Forum Culinar: Despre parfumuri - Forum Culinar

Salt la continut

• 44 Pagini +
  • « Prima
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Despre parfumuri

#521 Useril este offline   Titirimundi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationWalking on sunshine

Postat 03 December 2012 - 04:25 PM

Si daca tot cautam "Parfumul" :scratch: eu vreau unul care sa miroase a crini imperiali! Stiu, e un miros puternic...insa mie imi plac parfumurile tari... Nu am gasit nici unul pana acum, am tot citit si se pare ca The One (D&G), Boss femme (HB), Pleasures (Estee Lauder) au crini in compozitie, dar eu unele le-am avut si nu miros a crini...
Voi cunoasteti vreunul?

Editez ca am uitat sa va las un link - Tot cautand crini, am dat peste asta:
http://www.yuppy.ro/....html#slide_top

Primul chiar are crini! :director:
Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic .

#522 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 03 December 2012 - 05:26 PM

Era unul de la Avon care mirosea a tuberoze si crini, foaaarte bun. Cred ca e vorba de Pearl, daca nu ma insel, parca Rare Pearl.
Apoi, incearca printre cele de la Creed, poate gasesti ceva. Si ele au esente tari.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#523 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 03 December 2012 - 06:54 PM

Vezi postareaTitirimundi, la 03 December 2012 - 04:25 PM, a spus:

Editez ca am uitat sa va las un link - Tot cautand crini, am dat peste asta:
http://www.yuppy.ro/....html#slide_top

Primul chiar are crini! :director:

Asta ca asta... nu as vrea sa-l port doar cînd citesc descrierea, chiar daca ar mirosi bine... "Cu mirosuri specifice florilor folosite la inmormatari... cu Funeral Home Scent vei retrai, probabil, toate inmormantarile la care ai participat."

Dar, Bacon! Cine naiba vrea sa miroase a bacon prajit? Pentru asta nu tre' sa cumpere nimeni parfum. Face un mic dejun copios, si pute toata ziua ca o dugheana de pe strada...
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#524 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 04 December 2012 - 10:53 AM

Vezi postareaMaya, la 03 December 2012 - 06:54 PM, a spus:

Dar, Bacon! Cine naiba vrea sa miroase a bacon prajit? Pentru asta nu tre' sa cumpere nimeni parfum. Face un mic dejun copios, si pute toata ziua ca o dugheana de pe strada...

Io prefer mirosul de Clatite ,dar mai ales pe ala de Chiftele cu Usturoi . Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#525 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 04 December 2012 - 01:38 PM

Nu pot sa cred ca s-au inventat si asemenea nebunii de parfum,cu-atat mai mult ca cineva chiar le-ar comanda/purta.Cah :)

Oricum,Maya si Piscotel,e o placere sa va citesc 'deliberand' asupra subiectului ;)

#526 Useril este offline   Fragola 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 137
  • Inregistrat: 06-October 11

Postat 09 December 2012 - 03:47 PM

[quote name='Maya' date='03 December 2012 - 02:30 PM' timestamp='1354541439' post='173132']
Fragola, m-am uitat dupa el, dar nu l-am vazut. O sa-l miros, negresit! Multumesc :love7:

La mine se gaseste la Kaufhof, Douglas sau Müller. Mi-am mai adus aminte de un parfum fresh pe care l-am incercat asta-vara. Este "Un jardin sur le toit" de la Hermes. L-am incercat de mai multe ori pe piele, primele 5 minute imi place, apoi se transforma in ceva care nu mai imi place, asa ca nu l-am luat. Dar fiecare om este altfel, parfumurile miros la fiecare in mod diferit.

#527 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 20 December 2012 - 09:11 AM

Mi-am luat si eu un parfum nou (de obicei foloseam Organza de la Givenchy), sunt pur si simplu indragostita de el, imi place la nebunie. Asta e

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-639-1355987284177.jpg

Mi l-am mai comandat si pe asta ca mi-a placut cum mirosea la cineva, sper doar sa-mi "vina" si mie

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-639-13559873619606.jpg

#528 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 06 January 2013 - 03:39 PM

2ut sa le porti cu mare placere!

