Adriana, la 06 March 2021 - 02:34 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 28 February 2021 - 01:40 PM, a spus:
Dupa care, am un parfumel de cam 9 euro care e supermegalicious! Cred ca vreo 3 persoane m-au intrebat ce parfum deosebit port.
Este vorba de Miro - Femme, cu capacelul transparent, ceva foarte foarte fresh, diafan, vesel, sportiv si elegant in acelasi timp.
20210228_110225.jpg
Este intr-adevar plin de sintetici si ii simti cum iti lovesc narile cand il dai, dar se estompeaza destul de rapid si pe piele si in tesatura ramane un miros foarte placut! Iar sillage-ul (dara pe care o lasa in urma ) este considerabil pentru acest viteaz de 9 euro.
l-am luat pe amazon 14,80 €
nu stiu sa zic a ce miroase dar e proaspat "fresh" si extrem de placut
Ce tareeee! Abia acum vad asta! Ma bucur ca iti place! Se duce cam rapid, na...cel putin la mine, ca eu am faze fulger. Dau peste unul din asta , imi place, si il folosesc pe post de "colac de salvare" (ma scoate din anumite stari de fond) sau "schimbator de viteze/macaz" - daca sunt intr-o apatie, nu am chef de nimic, am o groaza de cap si nici o tragere de inima sa fac...bag din ala! Torn si cateva picaturi in cafea

Glumesc, poate ma crede vreo cineva pe aici pe bune si va mai am pe constiinta. Asadar, se duce räpiejor, dar e de nadejde. Sa il porti vesela!
No, ramanem la categoria parfumuri afordable ( accesibile la pret) . Nu stiu daca am mai povestit...parintii mei au avut decenta si intelepciunea sa ne lase sa fim autonome cat se poate financiar, lasandu-ne sa ne giram alocatia. De aia nu s-au atins nici unul iar daca se intampla vreodata sa ramana ei in pana, ne cereau cu imprumut, ne dadeau banii inapoi la termen

No, si ia ghici si ce imi luam eu din alocatia mea?

V-ati prins: parfumuri si deodorante

In apropierea bacului dadusem peste un deodorant care mi-a facut cu ochiul din prima : un tub auriu bronz cu numele pe el in litere gold: Parfum d'Or! Wow! Ce sofisticat mi s-a mai parut mie atunci, ceva asa, de clasa superioara, accesibil nu oricui . Il gaseam in Iulius Mall in Iasi. Logic ca mi-am dat o parte buna din alocatie pe el. L-am luat de doua ori la rand si ma dadeam cu el doar in seri speciale, la o petrecere, la o intalnire cu prietenii mai deosebita, asa, gen duminica seara, cand ne faceam toti eleganti si frumosi si plecam in gasca in oras, prin Copou. Ceva sofisticat, mi se parea mie, pentru doamne in toata varsta nu pustoaica de mua. Ndah aveam tupeu. Mai tarziu, cand eram deja la primul meu salar , am vazut sticla de parfum. Tot in Mall. Tot in Iasi. Si cu toate astea, nu am ajuns sa il iau niciodata...de ce? Pentru ca este un parfum de doamne in varsta, dulceag, poate chiar desuet , as putea spune.
Imi aduc aminte ca - parca tot aici - se iscase o minidisputa vis-à-vis de parfumuri si varsta la care sa le porti cand am spus ca Chanel No. 5 este pentru doamne de la o anumita varsta in sus...si au aparut replici de genul ca nu e adevarat, ca bla bla...well. Evident ca fiecare are autonomia absolut inalienabila sa isi puna pe ea orice esenta oricum, oricand, la orice ora din zi si din noapte, in orice cantitate doreste. Dar, eu vorbesc parfumeza

, deci stiu. Miros, deci exist
Si...in cautarile mele de timp pierdut, dau, la un moment dat, acum vreo nush cati ani, peste el pe net. Nici atunci nu l-am comandat. Abia cum m-am hotarat sa il comand. Concluzia? Calatorie inapoi in timp, atatea revelatii si viziuni pe care atunci, la varsta aceea, nu aveam cum sa le detin. Insa...mai am de trait vreo alti macar 30 de ani ca sa il pun pe mine

Si, s-ar putea ca si atunci tot cu Chanel Chance sa ma dau, tot Black Sabbath, Led Zep, Skid Row , Deep Purple si Judas Priest sa ascult si sa am , in sfarsit, carnet de motor...Ori, cand se duce porcaria asta de pandemie, sa imi pun o rochie cu crinolina, ma duc la carnaval la Venetia si ma dau cu el. E facut in 1986. Si inca mai rezista pe baricade. Respect!
So, ladies, vi-l prezint pe Parfum d'Or - o creatie spaniola , care reflecta dulceata regiunii , soarele ei, impletitura de oriental si european. Este dulce-floral, cu esente de flori de portocali si mandarini, violete, pruna, piersica, iasomie. Mie parca iasomia, pruna si violetele imi sar in nari. Pretul variaza intre 20 si 30 euro, in functie de unde il gasiti.