Forum Culinar: Despre parfumuri - Forum Culinar

Salt la continut

• 44 Pagini +
  • « Prima
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Despre parfumuri

#621 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 09 March 2016 - 10:16 PM

Vezi postareaMaya, la 09 March 2016 - 09:49 PM, a spus:

Pe Burberry Brit Sheer asta, tre' sa-l adulmec, ca suna bine :-*

Nu o sa regreti :floare: Notele de mijloc ar fi bujor, dar eu cand il miros imi aduc aminte de unul din primel mele parfumuri , primit la 18 ani de la prietenii mei (care stiau ce patima aveam eu...). Il chhema Jaunt, o sticla minimalista cu un capac albastru. In anul acela , la inceput de martie era inca frig...dar frigul acela cu miros specific de iarna ce da in primavara. Si mirosul lui dadea perfect in frigul acela...crisp si fresh. De asta imi aduce mie aminte Sheer. Il a-dor! L-am avut si pe Rush, am avut multe din clasa asta, dar Sheer e the one din gama pentru mine. Pacat ca nu e mai persisent...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#622 Useril este offline   Titirimundi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationWalking on sunshine

Postat 12 March 2016 - 11:10 PM

Eu l-am primit pe asta de curand...Prima data nu mi-a placut, si apoi brusc m-am indragostit de el :love7: E un amestec de chiparos, fructe de padure, mosc, vanilie, trandafiri. E un parfum puternic, nu as zice ca e pentru cele carora le plac parfumurile usoare, florale, citrice, de camp de primavara... Eu sunt de mirosuri "puternice"...imi place Opium, The One de D&G, Addict, Poison, Poeme, Black Orchid, etc.

Imagine atasata: monthly_03_2016/post-314-14578163043045.jpg

Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic .

#623 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,248
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 March 2016 - 12:27 PM

Eu mi-am luat Muse de Rochas, Eau de Parfum 100 ml
Imagine atasata: monthly_03_2016/post-4-14578641016601.jpg
si
Tommy Girl Tommy Hilfiger, Eau de Toilette 50 ml
Imagine atasata: monthly_03_2016/post-4-14578641668038.jpg
le-am luat la nimereala pentru ca virgula erau foarte reduse pe un site, 38,50€ ambele, si din fericire imi plac :love7:

#624 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 March 2016 - 11:30 PM

Vezi postareaTitirimundi, la 12 March 2016 - 11:10 PM, a spus:

Eu l-am primit pe asta de curand...Prima data nu mi-a placut, si apoi brusc m-am indragostit de el :love7: E un amestec de chiparos, fructe de padure, mosc, vanilie, trandafiri. E un parfum puternic, nu as zice ca e pentru cele carora le plac parfumurile usoare, florale, citrice, de camp de primavara... Eu sunt de mirosuri "puternice"...imi place Opium, The One de D&G, Addict, Poison, Poeme, Black Orchid, etc.

Atasament si2.jpg

Eu am purtat pe la 16 ani Opium si apoi pe la 20. Intensiv. Mi-e dor de el. Poison - I'm not there yet ;) Poême, ca si Trésor de altfel, e o dragoste din facultate si culmea ca niciodata nu mi-a intrat in casa. Mereu am avut altele prioritare. Am constatat cu fiori pe sira spinarii ca unele s-au golit, ca a stat sor cu mine o perioada si culmea, ca a invatat bine de la sor-sa despre parfumuri :))

Sa il porti cu placere, Titi! O sa il testez si eu :)

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 16 March 2016 - 11:33 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#625 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 March 2016 - 11:31 PM

Vezi postareaAdriana, la 13 March 2016 - 12:27 PM, a spus:

Eu mi-am luat Muse de Rochas, Eau de Parfum 100 ml
Atasament products_4134922_image1_original.jpg
si
Tommy Girl Tommy Hilfiger, Eau de Toilette 50 ml
Atasament products_4134926_image1_original.jpg.jpg
le-am luat la nimereala pentru ca virgula erau foarte reduse pe un site, 38,50€ ambele, si din fericire imi plac :love7:

Eu nu m-as incumeta in veci sa le iau la ghici :) Curajoasa!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#626 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 March 2016 - 11:39 PM

Saptaman trecuta le facusem poza de grup pentru o prietena in cautare de parfumuri noi...Unele sunt pe final si vor fi reinnoite, caci vor face parte par siempre din familie. Unele or fost o data si gata.

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 16 March 2016 - 11:53 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#627 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 March 2016 - 11:40 PM

Maya, vroiam sa te intrebi daca il stii pe Pure de la Jil Sander. Daca nu , testeaza-l si vezi ce iti zice.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#628 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 March 2016 - 11:47 PM

Vezi postareaTitirimundi, la 12 March 2016 - 11:10 PM, a spus:

Eu l-am primit pe asta de curand...Prima data nu mi-a placut, si apoi brusc m-am indragostit de el :) E un amestec de chiparos, fructe de padure, mosc, vanilie, trandafiri. E un parfum puternic, nu as zice ca e pentru cele carora le plac parfumurile usoare, florale, citrice, de camp de primavara... Eu sunt de mirosuri "puternice"...imi place Opium, The One de D&G, Addict, Poison, Poeme, Black Orchid, etc.

