Forum Culinar: Despre parfumuri - Forum Culinar

Salt la continut

• 44 Pagini +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Despre parfumuri

#341 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 14 March 2012 - 08:24 AM

Vezi postareaPiscotel, la 13 March 2012 - 10:12 PM, a spus:

Pardon Lilly ,muta-ma la parfumuri .Imagine postata

Lily e cam ocupata, asa ca am mutat eu. :floare:

#342 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 14 March 2012 - 11:18 AM

mi-am luat su in sfarsit Armani Code. de cand ii dadeam tarcoale :notworthy:
la mine vine racoarea in curand si imi place mai mult cum miroase cand e mai rece decat la caldurile astea. ...eram in travaliu si umblam prin shopping centre, el s-a dus la masaj la chinezi eu mi-a luat parfum =))

Maya, cand il folosesc ma gandesc la tine =))

#343 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 14 March 2012 - 11:39 AM

Vezi postareaAngel, la 14 March 2012 - 11:18 AM, a spus:

mi-am luat su in sfarsit Armani Code. de cand ii dadeam tarcoale :notworthy:
la mine vine racoarea in curand si imi place mai mult cum miroase cand e mai rece decat la caldurile astea. ...eram in travaliu si umblam prin shopping centre, el s-a dus la masaj la chinezi eu mi-a luat parfum =))

Maya, cand il folosesc ma gandesc la tine =))

Voi nu sunteti cu toate tiglele pe casa.... =))
Sa-l folosesti cu mare placere! Ce aroma are? E floral, e tare, slab...?

#344 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 14 March 2012 - 04:15 PM

Fetelor din Italia ,va recomand sa incercati si

Violeta di Parma ,de la casa Borsari .

Imagine postata

Mie mi l-a adus Anda din Parma acum cativa ani cand au avut festival de teatru cu UMF-ul.

Are un miros fin de violete salbatice .Mie mi-a placut ,poate si pentru ca l-am primit de la Bazu .Oricum ii pastrez o amintire frumoasa .Imagine postata Era ambalat intr-o cutie roz cu o violeta deasupra .
Se vede ca vine,vine primavara...Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#345 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 14 March 2012 - 08:19 PM

Pisco, adica a toporasi miroase?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#346 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 14 March 2012 - 08:39 PM

Vezi postareaPiscotel, la 13 March 2012 - 10:12 PM, a spus:

Ma ce mi-a zvacnit memoria !
Pe vremea mea maica erau niste drogherii unde in niste borcane mari cu robinet din sticla ,era esenta (parfum ) de lavanda , trandafiri,lamaie....
Mama mergea cu sticluta ,isi cumpara 200 de ml de parfum de lavanda pe care o punea acasa intr-un pulverizator din cristal cu pompita de cauciuc.
Mai stiti sticlele astea ?

eu am avut de-asta, misso - oriflame. stiu ca mi-a placut, dar nu persista. sticla n-am pastrat-o ca nu se putea refolosi.

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-100-13317503606139.jpg

nu mai am nicio achizitie recenta, dar nici nu vreau sa mai iau. ca si Dani, tre sa mai termin din ce am.

#347 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 15 March 2012 - 08:38 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 14 March 2012 - 08:19 PM, a spus:

Da! A toporasi miroase ..iti imaginezi ... ?Imagine postata

Imagine postata

#348 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 15 March 2012 - 08:45 AM

Motzulina ,uite cam asa aratau :

Imagine postata

Imagine postata

Sunt si acum parfumuri moderne cu pompita ,dar sunt "sigilate" si nu se pot refolosi.
Oricum nu mai gasim nici parfum varsat.
Pana acum cativa ani ,cumparam "refil-uri" de la Cluj din drogheria Fabricii Farmec ,dar le-au scos si ei.Imagine postata

#349 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 15 March 2012 - 12:05 PM

Vezi postareaPiscotel, la 15 March 2012 - 08:38 AM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 14 March 2012 - 08:19 PM, a spus:

