Lizura, la 17 June 2011 - 08:48 AM, a spus:
Angel, la 06 June 2011 - 03:11 AM, a spus:
si eu simt ca miros toate la fel, singururl care il mai folosesc la ora actuala e The One. imi trebuie ceva de iarna mie si nu am gasit nimic sa ma satisfaca. nu vreau neaparat unul pe care-l recomanda tanticile de acolo ca " se cumpara rau" , vreau ceva care sa ma faca sa ma gandesc la miros (daca intelegeti ce vb eu aici)
Apai...mai mama voi ati auzit de mass production? ei asta au inceput sa faca si cu parfumurile, mira'm'as sa nu fie produse toate in China de fapt...
In final cind se topesc un pic pe mina miros toate la fel...indiferent ce iei...de aia eu nu mai cumpar nimic...singurul pe care am zis ca il iau e Estee Lauder - Tuberose Gardenia a....si imi mai parea deosebit unul de la Dior parca Portofino.
In rest toate miros la fel si se numesc la fel, doar cu "coada" schimbata sub forma unui adjectiv in plus care clincheteshte solitar...nefacind altceva decit sa te bage in ceata...
Mi s-a intimplat la "n parfurmuri de la aceeasi casa, sa nu imi mai dau seama ce vroiam sa cumpar pt ca toate sticlele arata si miros la fel...
Esteri...ce mai...ca parfumurile adevarate s-au dus:))
Mi-ai luat vorbele din gura iubita!
Ce mi se pare destul de individual cum is alea de la L'Occitane plus cele cateva case "istorice" deja care isi fac de sute de ani aceleasi esente. De asta raman insa si asa de exorbitante la pret. Ce ma deranjeaza pe mine e ca multe nu se mai produc, mor de oftica.
Eu am problema cu unul de la Cacharel, in care mai am cateva picaturi si care nu se mai face. Parfumul asta e ca vinul rosu de calitate, cu cat s-a invechit cu atat si-a rafinat aroma. Acum cica Noa ar fi acelasi parfum, dar nu miroase la fel deloc!