I think I like you :) Daca ne vedem vreodata, atat te rog doar: Sa nu pui Angel de Mugler. Nu stiu de ce, dar nu suntem deloc prieteni... Si nu inteleg de ce nasul cel mai faimos la ora actuala - Luca Turin- ii da 5 stele... :love7: In schimb dupa Alien sunt in cap!

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 16 March 2016 - 11:49 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#629 Useril este offline   Titirimundi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 March 2016 - 01:11 PM

Nu-mi place nici mie Angel :)
In schimb imi place la nebunie sticluta de la Womanity (parfumul...nu stiu, trebuie sa il mai miros :love7: )

Imagine atasata: monthly_03_2016/post-314-14582121686043.jpg
Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic .

#630 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 17 March 2016 - 02:06 PM

Sticlutele imi plac la toate parfumurile lui. Mi-as lua Angel doar pentru sticluta :love7:) Se recunoastea imediat extravaganta lui.

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 17 March 2016 - 02:06 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#631 Useril este offline   Titirimundi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 October 2016 - 10:48 PM

L-am gasit! E El...Parfumul!!
Nu l-am luat, pentru ca am avut o retinere (de 160 de euro), dar parca simt asa, ca nu mai pot fara el :105:

Voua vi s-a intamplat? Sa traiti tot timpul cu senzatia ca aveti un parfum preferat si apoi sa mirositi unul din intamplare si sa va "electrocuteze"? Asa am simtit eu azi...Mi-am pus un strop pe mana si am plecat de la raft, apoi am ramas cu nasul lipit pe mana in mijlocul magazinului (asta cred, de fapt cred ca eream undeva in Paris intr-o dupa-amiaza de toamna). M-am intors si am mai pus si pe mana cealalta, parca tot nu imi venea sa cred...

Ladies, let me introduce you Caleche by Hermes

Imagine atasata: monthly_10_2016/post-314-14765644534421.jpg

Si sa stiti ca eu nu ma mai spal pe maini pana iau salariul! :105:

#632 Useril este offline   Titirimundi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 October 2016 - 12:57 AM

Tot eu dupa mine.
Mi-am adus aminte ca trebuie sa ii spun lui Maya sa incerce Eau D'Hadrien (Annick Goutal), este chiar o explozie de citrice! Ai sa razi, dar cand l-am mirosit, mi-ai venit in minte tu si siropul acela al tau din mai multe feluri de citrice :105:

#633 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,242
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 16 October 2016 - 10:15 AM

Vezi postareaTitirimundi, la 15 October 2016 - 10:48 PM, a spus:

Nu l-am luat, pentru ca am avut o retinere (de 160 de euro), dar parca simt asa, ca nu mai pot fara el :105:
(asta cred, de fapt cred ca eream undeva in Paris intr-o dupa-amiaza de toamna).

Si sa stiti ca eu nu ma mai spal pe maini pana iau salariul! :-h

Povestește-ne ce se întîmplă în viața ta în perioada asta, sau ce ai făcut în ziua cu parfumul, și o să-ți spun dacă e el, Parfumul, sau dacă are implicații emoționale :105: îți aduce aminte de ceva (Paris, toamnă, după amiază) Oricum nu contează foarte tare, pentru mine nu e important de ce, ci felul în care mă face pe mine să mă simt parfumul respectiv sau faptul că știu că-l port, așa că dacă te face fericita, ia-l :105: dacă există posibilitatea, cere-le o mostră mai mare a parfumului, ca să te poți da de cîteva ori cu el, să vezi efectul pe termen lung. Efectul asupra nasului tău și trăirilor tale, nu persistența, că nu mă îndoiesc că la prețul ăsta nu ar mirosi o zi întreagă. Mi s-a întîmplat să mă dau cu un parfum care mi-a plăcut mult la alții, dar care pe mine să mă enerveze rău dacă stau mult în preajma lui. Mademoiselle Coco e unul dintre ele. O să-l miros și eu pe Parfumul tău, m-ai făcut curioasă =))

#634 Useril este offline   Titirimundi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 October 2016 - 11:05 PM

Carmella,
Este o melodie care spune "yo no buscaba nada y te vi...", adica "eu nu cautam nimic si te-am vazut..." Asa se rezuma intalnirea mea cu el.

#635 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 17 October 2016 - 11:41 AM

Si eu zic la fel ca si Carmella. Orice miros face trimitere la o traire, o stare de a noastra de candva si tocmai pentru ca la prima mirosire ai simtit acel ceva acum crezi ca nu mai poti fara el.

