Ca sa reiau o idee spusa de mine mai demult aici, pe topic, iata un review gasit undeva pe net, à-propos de unul din cele mai fabuloase si impresionante parfumuri create vreodata, Cuir de Russie de la Chanel: "Cand ma gandesc la Cuir de Russie (piele de Rusia) ma gandesc la o femeie anume pe care am vazut-o intr-un loc anume. Are trasaturi slave, este destul de in varsta si trebuie sa fi fost frumoasa la viata ei [...]"
Si acum, doresc sa intreb: Pe Cuir de Russie il cunoaste cineva? Ori pe Jicky si Mitsouko de la Guerlain?
Intre timp, eu am un new kid on the block, anume pe Burberry Brit Sheer, de o "joie de vivre" naturala si proaspata...parca ai purta direct pe tine un camp de flori de primavara. Fix asa e! Singurul necaz e ca fixativii utlizati nu sunt calitativi si, cel putin dupa nasul meu, se duce destul de repede. Ca sa isi pastreze cat de cat notele de mijloc , ori va dati cu o cantitate mai generoasa, ori reimprospatati mai des...Daca sunteti fan de Gucci Rush, de Pure Linen, if you get my gist, atunci o sa il iubiti pe Sheer! Mult!