Nuuu, nu e vina foii, eu sunt de vina. Nu prea le am eu cu intinsul foilor.
Eu nu am pudrat-o cu numic si nici nu am pus fructoza in mere, am pus 120g in aluat. Aseara am mancat-o calduta... o bunatate. M-a impresionat mult blatul, inca era un pic crocant. In dimineata asta s-a mai inmuiat un pic de la mere, da' foarte putin. Se simte bine gustul merelor fara zahar/fructoza. Nu e dulce in mod exagerat, e exact dulcele cu care m-am invatat mai nou.
Ma oftic doar ca nu mi-am dat seama pe moment sa pun pe langa mere niste stafide sau ceva bucatele de ciocolata... ramane pe data viitoare.
Bune si rece in dimineata asta. Am mancat 3 bucatoaie cu o stacana de ceai de fructe de padure. Bun, bun, bun... Acum sa vad cine-si pune mintea cu toata tava.
A, ca mi-adusei aminte, a mancat si mama in dimineata aceasta si i-a placut. Ea de obicei cam stramba din nas cand e vorba de dulce monti (cica nu le fac dulci asa cum ar trebui sa fie dulciurile) si chiar i-a placut.
Asa ca iti multumesc mult pt reteta!
Ps... daca nu am inteles eu aiurea, ca se mai intampla, din aluatul acesta se fac si fursecuri? Daca am inteles bine, imi poti da ceva detalii? Multumesc anticipat!
Ps la ps... sper sa am timp azi sa fac si ceva poze.