Buna seara
Eu nu am mai intrat de foarte multa vreme pe forum si spun sincer ca mi-a lipsit
Intai de toate, nu am mai putut intra, ca am avut o mare problema de logare care, pana la urma, dupa ce am batut pe toata lumea la cap, am rezolvat-o cu Foxxy si Alexandru, carora le mai multumesc inca o data cu acest prilej
Apoi nu am mai intrat ca..... am avut de dus o batalie foarte grea, care m-a acaparat cu totul; acum , incetul cu incetul, re-incep sa ies la lumina (desi, mai nou, sunt extrem de foto-sensibila
) - apropos de "iesit la lumina")
Ei, si daca tot nu mor, am zis ca sa-mi fac niste bucurii si din una in alta, am ajuns din nou si la forum
Azi am citit de toate, pe fata si pe dos si pe cant si au inceput sa-mi sclipeasca toate beculetele cand am dat de chestiunea parfumurilor
Pentru mine, parfumul este... simbioza; e ceva care, daca e al tau, daca e pentru tine, daca te "imbraca", e unic. e o relatie speciala, adanca , intre ce emana pielea si corpul tau si ce incalzesti tu si faci volatil din parfumul cu care te dai si ce rezulta din aceasta osmoza
(Fac o paranteza aici si spun, cu destula retinere si modestie, ca sa nu vexez pe cineva, ca e o mare greseala sa probezi un parfum si apoi sa freci pielea in locul respectiv ca sa vezi cume pe pielea ta. Eroare! In felul acesta doar incalzesti agresiv si artificial parfumul, nu il lasi sa se combine firesc cu corpul tau si, in felul acesta, nu ajungi la clarificarea dorita si te trezesti dupa un timp ca ai luat un parfum care nu are nimic comun cu tine. Si inchid paranteza)
Eu am avut diferite "iubiri" parfumate de-a lungul vremii, de fapt nu chiar asa de multe, pentru ca parfumurile alese la vremurile respective ma exprimau asa de bine(gaseam eu), incat nu trebuia sa fac slalom printre marci
Am avut un lung "concubinaj" cu "Diorella", pe care l-am adorat, a fost primul meu parfum de FEMEIE(ma rog, inca nu eram, dar aveam pretentii
) )
Ca si Picasso (scuzata sa-mi fie comparatia, dar nu e pe plan de pictura), am avut diverse perioade in relatia mea cu parfumurile : o perioada "Samsara"/Guerlain, o perioada "Chanel 5"(dar foarte scurta! si iar imi vine sa pun un zambet)
Apoi am descoperit "Arpege"/Lanvin, pe care pur si simplu L-AM ADORAT! Insa de cand exista "Eclat d'Arpege", sunt robul lui - cred ca daca Lanvin m-ar fi intrebat pe mine si tot nu ar fi putut face un parfum mai pentru mine decat asta! Pur si simplu e pielea si carnea mea!
Si ce mi-e cu adevarat emotionant e ca mi s-a intamplat de foarte multe ori sa vina cate cineva dupa mine si sa ma intrebe numaidecat cu ce sunt data, ca miroase divin, iar eu chiar nu ma dau decat cu un strop, dupa ureche, si doar acolo, intotdeauna, deci nici vorba sa las "dara"
N-am avut mai niciodata mai multe parfumuri in acelasi timp - fiecare, la randul si la vremea lui, m-a "fidelizat". Acum doar mai am o fiola de "Eau du soir" /Hubert Isabelle d'Ornano, de la sotul meu iubit, si cu care ma dau doar pentru el si doar pentru momentele noastre de strict tete-e-tete - deci nu se poate considera ca am mai multe parfumuri
In alta ordine de idei, nu e bine sa ai mai multe parfumuri/sticlute decat poti utiliza intr-un timp destul de scurt, oricum pana intr-un an, pentru ca parfumurile se caseaza, isi pervertesc aroma initiala si oricum isi pierd din tarie din cauza deschiderilor repetate de flacon. Din cauza aceasta eu imi procur pe cat posibil testere, pentru ca sunt facute expres sa reziste la utilizari frecvente
In orice caz, ma bucur ca am gasit acest topic si va doresc sa va gasiti fiecare PARFUMUL potrivit firii, varstei, atitudinii si, nu in ultimul rand, pielii voastre, iar acest parfum sa va lumineze, sa va incante si sa va imbalsameze cele mai fericite momente din viata voastra, adica fiecare clipa