Lilly, am primit o mostra de la Elie Saab, e fooooarte suav parfumelul, foarte diafan si discret. Frumos miros!

Eu am comandat o colectie de cinci parfumele de la faimoasa casa Fragonard, din Grasse, un buchet de esente veritabile de parfum. Monica, iti multumesc tare mult! Sunt niste parfumuri deosebite, de clasa, de fabricatie specifica. I le-am facut cadou verisoarei mele si a folosit doua, unul la revelion. Nu va pot descrie ce miros, ceva absolut unic. De Revelion a purtat parfumul casei, Fragonard. Si celelalte sunt insa pur si simplu deosebite. Cum ajung in Paris, merg la Fragonard si mi le achizitionez.
Imagine atasata: monthly_01_2013/post-12-13574793815984.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#529 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 06 January 2013 - 05:30 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 06 January 2013 - 03:39 PM, a spus:

2ut sa le porti cu mare placere!

Lilly, am primit o mostra de la Elie Saab, e fooooarte suav parfumelul, foarte diafan si discret. Frumos miros!

Eu am comandat o colectie de cinci parfumele de la faimoasa casa Fragonard, din Grasse, un buchet de esente veritabile de parfum. Monica, iti multumesc tare mult! Sunt niste parfumuri deosebite, de clasa, de fabricatie specifica. I le-am facut cadou verisoarei mele si a folosit doua, unul la revelion. Nu va pot descrie ce miros, ceva absolut unic. De Revelion a purtat parfumul casei, Fragonard. Si celelalte sunt insa pur si simplu deosebite. Cum ajung in Paris, merg la Fragonard si mi le achizitionez.
Atasament z2000029600005.jpg

Cu mare placere! Fragonard imi place si mie. Si-mi mai place mult Belle de nuit... :tongue3:

#530 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 06 January 2013 - 05:56 PM

Oh, da si ala e al doilea favorit! Culmea ca si Miha tot asa le-a randuit. Insa sa stii ca si celelalte sunt deosebite. Am probat cate unul pe zi, super, super!
Enigelu' a cam strambat din nas la unele din colectia lui si i-am explicat ca unele se poarta in anumite conjuncturi :tongue3:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#531 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 07 January 2013 - 10:00 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 06 January 2013 - 05:56 PM, a spus:

Oh, da si ala e al doilea favorit! Culmea ca si Miha tot asa le-a randuit. Insa sa stii ca si celelalte sunt deosebite. Am probat cate unul pe zi, super, super!
Enigelu' a cam strambat din nas la unele din colectia lui si i-am explicat ca unele se poarta in anumite conjuncturi :occasion14:

Tot stau pe gînduri daca sa-mi comand de la Fragonard unu-doua, asa la plesneala. M-ar interesa Violette si Belle Chérie în varianta EdT, ca EdP nu mai suport, decît daca e foaaarte discret. Altfel mi se rosesc obrajii si ma doare capul...
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#532 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 07 January 2013 - 10:08 PM

Vezi postareaMaya, la 07 January 2013 - 10:00 PM, a spus:

Enigelu' a cam strambat din nas la unele din colectia lui si i-am explicat ca unele se poarta in anumite conjuncturi :floare:

Tot stau pe gînduri daca sa-mi comand de la Fragonard unu-doua, asa la plesneala. M-ar interesa Violette si Belle Chérie în varianta EdT, ca EdP nu mai suport, decît daca e foaaarte discret. Altfel mi se rosesc obrajii si ma doare capul...

Belle Cherie nu m-a dat pe spate, iar de Violette nu stiu nimic. :occasion14: E de pe site-ul lor? Sau se gasesc in Germania?
Oricum, e foarte probabil ca mie sa-mi placa un parfum, iar tie nu. Si invers.... Cel mai bine ar fi sa comanzi un set de mostre, nu costa nici foarte mult si asa iti dai seama repede care anume te "coafeaza".