Am cumparat un parfum doar pentru ca imi placea foarte mult si surpriza mi se face rau daca il folosesc.

#636 Useril este offline   Titirimundi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 October 2016 - 12:35 PM

Vezi postareayoyo, la 17 October 2016 - 11:41 AM, a spus:

Si eu zic la fel ca si Carmella. Orice miros face trimitere la o traire, o stare de a noastra de candva si tocmai pentru ca la prima mirosire ai simtit acel ceva acum crezi ca nu mai poti fara el.

Am cumparat un parfum doar pentru ca imi placea foarte mult si surpriza mi se face rau daca il folosesc.

Stiu ca mai devreme sau mai tarziu o sa il cumpar :appl:. Prea mi-a placut fiorul ala...

Mie nu mi-a fost rau niciodata de la un parfum, poate sa imi placa sau nu, dar sa imi faca rau, sau sa ma ameteasca...niciodata!

#637 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 18 October 2016 - 02:57 AM

"Preferatii" mei sunt batraneii care la 8-9 dimineata au rasturnat sticla cu apa de colonie :appl:.

#638 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 13 October 2018 - 09:42 AM

Am ramas fidela parfumului "Guilty" - Gucci, dar l-am mai inselat din cind in cind cu "Mon Paris" - YSL si "La vie est belle" - Lancome. :boohoo:

Imagine atasata: monthly_10_2018/post-505-0-21906100-1539416403.jpg

Imagine atasata: monthly_10_2018/post-505-0-63324600-1539416472.jpg

#639 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 539
  • LocationMelbourne

Postat 27 October 2018 - 01:23 PM

Ha ha ha, ce m-am distrat cand am citit de Angel de la Thierry Mugler. L-am iubit acum ceva ani cu pasiune dar apoi l-am lasat de o parte, nu mai stiu de ce. Cred ca nu se asorta cu starea mea psihica de atunci. Am revenit la el anul trecut si a trebuit sa fac dush aproape imediat ca nu-l mai suportam ca miros. Am mai incercat in cateva randuri si nimic. L-am cadorisit unei colege. :105:

Dragostea mea stabila ramane Coco Mademoiselle, aproape ca nu-l mai simt cand ma dau, imi e ca a doua natura si ma simt dezbracata in putinele zile cand uit sa ma dau cu el. Fara el pur si simplu nu se poate :occasion14:

Opium am folosit la 17-18 ani si pana pe la 22 dar apoi mi s-a parut prea tare si acum nu mai pot sa-l sufar pe mine. E ok sa-l miros pe altcineva in schimb. Asta e la fel cu Calvin Klein Euphoria. Il miroseam la o prietena si imi placea tare mult, pana mi l-a luat si mie si apoi a luat si el drumul exilului. Pe pielea mea nu a mers.

O vreme dadeam tarcoale la Shalimar si cred ca l-am mirosit iarna si imi placea dar asteptam o reducere. Apoi am uitat de el o vreme. L-am mai mirosit o tura in vara si mi s-a intors de la el, a trebuit sa ma spal instant pe maini...

Acum tot merg la magazin si ma dau cu Valentina de la Valentino, sper sa nu-l iau si sa il dau dupa doua zile ca o sa dau faliment in stilul asta :toothy9; .

#640 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 November 2018 - 07:33 PM

Vezi postareaTitirimundi, la 15 October 2016 - 10:48 PM, a spus:

Nu l-am luat, pentru ca am avut o retinere (de 160 de euro), dar parca simt asa, ca nu mai pot fara el :sad4:

Voua vi s-a intamplat? Sa traiti tot timpul cu senzatia ca aveti un parfum preferat si apoi sa mirositi unul din intamplare si sa va "electrocuteze"? Asa am simtit eu azi...Mi-am pus un strop pe mana si am plecat de la raft, apoi am ramas cu nasul lipit pe mana in mijlocul magazinului (asta cred, de fapt cred ca eream undeva in Paris intr-o dupa-amiaza de toamna). M-am intors si am mai pus si pe mana cealalta, parca tot nu imi venea sa cred...

Ladies, let me introduce you Caleche by Hermes

Atasament caleche.jpg

Si sa stiti ca eu nu ma mai spal pe maini pana iau salariul! :sad3:

Bam, fete! Ne mai stim, ne mai cunoastem? Eu pe voi da :sad4: Revin mereu cu drag la forum, dar am din nefericire timp mult prea putin.
Si ce sa-mi vada gluabele (oculare?). Titi e indragostita de un parfum nou, pe care eu nu il stiu?!?!??! Asa ceva!!! Dar cu Hermès sunt de mult de gat , da da. Twilly este in colectia mea si vor mai urma.

Titiri(ezule), ma bucur tare tare de tot ca l-ai gasit!!! Abia astept sa il miros! Aici , evident, nu iezista!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 44 Pagini +
  • « Prima
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou