Forum Culinar: Despre parfumuri - Forum Culinar

Salt la continut

• 44 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Despre parfumuri

#201 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 19 June 2011 - 11:06 AM

Vezi postareaLizura, la 17 June 2011 - 08:48 AM, a spus:

Vezi postareaAngel, la 06 June 2011 - 03:11 AM, a spus:

Maya, sant in aceeasi oala cu tine. ma tot duc si miros si vin tot cu mana goala.
si eu simt ca miros toate la fel, singururl care il mai folosesc la ora actuala e The One. imi trebuie ceva de iarna mie si nu am gasit nimic sa ma satisfaca. nu vreau neaparat unul pe care-l recomanda tanticile de acolo ca " se cumpara rau" :hug:, vreau ceva care sa ma faca sa ma gandesc la miros :) (daca intelegeti ce vb eu aici)

Apai...mai mama voi ati auzit de mass production? ei asta au inceput sa faca si cu parfumurile, mira'm'as sa nu fie produse toate in China de fapt...

In final cind se topesc un pic pe mina miros toate la fel...indiferent ce iei...de aia eu nu mai cumpar nimic...singurul pe care am zis ca il iau e Estee Lauder - Tuberose Gardenia a....si imi mai parea deosebit unul de la Dior parca Portofino.
In rest toate miros la fel si se numesc la fel, doar cu "coada" schimbata sub forma unui adjectiv in plus care clincheteshte solitar...nefacind altceva decit sa te bage in ceata...

Mi s-a intimplat la "n parfurmuri de la aceeasi casa, sa nu imi mai dau seama ce vroiam sa cumpar pt ca toate sticlele arata si miros la fel...

Esteri...ce mai...ca parfumurile adevarate s-au dus:))

Mi-ai luat vorbele din gura iubita!

Ce mi se pare destul de individual cum is alea de la L'Occitane plus cele cateva case "istorice" deja care isi fac de sute de ani aceleasi esente. De asta raman insa si asa de exorbitante la pret. Ce ma deranjeaza pe mine e ca multe nu se mai produc, mor de oftica.

Eu am problema cu unul de la Cacharel, in care mai am cateva picaturi si care nu se mai face. Parfumul asta e ca vinul rosu de calitate, cu cat s-a invechit cu atat si-a rafinat aroma. Acum cica Noa ar fi acelasi parfum, dar nu miroase la fel deloc!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#202 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 19 June 2011 - 11:08 AM

Darky, dezvaluie-ne mai repede noul tau "crash" :hug:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#203 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 19 June 2011 - 11:24 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 19 June 2011 - 11:08 AM, a spus:

Darky, dezvaluie-ne mai repede noul tau "crash" :hug:

Mi-ai luat vorba din gura!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#204 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 19 June 2011 - 11:40 AM

:hug: curioaselor...nu a ajuns, pe 21 scrie ca ajunge :)
e Armani fetelor, Emporio Armani - She
am stat in dubiu intre asta si Armani Code. il iau si p-ala da nu spuneti la nimeni :D

#205 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 19 June 2011 - 02:01 PM

Ce sa zic? :hug: :)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#206 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 19 June 2011 - 03:32 PM

Vezi postareaAngel, la 19 June 2011 - 11:40 AM, a spus:

:) curioaselor...nu a ajuns, pe 21 scrie ca ajunge :D
am stat in dubiu intre asta si Armani Code. il iau si p-ala da nu spuneti la nimeni :P

Eu întreb,ca ma orientez dupa tine.Vezi ca ne cam potrivim la gusturi,creme,parfumuri,mese,scaune :hug:
Ieri am probat si eu 2-3 parfumuri,si pentru ca am vazut Red Door,ala de te izbea pe tine de podele,am tras si eu un nas din el,si era sa vomit!
Nici nu ma mir ca ti s-a facut rau de la el.Deci mergem pe aceeasi linie B)