Da! A toporasi miroase ..iti imaginezi ... ?Imagine postata

Maiculita, Sfinte Sisoe, Petru, Pavel si cu Simion...apai iti imaginezi ca trebuie sa il posed!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#350 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 15 March 2012 - 12:13 PM

Am comandat un EDP miniatural, abia astept... =))
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#351 Useril este offline   redivivus 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 15 March 2012 - 05:57 PM

:angryfire:
Buna seara
Eu nu am mai intrat de foarte multa vreme pe forum si spun sincer ca mi-a lipsit
Intai de toate, nu am mai putut intra, ca am avut o mare problema de logare care, pana la urma, dupa ce am batut pe toata lumea la cap, am rezolvat-o cu Foxxy si Alexandru, carora le mai multumesc inca o data cu acest prilej
Apoi nu am mai intrat ca..... am avut de dus o batalie foarte grea, care m-a acaparat cu totul; acum , incetul cu incetul, re-incep sa ies la lumina (desi, mai nou, sunt extrem de foto-sensibila :rolleyes:) - apropos de "iesit la lumina")
Ei, si daca tot nu mor, am zis ca sa-mi fac niste bucurii si din una in alta, am ajuns din nou si la forum
Azi am citit de toate, pe fata si pe dos si pe cant si au inceput sa-mi sclipeasca toate beculetele cand am dat de chestiunea parfumurilor
Pentru mine, parfumul este... simbioza; e ceva care, daca e al tau, daca e pentru tine, daca te "imbraca", e unic. e o relatie speciala, adanca , intre ce emana pielea si corpul tau si ce incalzesti tu si faci volatil din parfumul cu care te dai si ce rezulta din aceasta osmoza
(Fac o paranteza aici si spun, cu destula retinere si modestie, ca sa nu vexez pe cineva, ca e o mare greseala sa probezi un parfum si apoi sa freci pielea in locul respectiv ca sa vezi cume pe pielea ta. Eroare! In felul acesta doar incalzesti agresiv si artificial parfumul, nu il lasi sa se combine firesc cu corpul tau si, in felul acesta, nu ajungi la clarificarea dorita si te trezesti dupa un timp ca ai luat un parfum care nu are nimic comun cu tine. Si inchid paranteza)
Eu am avut diferite "iubiri" parfumate de-a lungul vremii, de fapt nu chiar asa de multe, pentru ca parfumurile alese la vremurile respective ma exprimau asa de bine(gaseam eu), incat nu trebuia sa fac slalom printre marci
Am avut un lung "concubinaj" cu "Diorella", pe care l-am adorat, a fost primul meu parfum de FEMEIE(ma rog, inca nu eram, dar aveam pretentii :floare:) )
Ca si Picasso (scuzata sa-mi fie comparatia, dar nu e pe plan de pictura), am avut diverse perioade in relatia mea cu parfumurile : o perioada "Samsara"/Guerlain, o perioada "Chanel 5"(dar foarte scurta! si iar imi vine sa pun un zambet)
Apoi am descoperit "Arpege"/Lanvin, pe care pur si simplu L-AM ADORAT! Insa de cand exista "Eclat d'Arpege", sunt robul lui - cred ca daca Lanvin m-ar fi intrebat pe mine si tot nu ar fi putut face un parfum mai pentru mine decat asta! Pur si simplu e pielea si carnea mea!
Si ce mi-e cu adevarat emotionant e ca mi s-a intamplat de foarte multe ori sa vina cate cineva dupa mine si sa ma intrebe numaidecat cu ce sunt data, ca miroase divin, iar eu chiar nu ma dau decat cu un strop, dupa ureche, si doar acolo, intotdeauna, deci nici vorba sa las "dara"
N-am avut mai niciodata mai multe parfumuri in acelasi timp - fiecare, la randul si la vremea lui, m-a "fidelizat". Acum doar mai am o fiola de "Eau du soir" /Hubert Isabelle d'Ornano, de la sotul meu iubit, si cu care ma dau doar pentru el si doar pentru momentele noastre de strict tete-e-tete - deci nu se poate considera ca am mai multe parfumuri :)
In alta ordine de idei, nu e bine sa ai mai multe parfumuri/sticlute decat poti utiliza intr-un timp destul de scurt, oricum pana intr-un an, pentru ca parfumurile se caseaza, isi pervertesc aroma initiala si oricum isi pierd din tarie din cauza deschiderilor repetate de flacon. Din cauza aceasta eu imi procur pe cat posibil testere, pentru ca sunt facute expres sa reziste la utilizari frecvente
In orice caz, ma bucur ca am gasit acest topic si va doresc sa va gasiti fiecare PARFUMUL potrivit firii, varstei, atitudinii si, nu in ultimul rand, pielii voastre, iar acest parfum sa va lumineze, sa va incante si sa va imbalsameze cele mai fericite momente din viata voastra, adica fiecare clipa :)