#533 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 07 January 2013 - 10:14 PM

Vezi postareaFoxyy, la 07 January 2013 - 10:08 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 07 January 2013 - 10:00 PM, a spus:

Enigelu' a cam strambat din nas la unele din colectia lui si i-am explicat ca unele se poarta in anumite conjuncturi :floare:

Belle Cherie nu m-a dat pe spate, iar de Violette nu stiu nimic. :occasion14: E de pe site-ul lor? Sau se gasesc in Germania?
Oricum, e foarte probabil ca mie sa-mi placa un parfum, iar tie nu. Si invers.... Cel mai bine ar fi sa comanzi un set de mostre, nu costa nici foarte mult si asa iti dai seama repede care anume te "coafeaza".

De pe siteul lor, ca la nemti eu nu am gasit nik. Uite acum ma uit ce parfumele au in seturi de astea. Si Freesia suna asa bine :blush:
M-am benoclat asa rapid, si nu vad în set nimic din ce as vrea eu... o sa ma benoclez mai bine, si dupa aia vad eu :hug:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#534 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 07 January 2013 - 10:38 PM

Vezi postareaMaya, la 07 January 2013 - 10:14 PM, a spus:

De pe siteul lor, ca la nemti eu nu am gasit nik. Uite acum ma uit ce parfumele au in seturi de astea. Si Freesia suna asa bine :floare:
M-am benoclat asa rapid, si nu vad în set nimic din ce as vrea eu... o sa ma benoclez mai bine, si dupa aia vad eu :blush:

Mai ca-mi faci pofta iar de parfoane..... Dar slabe sperante, ca-n Romania nu cred ca livreaza! :occasion14:

#535 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 07 January 2013 - 10:46 PM

Vezi postareaFoxyy, la 07 January 2013 - 10:38 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 07 January 2013 - 10:14 PM, a spus:

De pe siteul lor, ca la nemti eu nu am gasit nik. Uite acum ma uit ce parfumele au in seturi de astea. Si Freesia suna asa bine :floare:
M-am benoclat asa rapid, si nu vad în set nimic din ce as vrea eu... o sa ma benoclez mai bine, si dupa aia vad eu :blush:

Mai ca-mi faci pofta iar de parfoane..... Dar slabe sperante, ca-n Romania nu cred ca livreaza! :occasion14:

:hug:
4. La livraison

Les Parfumeries Fragonard se réservent le droit de ne pas honorer une commande visant un pays dans lequel elles disposent de contrats de distribution spécifiques, ou dans lequel existent des réglementations locales spécifiques.

Compte tenu des limitations réglementaires existantes en matière de transport aérien des produits avec alcool, les commandes d’eaux de toilette et parfums ne seront acceptées que pour les pays suivants : France1, Allemagne1, Autriche, Belgique, Bulgarie, Danemark1, Espagne1, Estonie, Finlande1, Grande-Bretagne1, Grèce1, Hongrie, Irlande, Italie1, Lettonie, Liechtenstein, Lituanie, Luxembourg, Pays Bas, Pologne, Portugal, Roumanie, Slovaquie, Slovénie, Suède, Suisse, République Tchèque.

1 Sauf les DOM-TOM, Büsingen, l’île d’Helgoland, les îles Féroé, Groenland, les îles Canaries, Ceuta, Melilla, les Baléares, les îles Aland, Jersey, Guernesey, l’île de Man, le Mont Athos, Campione D’Italia, Livigno, San Marin, le Vatican, et Madère.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#536 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 07 January 2013 - 11:04 PM

Vezi postareaMaya, la 07 January 2013 - 10:46 PM, a spus:

:hug:
4. La livraison

Les Parfumeries Fragonard se réservent le droit de ne pas honorer une commande visant un pays dans lequel elles disposent de contrats de distribution spécifiques, ou dans lequel existent des réglementations locales spécifiques.

Compte tenu des limitations réglementaires existantes en matière de transport aérien des produits avec alcool, les commandes d’eaux de toilette et parfums ne seront acceptées que pour les pays suivants : France1, Allemagne1, Autriche, Belgique, Bulgarie, Danemark1, Espagne1, Estonie, Finlande1, Grande-Bretagne1, Grèce1, Hongrie, Irlande, Italie1, Lettonie, Liechtenstein, Lituanie, Luxembourg, Pays Bas, Pologne, Portugal, Roumanie, Slovaquie, Slovénie, Suède, Suisse, République Tchèque.