As mai fi vrut sa probez un Bvlgari-Jasmine Noire EdP,dar dupa Red Door,mi-au cedat nervos nervii olfactivi...
Îl are cineva?Am citit si eu despre el,dar ma intereseaza cum îl simtiti voi.Daca e greu,puternic sau foarte persistent...e placut floralul sau e foarte oriental?
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#207 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 20 June 2011 - 12:02 AM

tu te orientezi dupa mine, eu dupa tine
m-am dus intinsa la armani din cauza ta cu armani code :71:, mi-a placut mult dar e piperat tare la pret, she- miroase bine(dupa nasul meu) si m-a facut sa ma intorc a doua zi sa-l pun iar pe mine. da bine pe pielea mea. mai astept pt code :P

altul care imi plave tare si nu-l gasesc la mine(doar in melbourne l-am gasit si nu l-am luat ca proasta) e Very Valentino. abia astept sa mi-l trimita prietena mea cand se duce acasa in State, nu mai am rabdare. in Europa s-ar mai gasi la mine nu-l mai aduce se pare :biggrin:

#208 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 20 June 2011 - 12:04 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 19 June 2011 - 02:01 PM, a spus:

Ce sa zic? :biggrin: :71:

disappointed? :P mi-a placut pe pielea mea, mereu ma intorceam dezamagita. asta m-a prins imediat. can't explain :P

#209 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 20 June 2011 - 02:28 PM

Nu, nu, nu, nu la sta ma refeream. Reiau:

Vezi postareaAngel, la 19 June 2011 - 11:40 AM, a spus:

:lol: curioaselor...nu a ajuns, pe 21 scrie ca ajunge :((
am stat in dubiu intre asta si Armani Code. il iau si p-ala da nu spuneti la nimeni :)

Ce sa zic? :occasion15:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#210 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 20 June 2011 - 02:41 PM

As mai fi vrut sa probez un Bvlgari-Jasmine Noire EdP,dar dupa Red Door,mi-au cedat nervos nervii olfactivi...
Îl are cineva?Am citit si eu despre el,dar ma intereseaza cum îl simtiti voi.Daca e greu,puternic sau foarte persistent...e placut floralul sau e foarte oriental?
[/quote]

eu il am, pe Jasmine. am fost la magazin si l-am mirosit si nu mi-a prea placut. de Craciun l-am primit de la Mos, am crezut ca mor cand am vazut cutia, ma si gandeam la cine o sa-l dau. dar, l-am incercat si se pare ca mi se potriveste, chiar miroase altfel cand il port.

poate iti dau o mostra si-l poti incerca, sa vezi cum "iti vine"
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#211 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 21 June 2011 - 07:03 PM

mi-a luat omu' joop - thrill. il vizionasem in baie la o prietena si-am pomenit de el :tongue3: .
imi place, e usor, floral, de vara.

#212 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 25 June 2011 - 03:30 PM

Daca tot am ajuns in aeroport , nu se putea sa nu intru la duty-free , la cercetat parfumuri.Am intrat cu gandul sa-mi iau ceva fresh , de vara.M-am lovit de 5Th Avenue de la Elisabeth Arden si eram curioasa cum miroase. L-am incercat ....cam tare , am plecat la mirosit altele.Dupa ceva timp de cercetat rafturi , am simtit din nou pe piele mirosul de la 5Th Avenue , altfel , mai soft , mai placut , asa ca m-am intors si l-am luat.Am renuntat la "fresh-ul" pe care-l cautam in favoarea lui. :hug: Fresh-ul data viitoare.

#213 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 25 June 2011 - 09:37 PM

Vezi postareamilena, la 20 June 2011 - 02:41 PM, a spus:

eu il am, pe Jasmine. am fost la magazin si l-am mirosit si nu mi-a prea placut. de Craciun l-am primit de la Mos, am crezut ca mor cand am vazut cutia, ma si gandeam la cine o sa-l dau. dar, l-am incercat si se pare ca mi se potriveste, chiar miroase altfel cand il port.

Azi am trecut iar pe lînga parfumuri,si am probat doar Jasmin Noir,sa nu se "încurce" cu altceva.Asta a fost acum multe ore.Înca las dîra parfumata dupa mine.Barbatu-meu zice ca ma prinde bine.M-am dat cu un strop la încheietura mîinii si mi-am frecat încheieturile de la mîini una de alta.Pentru ca era înca umed bine,mi-am lipit încheieturile mîinilor si de gît în ambele parti.Deci o "pompa" mica,împartita în patru locuri e mult!
Doamna de acolo a zis sa nu mi-l cumpar azi,chiar daca îmi place pe moment,ci sa-l las pîna seara pe mine,sa vad cum se schimba...cum lucreaza cu pielea.Dupa cum se pare îl absoarbe si reda foarte bine.Îmi place cum miroase,dar mi se pare destul de tare.Nu am vazut,este în varianta asta si EdT sau doar asta ce l-am probat eu EdP?

