Lapona scumpa, ti le-as descrie ( is multe, multe ) cu multa placere dar eu mi-s mai din topor la chestiile astea, nu prea le deosebesc pe flori, alea, alea, la mine sunt pe categoriile urmatoare: imi place foarte, foarte tare, asa si asa, deloc etc.
De la Jo Malone veau sa-mi iau english pear, care la prima impresie nu m-a fascinat, dar pe masura ce trecea timpul mi-am dat seama ca-i pentru mine.
Pun un link cu ce am gasit pe net despre el
http://www.jomalone....ID=CATEGORY6542
de cumparat in magazin nu am vazut, in schimb este un stand pe aeroportul din Munchen si de acolo vreau sa mi-l iau.
La mine e asa mai durcheinander cu mirosurile, nu pot sa zic ca imi plac toate cele florale sau ca nu-mi plac deloc cele dulci, eu trebuie sa le incerc pe fiecare pe pielea mea, si abia apoi pot sa apun daca imi place.Da si cand imi place un parfum, apoi imi place.Dar nu mai mult de 100 ml.Adica oricat de tare mi-a placut un parfum dupa o sticluta de 100 ml gata, vreau altul.Si incerc sa nu am multe deodata.Dar acum asta il voi lua, pentru ca nu am siguranta ca mai ajung la aeroport in Munchen atunci cand trebuie, si nu vreu sa raman fara.
asta e cel pe care il vreau