Decoratii Salata de Boeuf si nu numai... sau cum ne decoram salatele
#81
Postat 21 December 2013 - 04:17 PM
#86
Postat 21 August 2015 - 01:25 PM
http://www.youtube.c...h?v=LPufO1h3pmo
Si...
#87
Postat 24 August 2015 - 07:51 AM
Te pup Geany! Mulțumesc pentru idee!
#88
Postat 24 August 2015 - 08:57 AM
sorinadaniela, la 24 August 2015 - 07:51 AM, a spus:
Te pup Geany! Mulțumesc pentru idee!
Cu placere,(eu cand vad ceva interesant vin si va arat)
Daca o sa vrei sa o folosesti,eu zic sa faci mai intai un mic experiment pe un colt ca sa vezi cum se comporta ciocolata ta si de cat timp e nevoie sa o lasi sa se inchege dar sa nu devina inca beton,pana sa o manevrezi ,cel putin eu asa asi proceda...
Oricum e f.folosit procedeul o simpla cautare cu gogu' bagand:''chocolate cake decor with Bubble Wrapping'''gasesti o groaza sunt si video etc...
https://www.google.r...ble+Wrapping%27
Si daca tot sunt aici ,tot am vazut puisori decor din oua dar pe astia parca nu i-am vazut,sunt draguti rau...
Si soriceii pe un tort sarat sau din branza(cred ca merg si la checul de branza ca si decor)
(P.S: toate-s de pe fesbuk' )
#90
Postat 20 December 2015 - 10:36 PM
Si alti oameni de zapada ca sa ramanem in tema
(preluate de pe facebook )
#91
Postat 21 December 2015 - 08:31 AM
oricum pe mine ma depasesc, da'ntreb si io ca sa stiu: de exemplu, ochisorii aia ai soriceilor din aluat care-s simple gaurele, daca le faci inainte de a-i da la copt, se pastreaza? sau trebuie vreun aluat special? chiar si la urechi, ma uitam ca sunt perfecte. cum naiba se coc atat de uniform?
sau cornurile alea cu codita impletita pe mijloc ce talentati sunt unii!
le: ce haiosi is purcelusii aia care se scalda in ciocolata! daca i-as face asa ceva omului, cred ca m-ar mai cere de la mama o data.
#92
Postat 21 December 2015 - 09:36 AM
P.S Dadui o cautare si pe un site diva life ii arata facuti dintr-un aluat fraged pt. fursecuri(exact asa zice) deci e asa cum credeam eu,e un aluat fraged pt. fursecuri nu un aluat dospit.
#93
Postat 21 December 2015 - 10:05 AM
moatza, la 21 December 2015 - 08:31 AM, a spus:
le: ce haiosi is purcelusii aia care se scalda in ciocolata! daca i-as face asa ceva omului, cred ca m-ar mai cere de la mama o data.
Cred ca te-ar cere si de vreo 3 ori sa fie sigur ca nu te scapa!
#94
Postat 21 December 2015 - 08:41 PM
#95
Postat 28 December 2015 - 02:55 PM
#96
Postat 29 December 2015 - 02:02 PM
Lapona Enigel, la 28 December 2015 - 02:55 PM, a spus:
Draga Laponel'in afara de seminte de susan negru care am vazut ca se mai gasesc si de alea cu bobul destul de marisor
Sau seminte de in(idem cu bob mai marisor)
Ca sa faca de lipici un strop de maioneza mai groasa pusa cu seringa ,alceva' nu-mi vine acum in cap,dar daca vad ceva iti spun...
Sau ,daca-mi permiti o gluma,nu-i mai faci puisori cu ochisori din bobite de piper,ii faci direct bufnite cu ochi din feliute de masline si gata
tare ma bucur sa te revad fata draga!
#97
Postat 29 December 2015 - 07:58 PM
Lapona Enigel, la 28 December 2015 - 02:55 PM, a spus:
Lori, cred ca le poti inlocui cu bucatele de masline negre decupate sub diverse forme. Eventual scobesti un pic o cavitate micuta in albus si fixezi cu maioneza sau smantana groasa. Dar si la masline sunt multi pretentiosi asa ca tot ajungi sa le piguleasca
#98
Postat 05 January 2016 - 01:20 PM
Geani, da, sunt faine ideile tale! Numai ca la unele chestii chiar sunt prea mici, de exemplu nasturii de la oameni de zapada
Kiva, was du nicht sagst )
Anul asta am sarit peste (tot).
La multi ani la toata lumea!
#99
Postat 07 January 2016 - 10:56 PM
#100
Postat 06 April 2016 - 08:35 AM