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#214 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 26 June 2011 - 08:20 AM

Vezi postareaMaya, la 25 June 2011 - 09:37 PM, a spus:

Vezi postareamilena, la 20 June 2011 - 02:41 PM, a spus:

Azi am trecut iar pe lînga parfumuri,si am probat doar Jasmin Noir,sa nu se "încurce" cu altceva.Asta a fost acum multe ore.Înca las dîra parfumata dupa mine.Barbatu-meu zice ca ma prinde bine.M-am dat cu un strop la încheietura mîinii si mi-am frecat încheieturile de la mîini una de alta.Pentru ca era înca umed bine,mi-am lipit încheieturile mîinilor si de gît în ambele parti.Deci o "pompa" mica,împartita în patru locuri e mult!
Doamna de acolo a zis sa nu mi-l cumpar azi,chiar daca îmi place pe moment,ci sa-l las pîna seara pe mine,sa vad cum se schimba...cum lucreaza cu pielea.Dupa cum se pare îl absoarbe si reda foarte bine.Îmi place cum miroase,dar mi se pare destul de tare.Nu am vazut,este în varianta asta si EdT sau doar asta ce l-am probat eu EdP?

Jasmine Noir ?
deci Bvulgari ca si Rose Essentiell-ul meu .
Rose ai incercat ?
E mare deosebire intre Parfum si Apa.
Apa de parfum nu sta pe mine nici o ora .
Eu nu am incercatJasmine Noire,dar ma duc luni sa-i fac proba si pe pielea mea.Chiar sunt curioasa.

Acum cativa ani era in voga printre doamnele baimarene,
Omnia Crystalline de la aceeasi casa.Pe mine nu statea.

Ce ti-e si cu pieile astea domle .Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#215 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 26 June 2011 - 06:42 PM

Vezi postareaPiscotel, la 26 June 2011 - 08:20 AM, a spus:

Jasmine Noir ?
Rose ai incercat ?
Eu nu am incercatJasmine Noire,dar ma duc luni sa-i fac proba si pe pielea mea.Chiar sunt curioasa.

Da,tot Bvlgari.Eu am mers asa hotarîta sa probez Jasmin Noir,si cum spuneam,doamna de acolo mi-a spus sa nu-l amestec cu nimic altceva,si sa nu-l cumpar pe loc la proba,chiar daca pe moment îmi place.Tot ea mi-a spus sa probez data viitoare Rose Essentielle,si tot asa,sa-l las sa se acomodeze cu pielea,si sa ma hotarasc dupa aia care-mi sta mai bine.
Eu am fost asa hotarîta cu Niore-ul,desi dupa proba mi-a spus ca Rose,s-ar putea sa ma coafeze mai bine.Vedem data viitoare.M-am bucurat ca nu a vrut sa mi le bage pe gît,asa cum fac altele :blackeye: Egal care va fi alesul-parfum bineînteles,nu EdT.

Tu care varianta o ai? Sticluta ovala sau modelul clasic coltzos?Sau ala oval o fi doar varianta de flacon mic?
Stiu ca a fost cadou,dar ai idee cît costa în tara?Vreau sa cadorisesc pe cineva din tara,si ma întrebam daca sa-l iau de aici sau de acolo?
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#216 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,242
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 26 June 2011 - 09:45 PM

Am vazut ieri la Sephora parfum Sex Pistols, m-am dat cu el si cu inca vreo 4-5 parfumuri, cum fac de obicei cind intru intr-un magazin de parfumuri, si mi-a placut foarte mult. Le-am mai mirosit pe toate toata seara, dar asta mi-a placut cel mai mult. Poate m-am lasat influentata de faptul ca mie imi place muzica si stilul lor... ideea e ca mi-a placut. Oricum nu mi-l cumpar ca m-am cam lasat de sportul cu (foarte) multe parfumuri deodata, dar poate va intereseaza pe voi. Mie mi se pare potrivit si pentru barbati, ia sa ziceti si voi daca nu e asa :(
Momentan sint indragostita de Forever and ever de la Dior, gasit cu greu la comanda pe internet, ca in magazine nu exista la noi. E ceva de trandafiri si iasomie, exact pe gustul meu floral, dependenta ani de zile de Anais Anais. De care s-ar putea sa redevin dependenta, ca l-am mirosit si pe asta ieri si mi-a retrezit simturile.
Pentru mine totusi parfumul perfect din toate timpurile a fost Venezia, care, din pacate, nu se mai produce de foarte mult timp :( Mai am ultima sticluta folosita cu citeva picaturi in ea, nu m-am indurat sa-l consum si sa arunc sticla. Din cind in cind mai miros mustiucul ala si nu-mi vine sa cred ca era o vreme cind ma dadeam cu cit parfum vroiam, si ca miroseam atit de frumoooos :)

