Forum Culinar: Despre parfumuri - Forum Culinar

Salt la continut

• 44 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Despre parfumuri

#121 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 May 2011 - 09:40 AM

Vezi postareaAdriana, la 26 May 2011 - 11:20 PM, a spus:

Trebuie incercat mereu inainte. Colega mea are un parfum care imi place enorm cind o miros, m-am dus sa mi-l iau si mi l-am dat si eu inainte de a-l cumpara, era oribil, noroc ca tipa avea doar testerul si am scapat :D

Il incercasem inainte, dar asa din mers m-a parfumat tanti aia.
Bine ca l-am incercat din nou si bine ca nu l-am luat.
De aia se zice ca nu se fac cadou parfumuri, parfumul e personal, poate sa ne placa la altii, dar pe pielea noastra sa fie naspa.

#122 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 27 May 2011 - 11:28 AM

eu am o prietena buna care foloseste un parfum de ma da cu craci-n sus. si isi da, ca ea il adora =))
nu pot sa respir in preajma ei si mi-e jena sa-i zic. mi-a dat pe mine un puff odata de mi-am rupt pielea cat m-am spalat.
si eu ma feresc sa iau parfumuri, decat mamei si surorii(una dintre ele) ca le stiu gusturile. maica-mea nu s-a schimbat, are boala pe lacramioare si ii iau de la crabtree&evelyn cand ma duc sa o vad. si sor'mea are aceleasi gusturi ca mine + - cateva.....

#123 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 27 May 2011 - 01:36 PM

Cand si-a luat ultimul parfum mr.Eataly, i-au dat mai multe mostre.Se termina fiola imediat, dar numai cu el m-am dat in ultimul timp.

Imagine atasata: monthly_05_2011/post-9-13064960530638.jpg

He Wood de la Dsquared.Ce-mi place =)) .Lemn ud, padure si brazi.Cred ca e urmatorul.Il iau si ne dam amandoi: unisex.

#124 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 27 May 2011 - 03:30 PM

Asta cum de mi-a scapat? Lemn ud si brazi, mmmmmmmm. Cota 2000, Fagaras? :headbang:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#125 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 May 2011 - 03:31 PM

Darkie, ce parfum era? Cumva Opium?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#126 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 27 May 2011 - 03:35 PM

nope, charlie something..:headbang: red poate? nici nu m-am obosit sa ma uit mai aproape, ma doare capul instantaneu :headbang:

#127 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 27 May 2011 - 05:31 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 27 May 2011 - 03:30 PM, a spus:

Asta cum de mi-a scapat? Lemn ud si brazi, mmmmmmmm. Cota 2000, Fagaras? :)

Da si cabana de lemn cu semineu si blana de urs(ecologica, uovcorz) in fata semineului. :violent1:

#128 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 28 May 2011 - 01:19 AM

cred ca Red Door? ati auzit de vreunul asa?...o s-o intreb ce foloseste ca ma roade acum :notworthy:

#129 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 29 May 2011 - 12:04 PM

Angie, Red Nightmare, poate? :drool:

Lilliy, imi faci dor de iarna.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#130 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 29 May 2011 - 12:42 PM

Vezi postareaAngel, la 28 May 2011 - 01:19 AM, a spus:

cred ca Red Door? ati auzit de vreunul asa?...o s-o intreb ce foloseste ca ma roade acum :blush:

Elizabeth Arden, l-am avut si eu acum ceva ani primit de la cumnata mea.E tare si mai dulceag, are note de frezie in el.Acum nu oricine il suporta.Asa cum imi place pe nepoata-mea Shalimar, dar pe mine imi vine sa :drool: dau la boboci daca il folosesc.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#131 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 02 June 2011 - 09:20 AM

Mie clasicele de la Guerlain mi se par facute pentru mämäi de la 65 ani in sus. Daca imi vine in nari pe strada, nici nu e nevoie sa intorn capul ca stiu ca e o bunica prin apropiere :floare: Nu stiu de ce, insa mi se par niste mirosuri demodate, depasite, lipsite de fantezie.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#132 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 June 2011 - 04:39 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 02 June 2011 - 09:20 AM, a spus:

Mie clasicele de la Guerlain mi se par facute pentru mämäi de la 65 ani in sus. Daca imi vine in nari pe strada, nici nu e nevoie sa intorn capul ca stiu ca e o bunica prin apropiere :) Nu stiu de ce, insa mi se par niste mirosuri demodate, depasite, lipsite de fantezie.

gusturile nu se dicuta, PH-ul poate diferii f mult si sti doar.Nepoata-mea poarta parfumul asta de cel putin 5 ani si da f bine pe ea.
Mie imi place Chanel 5, multi spun ca e de baba, oare eu sunt o baba?Chiar daca as fi nu ma simt :) :lol:

Acasa la mine

#133 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 02 June 2011 - 05:49 PM

Am primit din nou parfumul meu preferat.

Imagine postataRose Essentielle .

Nu numai ca imi place dar "sta pe pielea mea "ceea ce nu pot sa spun despre multe alte parfumuri.
Ma refer la Parfum nu la Apa de toaleta.Am avut-o si pe aia dar nici nu se compara.
Imi place ca il simt toata ziua.Nu-si schimba nota in timpul zilei.Miroase la fel si dupa cateva ore.
Cand trec pe langa cuier sau cand deschid dulapul,ma minunez de fiecare data cat de frumos miros hainele.
Miroase si perina,asa ca patul ramane "marcat "daca plec de acasa. Imagine postata

Cu toate astea nu e prea tare.
E romantic,cald,dar nu naucitor .Imagine postata

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_06_2011/post-48-13070295901152.jpg

Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#134 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 02 June 2011 - 06:13 PM

Ioana, nu era o critica la adresa nimanui care poarta aceste parfumuri ci doar o descriere a perceptiei proprii si personale. Nu inseamna nicidecum ca cine le poarta e baba. Cum ai spus si tu, "da" altfel pe fiecare :)

Insa, aici cel putin, aceste parfumuri sunt purtate preponderent de doamne de o anumita varsta.

Anca, sa il porti fericita fata mea. Si eu ador parfumurile care se imprima in haine, in dulap, in perna. Mie din colectia asta de la Bulgari imi place mult ala de iasomie. Multe parfumuri imi plac, intre mine si parfumuri este o relatie permanenta de amor, amor de toate felurile, intensitatile, nuantele. Le pot insela fara sa am nici cea mai mica mustrare de constiinta :lol:)) Inca nu am gasit parfumul caruia sa ii ramana loiala pe viata si nici nu cred ca se va inventa vreodata acest parfum. Barbat cariia sa ii fiu o viata alaturi, ei asta e alta treaba :)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#135 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 June 2011 - 04:27 PM

[quote name='Ioana' date='02 June 2011 - 04:39 PM' timestamp='1307025541' post='91281']
[quote name='Lapona Enigel' date='02 June 2011 - 09:20 AM' timestamp='1306999232' post='91211']
Mie clasicele de la Guerlain mi se par facute pentru mämäi de la 65 ani in sus. Daca imi vine in nari pe strada, nici nu e nevoie sa intorn capul ca stiu ca e o bunica prin apropiere :) Nu stiu de ce, insa mi se par niste mirosuri demodate, depasite, lipsite de fantezie.
[/quote]

[quote name='Lapona Enigel' date='02 June 2011 - 06:13 PM' timestamp='1307031207' post='91287']
Ioana, nu era o critica la adresa nimanui care poarta aceste parfumuri ci doar o descriere a perceptiei proprii si personale. Nu inseamna nicidecum ca cine le poarta e baba. Cum ai spus si tu, "da" altfel pe fiecare :)
Insa, aici cel putin, aceste parfumuri sunt purtate preponderent de doamne de o anumita varsta.
[/quote]

N-am luat-o si nici n-am spus ca ar fi o critica, ci doar ca e perceput altfel de fiecare dintre noi.
Tu l-ai catalogat drept un parfum de baba :D

[quote name='Piscotel' date='02 June 2011 - 05:49 PM' timestamp='1307029755' post='91286']
E romantic,cald,dar nu naucitor .
[/quote]

:) Pisco, si eu il ador .Sa te parfumezi cu placere :)

Acasa la mine

#136 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 03 June 2011 - 06:15 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 29 May 2011 - 12:04 PM, a spus:

..... Red Nightmare, poate? :)

:) esti totala!

Ma naucesc mirosurile tari....daca am unul in jur imi estompeaza orice alt miros si apoi sigur imi strica dispozitia.
....Chiar zilele cand incepusem sa mancam la un restaurant vine unu si se pune langa me (cu spatele)...fetelor cat de rau mi-a fost.

#137 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 03 June 2011 - 06:19 PM

Vezi postareaIoana, la 03 June 2011 - 04:27 PM, a spus:

Vezi postareaPiscotel, la 02 June 2011 - 05:49 PM, a spus:

E romantic,cald,dar nu naucitor .Imagine postata

Imagine postata Pisco, si eu il ador .Sa te parfumezi cu placere Imagine postata

Ioana,

Ma parfumez de zor .Imagine postata
Toata ulitza miroase ROZ .Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#138 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 04 June 2011 - 05:19 PM

[quote name='Ioana' date='03 June 2011 - 04:27 PM' timestamp='1307111275' post='91385']
[quote name='Ioana' date='02 June 2011 - 04:39 PM' timestamp='1307025541' post='91281']
[quote name='Lapona Enigel' date='02 June 2011 - 09:20 AM' timestamp='1306999232' post='91211']
Mie clasicele de la Guerlain mi se par facute pentru mämäi de la 65 ani in sus. Daca imi vine in nari pe strada, nici nu e nevoie sa intorn capul ca stiu ca e o bunica prin apropiere :P Nu stiu de ce, insa mi se par niste mirosuri demodate, depasite, lipsite de fantezie.
[/quote]

[quote name='Lapona Enigel' date='02 June 2011 - 06:13 PM' timestamp='1307031207' post='91287']
[/quote]

N-am luat-o si nici n-am spus ca ar fi o critica, ci doar ca e perceput altfel de fiecare dintre noi.

Tu l-ai catalogat drept un parfum de baba :P

:P Äh...Ioana, nu e nevoie sa reiei ce am scris eu mai sus...cand scriu o fac la modul constient, parol. In ceea ce priveste a doua afirmatie a ta,
am subliniat pronumele cu pricina, care accentueaza perceptia proprie, a mea, mie, îmi, -mi. Sa isi fi schimbat rolul semantic de cand am parasit io patria-mi muma? :P In acest caz, am ratat revolutia in gramatica limbii romane. Ah, uite, mi-ai facut dor de Piersic si gramachica iashte ce iashte . Sa ramanem totusi la parfumuri :P
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#139 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 June 2011 - 09:57 PM

imi esi draga,asa ca ia de aici
Imagine atasata: monthly_06_2011/post-479-13072173596358.jpg

ca mi se pare ca ai corectat prea multe lucrari si aici nu suntem la sc sa facem analiza pe text :)

o duminica placuta si parfumata

Acasa la mine

#140 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 05 June 2011 - 02:31 PM

Ästa-i Arsenic-cocktail? :occasion14:

Daca tot suntem in sezonul capsunilor, sa o dam pe Daiquiri, foarte parfumat:
Imagine atasata: monthly_06_2011/post-12-13072769455194.jpg

P.S. Nici o legatura cu profesia mea ori cu diverse analize, nu suport redundantele asta-i tot :toothy6:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 44 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou