Forum Culinar: Despre parfumuri - Forum Culinar

Salt la continut

• 44 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Despre parfumuri

#141 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 05 June 2011 - 09:05 PM

Mah fetelor,deci io-s baba si nu-mi plac parfumurile alora,si nu mi-au placut nici în frageda tinerete!So!Asta e analiza mea proprie se personala :)

Si acum sa trecem la probleme mai realistice! :)
De ce mama huciului nu mai îmi place niciun parfum în ultima vreme?Chiar am impresia ca foarte multe au aceeasi nota :71: :violent1:
În afara de Gucci Rush 2 si Aqua di Gio,nu mai ma încînta niciunul.Chestia e ca nici astea nu ma mai satisfac 100%.
Înainte ma încînta Dior(J'adore),D&G(Light Blue),Kenzo(Flower).Altele de la Armani ca Gió,sau Gucci Flora....etc,etc...si acum NU mai...
Vreau sa-mi placa si altceva!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#142 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 05 June 2011 - 09:18 PM

Vezi postareaMaya, la 05 June 2011 - 09:05 PM, a spus:

Mah fetelor,deci io-s baba si nu-mi plac parfumurile alora,si nu mi-au placut nici în frageda tinerete!So!Asta e analiza mea proprie se personala :)

Si acum sa trecem la probleme mai realistice! :)
De ce mama huciului nu mai îmi place niciun parfum în ultima vreme?Chiar am impresia ca foarte multe au aceeasi nota :71: :violent1:
În afara de Gucci Rush 2 si Aqua di Gio,nu mai ma încînta niciunul.Chestia e ca nici astea nu ma mai satisfac 100%.
Înainte ma încînta Dior(J'adore),D&G(Light Blue),Kenzo(Flower).Altele de la Armani ca Gió,sau Gucci Flora....etc,etc...si acum NU mai...

Pai si tu te mai schimbi, ai alte stari sufletesti.... normal ca nu te mai "coafeaza" nici un parfumel.
Io tre' sa ma laud ca mi-am convins giupanu' (nu mi-a luat prea mult :)), sa-mi aduca un parfumel peste 2 saptamani, cand vine. Si mi-a promis ca-n septembrie, cand vine iar, imi aduce altu'. :) :)

#143 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 June 2011 - 10:27 PM

Mah fetelor,deci io-s baba si nu-mi plac parfumurile alora,si nu mi-au placut nici în frageda tinerete!So!Asta e analiza mea proprie se personala :P

Si acum sa trecem la probleme mai realistice! =))
De ce mama huciului nu mai îmi place niciun parfum în ultima vreme?Chiar am impresia ca foarte multe au aceeasi nota =)) =))

Nu te mai incanta si pentru ca te-ai obisnuit cu mirosul si nu il mai simti. Eu chair rotesc vreo 10 parfumuri, dar egal ... nu mai simt mirosul. Daca insa dau din intamplare cu mana prin par, dupa ureche unde il aplic, si duc mana la nas il simt si dupa mai bine de 12 ore.
Issey Miyake / L'Eau D'Issey - Eau de Parfum nu iti place? sau acelasi Eau de Toilette? Mie imi plac toate, dar in special L'Eau si masculin si de dama. Este un parfum foarte comlex, pur floral, cu note de mosc si lemn. Au o nuanta discreta, dar persistenta.
Nici eu nu mi-am gasit parfumul vietii mele. Acum vreo 15 ani il intalneam, stiam cum miroase, in ultima vreme insa nu il mai miros.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#144 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 05 June 2011 - 10:56 PM

Foxyy,analiza ta se potriveste cu a sotului meu.El zice la fel,ca e vorba de starea mea sufleteasca...care se pare ca înca este rasfirata pe alte meleaguri...

Daniella,problema este ca le simt si nu-mi place niciunul!Zic de cele care le tot probez.Si interesant ca mai mi se si pare ca seamana toate unu cu celalalt =))
Astea care înca le mai folosesc,le simt foarte bine si înca îmi plac,dar nu ma mai satisfac 100%...din cauza ca mai vreau sa-mi placa si altele,sau macar unu!Unu la care pot spune Wowwwwww! =))

Ori e nasul meu de vina? =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#145 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 05 June 2011 - 11:10 PM

Mama , Lapo, habar n-am de ce rastalmacesti.am spus fiecare percepem altfel, am si spus ca mie pe pielea mea nu-mi place.Tu ai spus ca nici nu te mai intorci cand il simti ca sti ca e o baba.La asta m-am referit.
Nu tb sa ne placa la toate ceva.