#217 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 26 June 2011 - 10:35 PM

Vezi postareaMaya, la 26 June 2011 - 06:42 PM, a spus:

Vezi postareaPiscotel, la 26 June 2011 - 08:20 AM, a spus:

Jasmine Noir ?
Rose ai incercat ?

Da,tot Bvlgari.Eu am mers asa hotarîta sa probez Jasmin Noir,si cum spuneam,doamna de acolo mi-a spus sa nu-l amestec cu nimic altceva,si sa nu-l cumpar pe loc la proba,chiar daca pe moment îmi place.Tot ea mi-a spus sa probez data viitoare Rose Essentielle,si tot asa,sa-l las sa se acomodeze cu pielea,si sa ma hotarasc dupa aia care-mi sta mai bine.
Eu am fost asa hotarîta cu Niore-ul,desi dupa proba mi-a spus ca Rose,s-ar putea sa ma coafeze mai bine.Vedem data viitoare.M-am bucurat ca nu a vrut sa mi le bage pe gît,asa cum fac altele Imagine postata Egal care va fi alesul-parfum bineînteles,nu EdT.

Tu care varianta o ai? Sticluta ovala sau modelul clasic coltzos?Sau ala oval o fi doar varianta de flacon mic?
Stiu ca a fost cadou,dar ai idee cît costa în tara?Vreau sa cadorisesc pe cineva din tara,si ma întrebam daca sa-l iau de aici sau de acolo?

Rose Essentielle Apa de parfum la 50 ml in Mall la Douglas e in jur de 260 lei noi.

Uite iti pun catalogul lor cu produsele in promotie.
Dai paginile cu sagetica.Stii tu..

Am vazut Mon Jasmin Noir 50 ml apa de parfum la 330 lei

http://www.douglas.r...ouglas-magazin/

Asa arata sticla mea de RE .

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-48-13091203482682.jpg

#218 Useril este offline   pansy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 177
  • Inregistrat: 05-February 10
  • Locationbucuresti

Postat 27 June 2011 - 04:42 PM

Pansy ti-am dat mesaj, sper ca de data asta ai primit :D Nu iti face nici o grija! Da-mi te rog autorul si titlul poriginal al caretii daca poti, o sa caut pe amazon. Stai linistita cu bancul :D))
[/quote]
LE,abia acum am citit postul tau,asa ca scuze pentru intarzierea cu care raspund.
cartea se numeste "The book of perfumes" -John Oakes. Se pare ca prin 2000 a reedita-o si completat-o sub numele de "The new book of perfumes".
culinareasa blogareasa
http://panseluta-violet.blogspot.com/

#219 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 27 June 2011 - 06:21 PM

Vezi postareaPiscotel, la 26 June 2011 - 10:35 PM, a spus:

Rose Essentielle Apa de parfum la 50 ml in Mall la Douglas e in jur de 260 lei noi.

Atasament images.jpg

Pisco,merci :hungry:

Mon Jasmin Noir e altul,nu e Jasmin Noir.Tre sa le probez pe toate :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#220 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 27 June 2011 - 09:19 PM

Vezi postareaMaya, la 27 June 2011 - 06:21 PM, a spus:

Vezi postareaPiscotel, la 26 June 2011 - 10:35 PM, a spus:

Atasament images.jpg

Pisco,merci Imagine postata

Mon Jasmin Noir e altul,nu e Jasmin Noir.Tre sa le probez pe toate Imagine postata

Da si eu trebuie sa merg la probat,ca a trecut jumatate de an si imediat vine iar...... Mosu.Imagine postata
Chiar va vine sa credeti ? Imagine postata
Si pana atunci Rose al meu se termina,ca parca-l beau .Imagine postata

Arata acest topic

• 44 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13