Ar fi o idee Stella: espresso cu aroma de usturoi. Si eu am cascat ochii cat
cepe...asta, cat usturoiul cand am vazut vinaigrette cu espresso?? Dar sincer, este o aroma foarte interesanta, pe cuvant.
M-am mai uitat o data la ingrediente si la procedeu. Ce e asa dichisit...mai mult mi-a luat sa aranjez farfuria, zau

Cat am facut reteta asta nu l-am avut decat pe tata in fata ochilor cand pregateste raciturile de Craciun. O sa ii propun sa opareasca si el usturoiul pentru cei mai sensibiloshi din famelie. Ca daca ii propun sa ii scoata inima la fiecare catel ...ma da pe ush-afar

Nu e nevoie sa stai sa bibilesti usturoiul. Il baiesti repede, il dai la mixer, et voilà.
Personal nu o sa mai pun gelatina. Nu sufar de nici un neam gelatina...imi ramane efectiv pe limba daca mananc ceva cu gelatina. O sa ma reprofilez complet pe agar-agar.
Reteta asta poate fi facuta si ca sos/emulsie la o friptura ceva, nu e neaparat nevoie sa fie aperitiv. As imbogati poate cu un Riesling si as pune langa un peste alb si satios, gen catfish, seabass.
Sa va priasca espresso-ul fetelor si sa aveti o duminica frumoasa!
EDIT: Stella, m-ar bucura sa ne pui si noua odata o bucata mica inregistrata, fie Strauss, fie Wagner. Ar fi frumos sa te auzim