Urasc discutiile in contradictoriu ,dar uneori am impresia ca o iei prea personal, no sincer acum,nu te ambala ca sincer n-are rost, =)) , si nu e arsenic, daca nu ma-i fi vazut niciodata as mai fi spus ca putei spune ca iti dau arsenic, da asa.......

Eu in ultimul timp prefer Rose Essentielle-ul si Lolita Lempika.Desi imi place Rush 2 si eu parca nu-l mai percep ca inainte.
Am primit o proba de Taj Sunset de la Escada, chiar daca e Edt persista.Un parfum fructat tare placut de vara.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#146 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 06 June 2011 - 03:11 AM

Maya, sant in aceeasi oala cu tine. ma tot duc si miros si vin tot cu mana goala.
si eu simt ca miros toate la fel, singururl care il mai folosesc la ora actuala e The One. imi trebuie ceva de iarna mie si nu am gasit nimic sa ma satisfaca. nu vreau neaparat unul pe care-l recomanda tanticile de acolo ca " se cumpara rau" =)), vreau ceva care sa ma faca sa ma gandesc la miros =)) (daca intelegeti ce vb eu aici)

#147 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 06 June 2011 - 07:42 AM

Issey Miyake / L'Eau D'Issey - Eau de Toilette is my love =)) e asa de subtil =)) .

Davidoff- Cool water e iar unul fresh dar tare finut.

Un altul din dotare este Belissima - Blumarin dar, nu intotdeauna il pot utiliza deoarece mi se pare incarcat.

Pure de la DKNY, Funny de la Moschino, Eau Ressourcante de la Clarins Paris imi mai starnesc interesul =)).

Stiti ce ma intriga pe mine: cu ce soarele meu isi dau unele tipe de miros de zici ca e tot flaconul pe ele?...Folosesc crema de corp a parfumului cu care ma dau dar tot nu miros ca tipele alea.Care e secrtul lor fetelor?

#148 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 06 June 2011 - 02:47 PM

Imi pare rau sa va inec corabiile,dar si in materie de parfumuri,banii fac diferenta.
Daca eu imi permit un parfum de maximum 100 E,altii cumpara parfum de

215 000 de dolari.
No 1 by Clive Christian Imagine postata

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-48-13073643635174.jpg
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#149 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 06 June 2011 - 05:41 PM

Mah fetelor,deci io-s baba si nu-mi plac parfumurile alora,si nu mi-au placut nici în frageda tinerete!So!Asta e analiza mea proprie se personala :P

Si acum sa trecem la probleme mai realistice! :bounce:
De ce mama huciului nu mai îmi place niciun parfum în ultima vreme?Chiar am impresia ca foarte multe au aceeasi nota :tongue3: :occasion14:

Exact aceeasi buba o am si eu de cativa anisori. Si stii foarte bine ca ce se gaseste prin alte colturi de Evropa, nu se gaseste neaparat la noi. Acusica ma duc la capitela (singura adevarata in Europa in privinta modei si cosmeticalelor :)) ). Ia zi, te intereseaza vreo nota anume? Abia astept sa vad ce au casele frantuzesti pe acolo. Multe din ce au ei nu gasim la noi...Spre exemplu, la Sephora la ei au deodorante pentru toate parfumurile de casa. La noi mumu. :bounce:

Ia zi, sa iau niste monstri cu mine sa ii fac pachet si ti-i trimit?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#150 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 06 June 2011 - 05:50 PM

Vezi postareaPiscotel, la 06 June 2011 - 02:47 PM, a spus:

Imi pare rau sa va inec corabiile,dar si in materie de parfumuri,banii fac diferenta.
Daca eu imi permit un parfum de maximum 100 E,altii cumpara parfum de

215 000 de dolari.
No 1 by Clive Christian Imagine postata

Atasament 137_1.jpg

Aici ai mare dreptate! Money talks si inca loudly :occasion14:

Maya, eu iti recomand niste boutique-uri mai desucheate, mai exclusiviste, acolo mai aduc si din Italia, din Franta case care pe la noi la Douglas nu se gasesc. Eu demult nu prea mai intru pe la Douglas. Unde mai pui ca aici la värzari - si va jur mai ca in Vaslui, in colt de Moldova saraca si amarata cucoanele are stil dom'ne da' aici...madamele care vinde ele acoloja is date cu 5 kile pudre si rujuri din cele scumpe si inca fro trei miresme la gramada, nu au nic de-a face cu stiinta mirosurilor si te privesc de parca pravalia ar fi a lor. Daca le intreb ceva, cum zice Mirela, isi spun lectioara invatata dimineata la training si gata. Daca incep sa le intreb amanuntit, s-au pierdut, gata.