#352 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 15 March 2012 - 07:43 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 15 March 2012 - 12:13 PM, a spus:

Am comandat un EDP miniatural, abia astept... Imagine postata

Abia astept sa-ti dai cu parerea .
Acuma nu o sa-ti spun ca trebuie sa fii in Parma cand te profumezi cu el .Imagine postata
Unde l-ai gasit ?Da si la fete link ...Imagine postata

#353 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 15 March 2012 - 07:46 PM

Vezi postarearedivivus, la 15 March 2012 - 05:57 PM, a spus:

Imagine postata
Buna seara
Eu nu am mai intrat de foarte multa vreme pe forum si spun sincer ca mi-a lipsit
Intai de toate, nu am mai putut intra, ca am avut o mare problema de logare care, pana la urma, dupa ce am batut pe toata lumea la cap, am rezolvat-o cu Foxxy si Alexandru, carora le mai multumesc inca o data cu acest prilej
Apoi nu am mai intrat ca..... am avut de dus o batalie foarte grea, care m-a acaparat cu totul; acum , incetul cu incetul, re-incep sa ies la lumina (desi, mai nou, sunt extrem de foto-sensibila Imagine postata) - apropos de "iesit la lumina")
Ei, si daca tot nu mor, am zis ca sa-mi fac niste bucurii si din una in alta, am ajuns din nou si la forum
Azi am citit de toate, pe fata si pe dos si pe cant si au inceput sa-mi sclipeasca toate beculetele cand am dat de chestiunea parfumurilor
Pentru mine, parfumul este... simbioza; e ceva care, daca e al tau, daca e pentru tine, daca te "imbraca", e unic. e o relatie speciala, adanca , intre ce emana pielea si corpul tau si ce incalzesti tu si faci volatil din parfumul cu care te dai si ce rezulta din aceasta osmoza
(Fac o paranteza aici si spun, cu destula retinere si modestie, ca sa nu vexez pe cineva, ca e o mare greseala sa probezi un parfum si apoi sa freci pielea in locul respectiv ca sa vezi cume pe pielea ta. Eroare! In felul acesta doar incalzesti agresiv si artificial parfumul, nu il lasi sa se combine firesc cu corpul tau si, in felul acesta, nu ajungi la clarificarea dorita si te trezesti dupa un timp ca ai luat un parfum care nu are nimic comun cu tine. Si inchid paranteza)
Eu am avut diferite "iubiri" parfumate de-a lungul vremii, de fapt nu chiar asa de multe, pentru ca parfumurile alese la vremurile respective ma exprimau asa de bine(gaseam eu), incat nu trebuia sa fac slalom printre marci
Am avut un lung "concubinaj" cu "Diorella", pe care l-am adorat, a fost primul meu parfum de FEMEIE(ma rog, inca nu eram, dar aveam pretentii Imagine postata) )
Ca si Picasso (scuzata sa-mi fie comparatia, dar nu e pe plan de pictura), am avut diverse perioade in relatia mea cu parfumurile : o perioada "Samsara"/Guerlain, o perioada "Chanel 5"(dar foarte scurta! si iar imi vine sa pun un zambet)
Apoi am descoperit "Arpege"/Lanvin, pe care pur si simplu L-AM ADORAT! Insa de cand exista "Eclat d'Arpege", sunt robul lui - cred ca daca Lanvin m-ar fi intrebat pe mine si tot nu ar fi putut face un parfum mai pentru mine decat asta! Pur si simplu e pielea si carnea mea!
Si ce mi-e cu adevarat emotionant e ca mi s-a intamplat de foarte multe ori sa vina cate cineva dupa mine si sa ma intrebe numaidecat cu ce sunt data, ca miroase divin, iar eu chiar nu ma dau decat cu un strop, dupa ureche, si doar acolo, intotdeauna, deci nici vorba sa las "dara"
N-am avut mai niciodata mai multe parfumuri in acelasi timp - fiecare, la randul si la vremea lui, m-a "fidelizat". Acum doar mai am o fiola de "Eau du soir" /Hubert Isabelle d'Ornano, de la sotul meu iubit, si cu care ma dau doar pentru el si doar pentru momentele noastre de strict tete-e-tete - deci nu se poate considera ca am mai multe parfumuri Imagine postata
In alta ordine de idei, nu e bine sa ai mai multe parfumuri/sticlute decat poti utiliza intr-un timp destul de scurt, oricum pana intr-un an, pentru ca parfumurile se caseaza, isi pervertesc aroma initiala si oricum isi pierd din tarie din cauza deschiderilor repetate de flacon. Din cauza aceasta eu imi procur pe cat posibil testere, pentru ca sunt facute expres sa reziste la utilizari frecvente
In orice caz, ma bucur ca am gasit acest topic si va doresc sa va gasiti fiecare PARFUMUL potrivit firii, varstei, atitudinii si, nu in ultimul rand, pielii voastre, iar acest parfum sa va lumineze, sa va incante si sa va imbalsameze cele mai fericite momente din viata voastra, adica fiecare clipa Imagine postata

Foarte frumos !
Imi place cum ai surprins ideea relatiei dintre parfum... corp ..persoana...personalitate.. .
varsta .

#354 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 15 March 2012 - 08:06 PM

Vezi postareaPiscotel, la 15 March 2012 - 08:45 AM, a spus:

Sunt si acum parfumuri moderne cu pompita ,dar sunt "sigilate" si nu se pot refolosi.

drept sa spun, la cat costa un parfum mai bunisor, nu mi-ar placea un flacon nesigilat. nu ca asa n-ar putea fi facatura, da' macar sa-l vad sigilat. aaaa, daca as cumpara flaconul strict ptr refill s-ar schimba treaba.

la mine am mai vazut parfum la kil :notworthy: chiar in doua locuri. si au si recipiente cu pulverizator in care sa-l cumperi. si din sticla, mai scumpe, si din plastic. dar nu sunt deloc artistice, niste flacoane simple.

#355 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 15 March 2012 - 08:25 PM

Vezi postareamoatza, la 15 March 2012 - 08:06 PM, a spus:

Vezi postareaPiscotel, la 15 March 2012 - 08:45 AM, a spus:

drept sa spun, la cat costa un parfum mai bunisor, nu mi-ar placea un flacon nesigilat. nu ca asa n-ar putea fi facatura, da' macar sa-l vad sigilat. aaaa, daca as cumpara flaconul strict ptr refill s-ar schimba treaba.

la mine am mai vazut parfum la kil Imagine postata chiar in doua locuri. si au si recipiente cu pulverizator in care sa-l cumperi. si din sticla, mai scumpe, si din plastic. dar nu sunt deloc artistice, niste flacoane simple.

A stai asa ! Parfum "varsat " adica facaturi dupa parfumuri celebre,sunt si la noi .Imagine postata
Eu vorbeam de esentele de lavanda ,lamaie ...de pe vremuri.
Iar in Cluj,gaseam parfumuri varsate sub Marca Farmec .Adica facute dpa "reteta " lor .Cateva erau chiar bune ... Nu le mai fabrica .

#356 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 15 March 2012 - 08:28 PM

Eu le-am vazut pe astea la Ikea, am vrut sa le iau ca-mi placeau de pus prin baie.
Data viitoare.

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-1331836128965.jpg

#357 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 15 March 2012 - 08:38 PM

Vezi postareaany_annette, la 15 March 2012 - 08:28 PM, a spus:

Eu le-am vazut pe astea la Ikea, am vrut sa le iau ca-mi placeau de pus prin baie.
Data viitoare.

Atasament set sticle.JPG

Foarte faine .
Bine ca mi-ai zis .Acuma stiu ce caut data viitoare in Ikea .Imagine postata

#358 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 15 March 2012 - 08:53 PM

Vezi postareaPiscotel, la 15 March 2012 - 08:25 PM, a spus:

io din astea n-am prins, nu-mi aduc aminte.
da'mi amintesc de tineretele mele, cand vizavi de Universitate, in Bucuresti, erau niste magazine de lux si aveau parfum in niste sipote mari, de sticla, cu canea tot din sticla si vindeau parfum varsat.

Iar in Cluj,gaseam parfumuri varsate sub Marca Farmec .Adica facute dpa "reteta " lor .Cateva erau chiar bune ... Nu le mai fabrica .

dar mai comercializeaza vreun parfum sau edt? eu n-am mai vazut de ani buni.

#359 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 15 March 2012 - 10:13 PM

Vezi postareamoatza, la 15 March 2012 - 08:53 PM, a spus:

Vezi postareaPiscotel, la 15 March 2012 - 08:25 PM, a spus:

io din astea n-am prins, nu-mi aduc aminte.
da'mi amintesc de tineretele mele, cand vizavi de Universitate, in Bucuresti, erau niste magazine de lux si aveau parfum in niste sipote mari, de sticla, cu canea tot din sticla si vindeau parfum varsat.

dar mai comercializeaza vreun parfum sau edt? eu n-am mai vazut de ani buni.

Nu mai fabrica parfumuri .Nu stiu din ce motiv .Doar deodorant .

#360 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 15 March 2012 - 10:24 PM

Vezi postarearedivivus, la 15 March 2012 - 05:57 PM, a spus:

:rolleyes:
Buna seara
Apoi nu am mai intrat ca..... am avut de dus o batalie foarte grea, care m-a acaparat cu totul; acum , incetul cu incetul, re-incep sa ies la lumina (desi, mai nou, sunt extrem de foto-sensibila :P) - apropos de "iesit la lumina")
Am avut un lung "concubinaj" cu "Diorella", pe care l-am adorat, a fost primul meu parfum de FEMEIE(ma rog, inca nu eram, dar aveam pretentii :P) )
N-am avut mai niciodata mai multe parfumuri in acelasi timp - fiecare, la randul si la vremea lui, m-a "fidelizat". Acum doar mai am o fiola de "Eau du soir" /Hubert Isabelle d'Ornano, de la sotul meu iubit, si cu care ma dau doar pentru el si doar pentru momentele noastre de strict tete-e-tete - deci nu se poate considera ca am mai multe parfumuri :P
In orice caz, ma bucur ca am gasit acest topic si va doresc sa va gasiti fiecare PARFUMUL potrivit firii, varstei, atitudinii si, nu in ultimul rand, pielii voastre, iar acest parfum sa va lumineze, sa va incante si sa va imbalsameze cele mai fericite momente din viata voastra, adica fiecare clipa :P

Nu vexezi pe nimeni Redivivus :D Se spune ca "strivesti" notele parfumului.
Bine ai revenit! Ai castigat batalia?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 44 Pagini +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »