 AM
Carmella, la 10 March 2021 - 10:34 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 10 March 2021 - 10:32 PM, a spus:
O întreb. Dar probabil că va trebui să îl facă, nu cred că ține ceva gata făcut.
Multumesc, astept vesto atunci.
Vesti*