Eu mi-am promis mai demult ca imi voi comanda niste mostre de Clive si Amouage, chit ca m-o costa 30 pe fiola dar vreau sa stiu cum miroase.

Acum ani eram pe 5th Avenue si am intrat intr-un boutique Caron, unde avea esente. Am incercat cateva si am iesit cu migrene de acolo. Cred ca inca nu am "crescut" suficient pentru ele :tongue3:)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#151 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 06 June 2011 - 07:54 PM

Cred ca e prima data cînd o fac,dar o fac.Îmi permit sa te contrazic.Eu zic ca nasul/mucoasa personala :occasion14: si cum emana pielea mea parfumul respectiv,face parfumul parfumului pentru mine si nu banul.
Nu am probat niciodata un parfum de 200.000 si nush cîte mioare mai marunte :bounce: ,dar astea în general sînt cele în flacoanele care costa sutele de mii,iar parfumul de obicei exista si la flacon de sticla si costa cu muuult mai putin :tongue3:
În cazul astuia aratatat de tine,parfumul din sticla costa doar o mie si ceva,nu mai mult de doua.Restul e ambalajul de colectie :bounce:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#152 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 06 June 2011 - 08:07 PM

Laponela,eu caut între astea normale,ce se gasesc pe pamînt :tongue3: Nu ma dau în vînt dupa parfumuri exclusiviste.Am avut ocazia sa "adulmec" si unele mai scumpe,dar am observat pentru mine...ca,cu cît mai scump,cu atît mai persistent si totodata mai greu de suportat pentru mine.
Bai da uei...nu mi-am cumparat înca niciodata un parum de la douglas :occasion14: ...nu am la îndemîna.

Hmmm,eu zic ca sînt în cautare dupa o nota florala dar în directia mai proaspata,nu dulce,si în niciun caz orientala.O nota usoara,dar prezenta,persistenta...if you know what i mean...

Anjelina,o fi o faza trecatoare si pentru noi.Odata si odata gasim parfumul care ne da pe spate :bounce:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#153 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 06 June 2011 - 09:40 PM

Vezi postareaMaya, la 06 June 2011 - 08:07 PM, a spus:

Laponela,eu caut între astea normale,ce se gasesc pe pamînt :D Nu ma dau în vînt dupa parfumuri exclusiviste.Am avut ocazia sa "adulmec" si unele mai scumpe,dar am observat pentru mine...ca,cu cît mai scump,cu atît mai persistent si totodata mai greu de suportat pentru mine.
Bai da uei...nu mi-am cumparat înca niciodata un parum de la douglas :) ...nu am la îndemîna.

Hmmm,eu zic ca sînt în cautare dupa o nota florala dar în directia mai proaspata,nu dulce,si în niciun caz orientala.O nota usoara,dar prezenta,persistenta...if you know what i mean...

Anjelina,o fi o faza trecatoare si pentru noi.Odata si odata gasim parfumul care ne da pe spate :D

Mhmmm, I know, I know :) Ia zi, de la Guerlain, colectia Aqua Allegoria ai incercat? Daca esti cu Aqua di Gio, atunci trebuie sa gasesti ceva care sa te atraga in colectia asta. Personal mi le-as lua pe toate. Trebuie sa spun ca parfumurile moderne pe care le-au scos sunt foaaarte diferite fata de "filozofia" lor de baza. Sunt ceva de...nush cum sa iti spun, cel mai bine e sa te duci intr-un Douglas mare si sa le probezi. Ia-ti timp, cauta undeva sa aiba posibilitatea undei "degustari" corecte, adica boabe de cafea, ori iti iei saculet de cafea cu tine :)

Uite-le aici:
http://www.guerlain....ria-page-gamme/

Si cei de la Hermès au ceva in directia asta: http://germany.herme...01_10051_-3___0, doar ca pe mine, nota de baza ramane tot cu acel damf clasic, demodat :)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#154 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 06 June 2011 - 09:53 PM

Vezi postareaMaya, la 06 June 2011 - 07:54 PM, a spus:

Cred ca e prima data cînd o fac,dar o fac.Îmi permit sa te contrazic.Eu zic ca nasul/mucoasa personala Imagine postata si cum emana pielea mea parfumul respectiv,face parfumul parfumului pentru mine si nu banul.
Nu am probat niciodata un parfum de 200.000 si nush cîte mioare mai marunte Imagine postata ,dar astea în general sînt cele în flacoanele care costa sutele de mii,iar parfumul de obicei exista si la flacon de sticla si costa cu muuult mai putin Imagine postata
În cazul astuia aratatat de tine,parfumul din sticla costa doar o mie si ceva,nu mai mult de doua.Restul e ambalajul de colectie Imagine postata

Tu fata,nu-i bai ca ma contrazici.
Ca de fapt sunt perfect de acord cu tine.Imagine postata
Ce-am vrut sa zic,e ca eu nu o sa-mi permit vreodata nici sa-l miros.
Pentru ca vorba Laponelei,as vrea macar sa stiu cum miroase,dar pretul e prohibitiv.
Si de banii aia cred ca ar trebui sa te cam dea pe spate.Chiar si de 1000 de dolari.

