Cum a ajuns CÂCATUL... ȘEF ..
Corpul omenesc avea nevoie de un ȘEF.
Astfel, creierul, inima, plămânul și ficatul s-au adunat în intestinul gros la masa ovală și au făcut un mare consiliu pentru a decide cine să fie ȘEF !
Creierul : - Eu vreau să fiu ȘEF pentru că fără mine, nu poate exista nimic. Eu trebuie să conduc.
Inima se opune : - Eu trebuie să fiu ȘEFA. Dacă eu nu aș pompa sânge nimic nu ar funcționa .
Plămânul sare și el și spune : - Fără oxigenul meu totul s-ar opri , nu mai poate funcționa nimic. Eu sunt cel mai important și merit să fiu ȘEF .
Ficatul bate cu pumnul în masă : - Bă , eu trebuie să fiu ȘEF fără caloriile și energia de la mine nimic nu funcționează !
Într-un colț de intestin CÂCATUL stătea adunat acolo și ridică 2 degete : - Știți, vreau să fiu eu ȘEF !
Toți incep să rădă : - Băi CÂCATULE ieși afară nesimțitule ! Auzi ce vrea CÂCATUL : să fie ȘEF ! Pleacă CÂCATULE de aici , nu ți-e rușine ??
Se supără CĂCATUL și 3 zile numai iese din corpul omenesc ! A început să îl doară toate pe corpul omenesc : inima bătea nebunește, plămânul respira greoi, ficatul era ca o gelatină, creierul de abia transmitea semnale !
Organele au făcut o sedință extraordinară de urgență l-au invitat pe CÂCAT la adunare și i-au comunicat : - CÂCATULE începând de azi ești ȘEF !
Și uite așa a ajuns CÂCATUL să fie ȘEF !!
D40E75B1-5E37-4E65-92E1-170A54C4A2F3.jpeg (102.64K)
Number of downloads: 0