1 Sauf les DOM-TOM, Büsingen, l’île d’Helgoland, les îles Féroé, Groenland, les îles Canaries, Ceuta, Melilla, les Baléares, les îles Aland, Jersey, Guernesey, l’île de Man, le Mont Athos, Campione D’Italia, Livigno, San Marin, le Vatican, et Madère.

:blush: :floare: Sar' naaaa! :occasion14:

#537 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 08 January 2013 - 06:33 AM

mie îmi plac parfumurile lui Tom Ford aşa că miros tot ce apare
pentru iubitorii de parfumuri cu miros de flori, a apărut o colecţie nouă, "jardin noir", toate unisex. când am fost la mirosit aveau numai lys fume şi ombre de hyacint, celelate două sunt cafe rose şi jonquil de nuit. ambele miros de parcă aţi fi pe pajiştea cu crini şi zambile.
ăi care preferă iasomia sau violetele să miroasă jasmin rouge ori violet blonde, astea sunt din "signature colection" şi nu sunt unisex. jasminu' miroase ca gardu' bunicii în luna mai.

#538 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 30 January 2013 - 09:30 PM

Mi-am comandat la Fragonard doua EdT - Muguet si Violette (Lacrimioare si Toporasi).
Cu toate ca nu-mi prieste niciun parfum, am comandat si un set de miniaturi-flacons de parfumuri. Sînt curioasa daca le suport :D
I-am comandat si sotului un set de miniaturi de parfumuri din colectia Classique. Pe lînga, au mai adaugat ei cica un cadou în cos, si am avut voie sa-mi aleg înca 3 probe de parfum. Acum doar sper, ca din toate alesele astea o sa suport si eu ceva. Daca nu, fiica-mea e fericita. Ea e genul ala ce îi place sa lase dîra de parfum în urma si îi plac multe... deci sigur se nimereste ceva :D
Sa vedem daca-i nimereste nasul sotului, vreunu dintre parfumele :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#539 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 31 January 2013 - 12:27 PM

Mama, si eu care credeam ca iti comanzi so o frezie acolo...abia astept sa imi spui cum miroase ala de toporasi.
Cat despre colectia clasica pentru ei, alea chiar is clasice...Mie unul singur mi se pare mai de tinerei. Celelalte is pretentioase dupa parerea mea. Dar asteptam sa vedem ce zice Dan.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#540 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 31 January 2013 - 03:53 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 31 January 2013 - 12:27 PM, a spus:

Mama, si eu care credeam ca iti comanzi so o frezie acolo...abia astept sa imi spui cum miroase ala de toporasi.
Cat despre colectia clasica pentru ei, alea chiar is clasice...Mie unul singur mi se pare mai de tinerei. Celelalte is pretentioase dupa parerea mea. Dar asteptam sa vedem ce zice Dan.

Pai am luat diferite, sa vad cam pe ce linie merg, ca la noi nu le gasesc niciunde, nici macar online... si daca tot comand cîte unu, platesc de fiecare data transportul din Franta... ma costa mai mult. Asa am de unde sa probez. Nu-mi fac griji ca nu ne place. Se gaseste totdeauna cineva caruia îi potriveste =))

Am vazut ca tu împarti parfumurile în - de babe si mosi & tineret :D Fiecare parfum miroase diferit, de la persoana la persoana. Noroc ca nu avem toti acelasi nas :occasion14:
Eu am purtat ani de zile anumite parfumuri din gama Armani si Gucci, deci le stiam bine. S-a nimerit ca pe alte persoane nu le-am recunoscut. Fiecare le absoarbe si emana... altfel :D

Uite de exemplu, nu s-a nascut Chanel pentru mine (why?). Cîndva eram invidioasa ca toata lumea poarta Chanel, iar eu nu pot. Îmi plac fantastic de mult unele Chanele pe anumite persoane, dar daca le am pe mine, nu-mi place si pace :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

Arata acest topic

• 44 Pagini +
  • « Prima
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29