In privinta pielii asa e.
Sunt parfumuri care imi plac cand le simt pe altcineva,dar pe mine nu-mi plac,sau "nu stau " .
Asa ca nu am ce face.
Cand gasesc ceva dupa pielea mea,trebuie musai sa fac o fixatie.
Eu nu suport mirosul de mosc.Asa ca il evit pe cat posibil.
Din pacate acestea sunt parfumurile cele mai persistente.
In alta dezordine de idei.
Am primit acum multi ani un parfum Betty Barklay,care era nemaipomenit.
Nu mai stiu cum se numea,dar nu gasesc casa asta de parfumuri in Ro.
Stiti ceva de ea ?

#155 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 06 June 2011 - 09:57 PM

Pisco, Betty e si aici dar are mai multe feluri. Si eu am primit acum vreo 17 ani o mostra cu un parfum absolut deosebit. Desi pe ea scria Elizabeth Arden Red parca, nu avea de aface cu parfumul asta. De atunci il tot caut, mirosul adica. E asa cum descrie Maya, fresh si totusi putin floral, dar nu oriental, nu dulce. Era deosebit.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#156 Useril este offline   La-Chef-A 

• La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 06 June 2011 - 10:09 PM

Pisco, pentru Betty Barclay vorbeste cu fetele din Germania.

http://www.bettybarc.../en/stores.html

#157 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 06 June 2011 - 10:13 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 06 June 2011 - 09:57 PM, a spus:

Pisco, Betty e si aici dar are mai multe feluri. Si eu am primit acum vreo 17 ani o mostra cu un parfum absolut deosebit. Desi pe ea scria Elizabeth Arden Red parca, nu avea de aface cu parfumul asta. De atunci il tot caut, mirosul adica. E asa cum descrie Maya, fresh si totusi putin floral, dar nu oriental, nu dulce. Era deosebit.

Eu am gasit pe net in magazinele online Apa de toaleta,dar nu si parfum B.Barklay.
No ala sigur i-ar fi placut lui Maya.
Mie mi l-a adus Omul in 1985 din Aachen.
Din pacate nu i-am retinut numele.
Din cate am inteles, nu au scos pe piata multe parfumuri, asa ca poate ,poate intr-o zi il mai nimeresc.

#158 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 06 June 2011 - 10:19 PM

Vezi postareaLa-Chef-A, la 06 June 2011 - 10:09 PM, a spus:

Pisco, pentru Betty Barclay vorbeste cu fetele din Germania.

http://www.bettybarc.../en/stores.html

Gabi,
Da,stiu ca e Casa nemteasca.Problema e ca nu mai stiu cum se numea parfumul.Imagine postata
Astept sa-si faca reprezentanta in Romania.Ca au si haine si pantofi.
Atunci am sa merg sa-mi bag nasul in ele pana il gasesc.

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-48-13073915348418.jpg

#159 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 06 June 2011 - 10:28 PM

Vezi postareaMaya, la 06 June 2011 - 08:07 PM, a spus:

Io am cautat ani in sir parfumul Caline, abia de Craciun s-a indurat Mosu' :) sa-mi gaseasca unu' si sa mi-l faca cadou. In magazinele din nemtia, se pare ca nu se gaseste, dar il poti comanda de pe net. Daca cumva nu-ti place, iti trimit adresa mea! :)

#160 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 06 June 2011 - 10:42 PM

ma bag si eu in discutie, cu toate ca nu sunt mare cunoscatoare de parfumuri. Ca sa va faceti o idee cat de des ma dau eu cu parfum, va spun ca mi-am cumparat unul acum 6 ani si inca mai am din el :) . Deci am Les Belles De Ricci Spicy Delight si il ador. Dar, am observat ca imi place mirosul lui doar iarna, vara nu sta asa de bine, parca trebui ceva mai fresh, dar nu stiu ce, nu l-am gasit inca...
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

Arata acest topic

• 44 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul