Piscotel, la 02 February 2012 - 09:22 AM, a spus:
Sorina ,
Da .
Din aluatul asta se pot face cornulete umplute cu nuci,gem,nutella,rahat ......
Daca scoti smantana ,ramane alutul clasic de tarta sau fursecuri fine cu unt .Untul e obligatoriu .
Uite ,cam ca astea :
http://povesticulina...na-vestire.html
Cred ca merge si cu faina cu tarate sau cu fulgi de ovaz ,orz ,macinati fin .
boni, la 02 February 2012 - 09:28 AM, a spus:
sorina, eu am facut fursecuri gen bilute (mie mi-e mult mai usor asa decat de intins blat) cu aluat din asta. in loc de tarate eu am folosit pudra de migdale. ies foarte fragede si fine.
Ma omorati incet, da' sigur... Fursecurile le fac, nici nu se discuta, prea bun e blatul.
Acum mai ramane sa-l fac si cu faina de migdale... sper doar sa am in casa in cantitati industriale. Salivez doar gandindu-ma la ele.
Si cu siguranta am sa fac si eu ceva gogoloaie, nu ma bag la intins foaia.
Va pupacesc pe amandoua!